Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 8 januari 2011

Av Evelina - 8 januari 2011 18:14

   Sådär ja, tog åh  gjorde om bloggen lite grann, eller ja egentligen inte alls. Bytte ju bara färg, från grönt till blått, men men..


iaf, idag så har ja inte gjort många knop. Mobilen ringde kvart i sju imorse för att ja skulle ha åkt till Kajvall åh vart där idag, men när det var -20 då så kändes det inte så lockande, så stannade hemma och kollade på Tre Kronor istället :) Sen har jag skottat av snön på lekstugetaket och man kan inte tro att den här snön ska vara så kompakt som den e, eftersom man sjunker rakt igenom direkt bara man sätter foten på snön typ, men herre jösses va tungt de var innan man fick till snitsen på hur man ska göra   . Sen så hade jag ett gäng lådor uppe på vinden full med saker i, och jag som är lite beroende av lådor och vill kunna stoppa undan saker och inte slänga, så tog jag åh fixa fram tre stora lådor som ja stoppa allt i, i en låda blev det skolgrejer, en låda med småjox och en skiitstor låda full med böcker!! Blev lite chockad över att ja hade så otroligt mkt böcker asså, + att när ja skulle in med alla lådor på vinden igen och organisera lite där så ja vet vart allt står, så hitta ja en till låda som oxå var full med böcker.. oops   men bra blev de ju till slut, undra bara hur länge de tar innan ja kommer på att de är nåt ja ska ha och sen blir arg för att det inte ligger i den låda ja har lagt det i xD


Nä nu ska ja snart gå åh spela lite nintendo wii   



Av Evelina - 8 januari 2011 17:37

Det här blir första inlägget på den här bloggsidan. Låg åh funderade igår när ja inte kunde sova, och ja fick en sån lust att bara vilja starta om på nytt med bloggningen. Sagt och gjort, jag skaffade mig en blogg på bloggplatsen, nu ska jag bara fundera ut hur jag ska göra med dom andra två som ja har, fråga mig inte varför ja har två för de kan ja inte svara på ändå !   Men det här ska nog bli bra det med! 

Jag kommer också att låsa vissa inlägg som jag inte vill att hela världen ska se, men om ni känner mig och vill veta vad som står i dom låsta inläggen, så skriv en kommentar eller smsa eller skriv på facebook så kan ni få lösenordet :)


Nä nu ska jag ta och kolla vidare på hur det här fungerar så skriver jag mer sen!

  


Tidigare månad - Senare månad

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards