Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under januari 2011

Av Evelina - 12 januari 2011 14:09

Jaha då har man gått halva skolveckan då, känns rätt skönt..

Idag så började dagen med yoga, inte det bästa att ha när man redan är trött men det funkar ändå, sen så blev de ju idrott då, och då skulle vi ha haft konditionsträning men det blev innebandy istället så det var ju mkt roligare om man säger så!   Så nu har vi haft klassråd och om en halvtimme så börjar omvårdnaden, sluter kl 4 idag   


Iaf så igår så var jag iväg åh åkte skidor igen med pappa, åh jösses va kul det var   ska väl åka nå mer den här veckan skulle ja tro :)


Nu var det ju nånting mer ja skulle säga, men inte kommer jag ihåg det nu e.. aja, minnet är bra men kort.


Nä nu ska jag ta åh va lite social igen,   

Av Evelina - 11 januari 2011 12:12

Ja, jag blev ju lite lagomt arg imorse, stog åh vänta på att bussen som ska gå direkt till skolan skulle komma, åh klockan blev tjugo över åtta, den blev fem i halv nio, den blev halv nio, den blev fem över halv nio och den blev tjugo i nio men ingen buss kom.. suck. Så det blev till att ringa till pappa åh åka me han till skolan, när han ändå skulle till typ samma ställe.. Så det sluta med att jag kom en timme försent, men det skulle ja ju ha gjort om jag skulle åkt en senare buss åh men ändå!


Just nu har ja håltimme, så sitter i klassrummet nu och pratar lite! Sen halv två äre matte och sen efter det yoga åh sen är man hemma klockan 5. Man kan ju iaf hoppas att vårat nya schema kommer bli bra nog mkt bättre än va de är nu men de tror ja nog inte...


Nä nu ska jag kika på facebook...


  

Av Evelina - 10 januari 2011 17:29

Japp, idag så övningskörde ja lite grann   och det gick ju ganska bra.. lite krångligt åh parkera när man inte såg om man stog i en ruta eller inte, åh de gjorde jag antagligen inte för jösses va konstigt de såg ut när ja kolla sen! men de struntar man väl i, övning ger färdighet som det så fint heter!    Tkr de e dags att börja övningsköra nu, för på tisdag den 18 januari så börjar ju jag på körskolan  börjar teorikursen då, åh sen veckan efter har jag min första körning, börjar redan bli nervös!


Ja, de där är väl de enda jag har gjort idag, nu ska ja åka iväg åh testa mina skidor i elljusspåret.

  

Av Evelina - 9 januari 2011 20:08

Ja nu äre slut på den här veckan åh då, elr ja de e väl 4 timmar kvar men endå..

Ikväll har jag iaf varit till morfar åh hälsat på, åh de e alltid lika roligt :)

nu sitter jag bara åh väntar på att klockan ska bli lite mer så man kan gå åh kolla på Tre Kronor, har blivit beroende av den serien om man säger så,vill bara se mermermermer.. Så dom serier man väntar på att ska komma ut nu på dvd är;

 

Vita lögner :) gick på Tv3 mellan 1997 och 2002

OP:7, gick på kanal 5 mellan 1997 och 1999 


 Andra avenyn, som gick på svt 1 mellan 2007 och 2010

   

och skilda världar, gick på tv4 mellan 1997 och 2002

Är det någon som vet OM någon av dom här serierna överhuvudtaget kommer

att komma på DVD någon gång i framtiden?    skulle va kul åh veta, så man har nåt att längtas efter   


  



Av Evelina - 9 januari 2011 13:54

Då var de söndag igen.. åh på tisdag börjar skolan igen, skulle gärna vilja ha haft lov ett bra tag till men näe.. ganska skönt att man bara går i skolan i två veckor, sen blir man fri den i 6 veckor!    Först praktik i 5 veckor sen sportlov! Skönt!

Hittills idag har jag inte gjort så mkt, tittade på tre avsnitt av tre kronor, åh såklart när de var som mest spännande så slutade de och jag hade inga fler avsnitt att kolla på, så då gick jag ner och klädde på mig och knata sen iväg till brorsan åh fick några fler avsnitt! :D så nu ska jag ta åh gå åh kolla på ett, åh se va de var som hände! Vad som händer senare ikväll, har jag ingen aning om men de visar väl sig! :)


  

Av Evelina - 8 januari 2011 18:14

   Sådär ja, tog åh  gjorde om bloggen lite grann, eller ja egentligen inte alls. Bytte ju bara färg, från grönt till blått, men men..


iaf, idag så har ja inte gjort många knop. Mobilen ringde kvart i sju imorse för att ja skulle ha åkt till Kajvall åh vart där idag, men när det var -20 då så kändes det inte så lockande, så stannade hemma och kollade på Tre Kronor istället :) Sen har jag skottat av snön på lekstugetaket och man kan inte tro att den här snön ska vara så kompakt som den e, eftersom man sjunker rakt igenom direkt bara man sätter foten på snön typ, men herre jösses va tungt de var innan man fick till snitsen på hur man ska göra   . Sen så hade jag ett gäng lådor uppe på vinden full med saker i, och jag som är lite beroende av lådor och vill kunna stoppa undan saker och inte slänga, så tog jag åh fixa fram tre stora lådor som ja stoppa allt i, i en låda blev det skolgrejer, en låda med småjox och en skiitstor låda full med böcker!! Blev lite chockad över att ja hade så otroligt mkt böcker asså, + att när ja skulle in med alla lådor på vinden igen och organisera lite där så ja vet vart allt står, så hitta ja en till låda som oxå var full med böcker.. oops   men bra blev de ju till slut, undra bara hur länge de tar innan ja kommer på att de är nåt ja ska ha och sen blir arg för att det inte ligger i den låda ja har lagt det i xD


Nä nu ska ja snart gå åh spela lite nintendo wii   



Av Evelina - 8 januari 2011 17:37

Det här blir första inlägget på den här bloggsidan. Låg åh funderade igår när ja inte kunde sova, och ja fick en sån lust att bara vilja starta om på nytt med bloggningen. Sagt och gjort, jag skaffade mig en blogg på bloggplatsen, nu ska jag bara fundera ut hur jag ska göra med dom andra två som ja har, fråga mig inte varför ja har två för de kan ja inte svara på ändå !   Men det här ska nog bli bra det med! 

Jag kommer också att låsa vissa inlägg som jag inte vill att hela världen ska se, men om ni känner mig och vill veta vad som står i dom låsta inläggen, så skriv en kommentar eller smsa eller skriv på facebook så kan ni få lösenordet :)


Nä nu ska jag ta och kolla vidare på hur det här fungerar så skriver jag mer sen!

  


Tidigare månad - Senare månad

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards