Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 3 juli 2013

Av Evelina - 3 juli 2013 20:51

Än en gång måste jag säga hur skönt det är att jag har kommit ur den där förbannade känslan att måsta hinna med att blogga innan det var dags att sova! nu bloggar jag när jag känner för det åh det är så härligt! Men dock försvann ju min fina bloggstatistik i åh med det att jag sluta blogga varje dag men men! Nu gör vi såhär under sommarn så får vi se sen i höst hur det blir!


sen jag blogga sist så har jag väl inte gjort så himla mkt, jobba fredan, sen va jag ledig lördag åh söndan! På lördan var prinsen hit åh hälsa på åh på kvällen va ja ute åh åkte bil åh kika efter lite djur men såg inga! På söndan va ja ute på långpromenad med Molly, stannade till hemma hos brorsan åh busade med prinsen åh hade det trevligt i nåra timmar, mamma åh pappa kom dom åh. Sen så klippte jag gräsmattan åh på kvällen va ja åh bada med Viola.

i måndags jobba ja kvällen, 14,30-21,00 och på tisdan jobba ja 15,00-22,00


Idag är jag invalido, har så grymt ont i ena benet, börjar uppe med höften/rumpan åh att sitta still länge åh sen börja gå är en pina! Blev lite bättre nu på kvällskvisten så tog ut Takkos åh borsta han åh sen tog han ut på en promenad, skulle jag nog kanske inte ha gjort! För nu är jag sämre än nånsin, men samtidigt måste jag röra på mig för stelnar jag till blir det olidligt! Men ska jobba helgen ändå som det är tänkt, proppar väl i mig lite värktabletter åh försöker! Jobbar ju bara i två veckor till sen går jag på 2 åh en halv veckas ledighet! ofrivillig ska tilläggas!

Har inte gjort så mkt mer idag än att bara försöka gå runt runt för att inte bli stel, busat lite med Molly i den mån det går, längtar till hennes löpperiod är över så jag kan börja med träningen med henne igen, hon har lite svårt att koncentrera sig nu åh vill helst sitta precis bredvid mig eller gå bredvid mig så just nu fungerar inte riktigt det!


Nä nu ska jag läsa bloggar!
Hejdå!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards