Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 16 juli 2011

Av Evelina - 16 juli 2011 11:41

Så var det lördag igen, och igår så jobbade jag min sista dag för i sommar! :) och det var riktigt skönt även fast jag faktiskt inte har något som helst imot att jobba nästa vecka med :)
Iaf så igår kväll så var jag iväg och fiska med Emelie, och det börja ju verkligen inte bra med att jag fastna i något och röck av linan.. så vi fick dela på ett metspö och fiska varannan gång :P, medans hon fiska så skulle jag försöka hämta in min lina igen, så jag tog två pinnar som stöd och gick ut i vattnet, sen kände jag hur det börja rinna in vatten i stövlarna, så springer upp på land igen, men går ner i vattnet igen efter det att jag bytt om så jag bara hade regnbyxorna på mig ifall jag skulle ramla, så inte dom andra byxorna också blev blöt. kommer ut till ett annat flöte som också ligger där, men det sitter fast och då har jag halva stövlarna med vatten, och strumporna var så blöta att det gick att vrida ur dom :P Efter ett tag så gick vi upp till bilen och fikade en stund så när vi kom ner igen så hade mitt flöte lossna och flytit iväg en bit och efter bara en liten stund så var det mitt framför oss så Emelie lyckades kasta med spöet och fånga mitt flöte och dra det i land! :D Så vi kunde fiska båda två till slut! :)


Nu ska jag gå åh fika lite och sen bär det iväg på den årliga marknaden och karnivalen! Hörs nåt!
Häjda!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards