Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 17 februari 2012

Av Evelina - 17 februari 2012 20:12

Nu är en den nya headern på plats, men som vanligt blev den inte som jag hade tänkt mig att den skulle bli men jaja, den här får väl duga tills dess att jag kan åstadkomma riktiga headers som jag är nöjd med! Men jag skulle tro att nöjd, det blir jag aldrig! det är så himla mkt man kan lära sig med ps åh det kommer jag nog aldrig att lyckas med skulle jag tro! men övning ger ju färdighet som det så fint heter! :)


Nu ska jag ta och spela lite super mario, var ju ett tag sen nu! :)
Adjö!

Av Evelina - 17 februari 2012 17:42

Idag är det fredag och det betyder att jag är ledig ifrån praktiken! Så skönt! :) Måste ju säga att man blir grymt

trött i huvve efter att ha varit där en dag, man träffar så mkt folk och man pratar med allt och alla typ och man ska komma ihåg hur allting fungerar för att göra det rätt och för att lyckas, tar faktiskt mer på krafterna än vad man tror! Känns som att man går i skolan fast man jobbar! Det där lät lite knepigt men jag vet inte hur jag ska förklara det på ett annat sätt, hehe!


iaf så idag så trodde jag ju att jag skulle få sovmorron, men icke sa nicke! Klockan sju var de bara till att stiga upp för att hinna gå med Ludde innan vi skulle till stora staden! Eftersom det var så kallt ute så tyckte vi att han kunde få vara hemma åh slippa ligga i bilen och frysa! i den stora staden så handlade jag faktiskt inte så mkt, blev bara en sport-bh men som var väldigt välbehövlig om man säger så! Sen så fick jag ett spritsset och en muffinsform av mami :) Tack!


Nu så sitter jag och lyssnar på spotify, smsar med Emelie och ska nog ta och göra en ny header! :) Har lessnat lite på den jag har nu faktiskt, också har jag lite idéer på hur jag ska göra! Ska bli intressant att se om det blir som jag har tänkt mig, det tror jag ju inte men jaja!


Återkommer!
Adjöken!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards