Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under augusti 2012

Av Evelina - 22 augusti 2012 20:46

Lillördag idag då, vicket betyder att halva veckan har gått, kära värld! Vart tar tiden vägen egentligen? Den bara försvinner, rätt ut i atmosfären! Puts väck lixom..


annars så har jag en sjujävla träningsvärk, var ute och sprang en 4 km runda igår med Takkos och jag lyckades springa ca halva rundan, väldigt stolt över mig själv må jag säga! Men iofs så blev det väl inte två km i ett enda sprut men jag har ju inte sprungit sen i våras ngn gång så jag är väldigt nöjd! Tänkte springa idag igen men jag har sån jäkla träningsvärk att jag knappt kan gå, så spar det till imorn, ska iväg åh köpa nya skor åh imorn för fick så ont i höfterna åh igår när jag sprang så det kan nog behövas! :)


Sen så vill ju Takkos åh springa åh dricka i varje vattenpöl som finns, så jag tänker ta och köpa en sån där dricksflaska som är som en väska som man kan sätta runt midjan, ni vet en sån där som skidåkare har :) Tänkte visa en bild men jag hittade ingen så därför jag fick förklara, men det kanske är ngn som vet vad dom heter? Brukar finnas på typ team sportia o intersport :) så får han iaf kranvatten när han är törstig åh slipper dricka skitvatten, och det går ju så snabbt åh när han springer iväg till en vattenpöl åh börjar dricka, finns ju inte en chans att man ska hinna stoppa han innan om man inte hinner se vattenpölen innan vill säga, jo dom pölar som är på vägen hinner man ju se men inte dom i dikena e :P hehe


nä nu har jag bara babblat om en massa svammel och inte var det väl nå vettigt heller :P

herrå



Av Evelina - 21 augusti 2012 15:28

Igår skrev jag mitt 500drade inlägg här på bloggplatsen, synd att jag inte upptäckte det då! Men bättre sent än aldrig :) Blev ju bara ett inlägg över så :P hehe


iaf så är jag nu inne på min andra dag som arbetslös, och otroligt nog så börjar jag redan bli rastlös! Måste hitta på ngt att göra snart känner jag innan jag blir galen av trisstess.. men ja det blir väl snart kan ja tro! Får hoppas på det iaf! :)


annars så idag så har ja o mamma vare till Lightvalley o uträttat lite ärenden! Åh nå mer än det har jag inte gjort idag, blev sugen på att dra o fiska sen men jag vet inte, det har ju regnat idag så vet inte om det nappar så bra! Får fundera lite grann på de tror ja!

Nä nu har jag inge mer vettigt åh skriva åh inte har jag nå vettiga bilder åh visa heller så det får som vanligt bli ett tråkigt inlägg med bara massa text! Men ska väl börja på att fota lite grann men de har jag sagt förut åh inte har de hänt än e :P ahha!


nä nu skiter ja i de här!

herrå!

Av Evelina - 20 augusti 2012 17:55

Så kom då den dagen, när även jag skulle få pröva på att vara arbetslös! Den kom snabbare än vad man hade räknat med, vart tog den här sommarn vägen om jag får fråga? Den bara svischade förbi och helt plötsligt så var den slut, finito. Tråkigt men sant!


Åh det kändes väldigt konstigt idag att inte åka iväg till skolan, det är lixom det man har gjort i typ 13 års tid eller vad det blev innan det var klart, men jaa. man vänjer väl sig antar jag! :) Nästa höst är det förhoppningsvis som vanligt igen eftersom jag ska söka till sjuksköterskeprogrammet till januari!


Idag har jag inte gjort mkt alls, bara tagit det lugnt, är ju alltid seg första lediga dagen men det blir nog ändring på det sen! :) hehe


nä jag har inge vettigt åh skriva så nu ska jag ta reda på när det är dags att börja söka till sjuksköterskeprogrammet!

ha en fortsatt trevlig måndag kväll

adjö!

Av Evelina - 19 augusti 2012 12:23

Så var den här dagen inne då, idag gör jag min sista arbetsdag för den här sommarn! har vart iväg en sväng och jobbat och börjar tre sen igen och klockan 22.00 ikväll så är det slut! Helt otroligt! Kommer sakna alla goa människor där! :)


iaf så har jag ju jobbat nu sen i torsdags så man börjar bli lite seg, började ju med att sova dåligt natten till torsdan åh man kommer lixom aldrig i kapp med sömnen om det börjar så, åtminstonde gör jag aldrig det! hehe

har inte bloggat heller sen i torsdags men det som hände i fredags var väl att jag jobba först 7-15 och sen så på kvällen så var jag,brorsan o Maria ute o cykla med Takkos och Jack :)


sen igår lördag så jobbade jag oxå 7-15 och sen på kvällen tog jag det bara lugnt, titta på tv och hade det bra! hehe


åh idag då så jobba jag ju som sagt till tio och sen så har jag inte gjort så mkt, ligger o tittar på tv nu samtidigt som jag tittar på datorn! men jag tror att jag ska ta och gå ner o värma ngn lunch nu, börjar bli hungrig och jag ska ju snart iväg igen!

Återkommer väl nå mer, om inte idag så blire imorn! :)

adjö!

Av Evelina - 16 augusti 2012 19:44

torsdagkväll och ett arbetspass är till ända! Nu är det bara tre kvar åh sen e de sluut, sorgligt men sant! är bara att acceptera de de! :-)

iaf så igår så var jag iväg på bilbingo med maria, höll på åh vinna hela tiden men det ville sig inte riktigt , var ett till två nummer ifrån hela tiden! Men bättre lycka nästa gång, åh då e de ju 19.000 kronor i potten så det vore ju inte dumt åh vinna det e :-)

annars så äre lugnt, har en rygg som strejka på jobbet idag men nu känns det en liten anings bätter en kan inte säga att de e bra e! Hoppas verkligen att det går att jobba dom här dagarna som e kvar för sen får jag ju vila ryggen åh förhoppningsvis bli bra igen :-)

jo jag beställde ju två skal till mobilen åh häromdan så igår fick jag den ena och idag kom det andra! ett vitt med hjärtan på och ett svart vanligt blev de :-) skicka efter ett sportarmband åh så jag har ngnstans att ha mobilen när jag ska ut åh gå/springa/cykla :-) så kan ja ju lyssna på musik med :-)

nä nu ska ja fortsätta titta på skilda världar :-)
adjöö

Av Evelina - 13 augusti 2012 19:42

Måndag och en ny vecka med det! :) åh snart är även måndagen över och vi är inne i veckans andra dag, nämligen tisdag!


Annars så är det lugnt, dagarna knallarna på som dom ska och jag har äntligen börjat kunna röra mig någorlunda hyfsat iaf, idag lessna ja på att bara vara hemma så jag o mamma tog åh åkte till Lightvalley åh köpte en present till lilla H som fyller 1 år på onsdag :) men var bara de vi gjorde åh innan det var dags att åka hem igen för min rygg strejka.. suck!


iaf så har jag en liten fundering här, kan man använda guitar hero som är till playstation 3 konsol till en playstation 2 konsol? Jag vet att man kan använda ps2 spel till ps3 men fungerar det att göra tvärtom oxå? Nån som vet och som kan hjälpa mig?
Ville låna brorsans guitar hero men han har ps3 och jag har ps2 därför jag vill veta, men har ju ett usb på min jag åh så kan ju funka! Ska nog ta och testa det ngn dag! :)

Nä nu måste jag avsluta, börjar bli slut på batteri i datorn, vore ju synd om det inte skulle hinna publiceras lixom :P!
herrå

Av Evelina - 12 augusti 2012 16:49

så var de söndag igen då! nu e de bara en vecka kvar på jobbet åh sen e de slut på mitt första sommarvikariat! heelt otroligt! åh nu har ju snart halva augusti gått åh! snart är vintern här, låter lite otroligt men de e sant! men jag tycker de e bra att de går snabbt nu för det betyder att det snart är oktober <3

både igår åh idag har jag inte gjort ett skit, bara tagit de lugnt! kan inte göra så mkt med min skitrygg...

nä nu ska jag kolla vad Emelie har ritat för nå på draw something till mig medans jag vänter på att handbollen ska fortsätta :-)
ha de bra,
adjö

Av Evelina - 10 augusti 2012 19:22

Få se här nu, det var den 6 augusti jag skrev här sist och det var väl i måndags, om jag inte är helt vill på dagarna nu! Det betyder att jag var ledig tisdag och onsdag och jag tror inte att jag gjorde särskilt mycket dom dagarna, jo på tisdan så hjälpte jag pappa lite ute och sen på onsdan var jag till Lightvalley för att köpa grejjer till Luddes collage som jag sedan gjorde klart under dagen och resultatet blev så här:
 

måste medge att jag blev rätt nöjd med den, allra helst med texten! :) Men det är lite svårt att få en rättvis bild av collaget när man har fotat den, den ser bättre ut i verkligheten :)


igår var det torsdag och jag började jobba redan klockan elva på förmiddan och sluta vid nio på kvällen, men det gick bra! Förutom att jag hade grymt ont i ryggen vill säga.. men men, va gör man lixom?

idag var det oxå meningen att jag skulle jobba, men eftersom jag hade så ont i ryggen imorse att jag knappt tog mig ur sängen imorse utan att skrika så kändes det som en ganska dum idé, jag menar vad är det för vits med att åka till jobbet och inte kunna göra nåt då?, man bockar ju sig hela tin åh ska lyfta åh sånt så då hade det bara blivit värre, så det blev till att ringa åh sjukanmäla sig och hoppas att det är bra till torsdag nästa vecka då jag jobbar igen!


nu ska jag nog försöka ta mig ur soffan och gå ner och titta om jag hittar ngt fredagsmys! Tycker synd om mig själv så måste kolla om jag hittar nå ostkrokar :P höhö!

hoppas alla får en trevlig kväll!

adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards