Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under februari 2012

Av Evelina - 16 februari 2012 19:16

Ja jag kan ju inte direkt säga att jag har bloggat särskilt flitigt den senaste veckan, faktum är att jag knappt har suttit med datorn alls på en hel vecka! Känner mig faktiskt ganska duktig må jag säga, men ja det blir väl ändring på det här åh ngn gång! :) hehe


iaf så har jag avklarat min tredje praktik vecka nu, vilket betyder att jag bara har två veckor kvar och sen är min sista praktik på gymnasiet över, sorgligt men sant! men men, hoppas jag får ett bra jobb som jag trivs med sen bara! :) Måste ju säga att dom här fältstudiedagarna som jag ska ha under praktiken faktiskt har gjort mig lite tveksam om att jag verkligen vill bli ambulanssjuksköterska, skulle tycka det vore lika kul att vara barnmorska eller något sånt. Vill ju ta hand om folk och jobba med barn. Så ja vi får väl se hur det blir till slut :)


Iaf så har jag nu tränat i 6 veckor, men tror jag kör på i två veckor till, skulle ju träna mellan 6-8 veckor så då kan man väl lika gärna köra på då! :) hehe, + att man får lite mer tid och det är ju bara bra, för det kanske inte tar så lång tid att skriva då ja! :) hehe


Nä nu ska jag ta och träna i en timme och sen duscha och sen blir det biggest loser sverige! :)
Så blir det tack och godnatt efter det och imorn blir det en tripp till stora staden Hudiksvall!
Adjö!

Av Evelina - 9 februari 2012 17:54

Men herrejösses va den här veckan har flugit iväg! det är redan torsdag och jag har avklarat min andra praktikvecka, nu är jag ledig i tre dagar och då ska jag ägna dom tre dagarna åt att soooova! För jösses va trött jag är om kvällarna, otroligt!. Igår så slockna ja kvart över nio och sov till pappa hojta tjugo i sju imorse, ojojoj.


men iaf då så sist jag bloggade så var de ju i lördags! Sen söndan så tog jag det bara lugnt låg framför tv;n hela dagen och bara dega, orkade inte göra nånting och var lite knepig i halsen så jag tog det lugnt! Dumt åh riskera nåt lixom! Sen på måndan så var de ju praktik då och sen på kvällen så var jag iväg och åkte skidor, gick väl inte direkt så bra om man säger så, sluta med att jag krascha rakt in i ett träd! :P var lite stel i knät efteråt eftersom det var de som fick den värsta smällen men annars så klarade jag mig bra! :) sen tisdan så var de ju praktik på dan igen då och på kvällen tog jag det bara lugnt! Var ju iväg och prata med min handledare för projektarbetet i fredas åh jag skulle ju dra ner lite grann på träningspassen så jag får väl göra det nu då! :) Bättre sent än aldrig lixom. åsså igår då praktik som vanlig och sen  på kvällen var jag iväg o simma med Emelie, grymt härligt vare måste jag säga! ´


åsså idag då så har jag vart på praktik igen, tog en fältstudiedag idag så har vart på BVC men det är ju i samma hus bara ngn dörr ifrån så jag var ju på samma ställe, men det var jätteroligt så nu när jag kom hem så funderade jag lite grann på det och nu blev jag ju nästan sugen på att jobba på bvc eller jobba med barn på typ en barnavdelning eller så för gu va kul det är! Nästan så jag längtar till att få egna barn åh pyssla o dona med! :D Men som vanligt så när man har vart med om ngt nytt så blir man ju så himla trött när man kommer hem och börjar koppla av!

Så nu tänker jag faktiskt ta och gå åh kolla på tre kronor, men först kolla om det finns ngra filmer som går att beställa! :)
Adjöken!

Av Evelina - 4 februari 2012 18:05

Herre jösses va kallt det har vart idag! Nästan så att man skulle ha vilja lega i sängen hela dan med täcket över huvve, men det kan man ju inte göra! dumt åh låta en ledig dag gå åt till att ligga i sängen! Så jag bytte till fotöljen nere i vardagsrummet istället och glodde på skidåkning hela dagen! Funkade bra det med! :)
jag som hade tänkt att gå ut åh gå med Takkos och åka skidor idag, men nej nej! Inte i den här kylan e!

Just nu så står termometern på -27, och den har inte gått under -24 på hela dagen. Är ju ganska dumt att ge sig ut åh åka skidor då och dra i sig kall luft och riskera att åka på lunginflammation just nu när det är praktik.


Nä nu tror jag att jag ska ta och gå åh slänga mig i duschen, sen krypa i onepiecen och krypa ner under täcket och kolla på tre kronor och faktiskt unna mig lite choklad, blev grymt sugen på det nu! Har ju fan inte ätit det på 4 veckor, grymt stolt må jag säga! :D


Ha en fortsatt trevlig men kylig kväll!

Adjö!

Av Evelina - 3 februari 2012 16:15

Shit det är redan februari! vart tog hela januari månad vägen om jag får fråga? putsväck borta! Otroligt!

Det här betyder att det bara är 4 månader kvar till studenten, jösses.. satt och fundera idag vad jag skulle vilja göra efter studenten, vad jag vill jobba med alltså men jag vet inte direkt om jag kom fram till något vettigt, men det löser nog sig det snart skulle jag tro! :)


iaf så idag så var det till att kliva upp vid åtta och ställa sig i ordning för att åka iväg åh träffa min handledare som jag har i mitt projektarbete, han ville kolla lite på mitt träningsupplägg och sånt där och det blev godkänt, fick lite småtips på hur jag kan göra och sånt där så nu e de bara åh köra på! :) Känns bra!

annars idag så har jag väl inte gjort så mkt, vart me mamma o handla åh städa åh bara tagit det lugnt! Funderat på både det ena och det andra och har börjat längta till en sak som jag inte tänker berätta vad är, utan det är min egen lilla hemlighet! :)


Dom här senaste dagarna som jag inte har bloggat på har jag ägnat åt praktiken, projektarbetet och Tre kronor! Hinner inte med så mkt mer och jag orkar inte sitta med datorn när jag kommer hem eftersom jag ju gör det på praktiken med, för ju in grejer i journaler och läser om olika provtagningar och sånt där! Men det går bra på praktikten och det är grymt kul! :) Men nu ska jag njuta av min lediga helg! :D


Nä, tre kronor kallar!
Adjöken!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards