Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under juli 2011

Av Evelina - 17 juli 2011 18:55

Igår kväll så satt jag i soffan och tittade på när Sverigedamerna spöade Frankrike i Fotbolls Vm! Hur bra är inte det på en skala, att sen Josefine Öqvist blev utvisad tycker jag bara är dumheter, jag menar Bompastor hade ju sparkat mot henne först, även fast hon ju missade men ändå, det är väl klart att man blir förbannad då, och allra helst eftersom Bompastor drog ner henne också. Så hade det varit någon som helst rättvisa så skulle även Bompastor ha blivit utvisad eller åtminstonde ha fått ett gult kort, men hon fick varken det ena eller det andra. Feg domare.

Anledningen till varför Öqvist blev utvisad ser ni på bilden under!

  


Nä nu är det nog om det, känner hur jag bara blir upprörd :P
Ida hade ja tänkt tagi sovmorron men icke sa nicke, halv nio vakna ja åh va pigg som en lärka :P så gick upp åh käka frukost åh sånt där åh sen drog jag och pappa iväg på dragracing! :) Roligt! :D, åkte därifrån vid kvart över två, gick på marknan på byn och sen hem. Titta lite på tv;n innan jag måsta ta bilen ner på byn och handla lite som vi skulle ha till maten, och sen har jag käka åh nu sitter jag här åh har ett brännande ansikte, en arm som svider och öron som gör ont, men det kan de vara värt! :)

Nä nu ska jag kolla på lite andra avenyn innan det är dags för finalen mellan Japan och USA, som jag faktiskt hoppas att Japan vinner, gillar inte USA spelarna :P!
Aja! Häjda!

Av Evelina - 16 juli 2011 11:41

Så var det lördag igen, och igår så jobbade jag min sista dag för i sommar! :) och det var riktigt skönt även fast jag faktiskt inte har något som helst imot att jobba nästa vecka med :)
Iaf så igår kväll så var jag iväg och fiska med Emelie, och det börja ju verkligen inte bra med att jag fastna i något och röck av linan.. så vi fick dela på ett metspö och fiska varannan gång :P, medans hon fiska så skulle jag försöka hämta in min lina igen, så jag tog två pinnar som stöd och gick ut i vattnet, sen kände jag hur det börja rinna in vatten i stövlarna, så springer upp på land igen, men går ner i vattnet igen efter det att jag bytt om så jag bara hade regnbyxorna på mig ifall jag skulle ramla, så inte dom andra byxorna också blev blöt. kommer ut till ett annat flöte som också ligger där, men det sitter fast och då har jag halva stövlarna med vatten, och strumporna var så blöta att det gick att vrida ur dom :P Efter ett tag så gick vi upp till bilen och fikade en stund så när vi kom ner igen så hade mitt flöte lossna och flytit iväg en bit och efter bara en liten stund så var det mitt framför oss så Emelie lyckades kasta med spöet och fånga mitt flöte och dra det i land! :D Så vi kunde fiska båda två till slut! :)


Nu ska jag gå åh fika lite och sen bär det iväg på den årliga marknaden och karnivalen! Hörs nåt!
Häjda!

Av Evelina - 10 juli 2011 16:51

Jag tog mig en liten sovmorron idag åh sov till klockan elva :) sen tog jag åh käka lite frukost och satt ute en stund, men så börja de ju regna så då gick jag in igen! Och sen så tog jag och Ludde bilen ner på byn och handla lite och köpte lite jordgubbar som ska ätas ikväll :) Göttans med jordgubbar :) Sen när jag kom hem så, värmde jag lite lunch och satte mig framför tv;n för att titta på Sverige - Australien, och Sverige vann :D Så nu är de klara för OS nästa år och klara för Semifinal i Vm! :D GRYMT! :D

Nu ska jag snart äta, och jag tror banne mig att jag ska ta med mig Takkos och simma en sväng ikväll! För nu lyser ju solen och det är 23 grader varmt i skuggan så ja, de blir nog badning! :D
Nä nu blire äta!
Häjda!

Av Evelina - 9 juli 2011 19:26

Så var det lördag igen, och snart är den här veckan också slut! Jisses.


ialla fall så var jag,mamma o pappa till Lightvalley idag, jag körde dit och jag kan ju säga som så att det känns inte som att jag har körkort när mamma o pappa är med i bilen utan då känns det som om jag fortfarande skulle övningsköra. Knepigt, och då så köpte jag mig ett par nya skor, plattfötter, ett par såna hära:
 

och sen var vi in på dollar och där slank det ju som vanligt ner en massa olika saker :) och sen innan vi åkte hem så käka vi mjukglass, göttans!
Sen har jag väl inte gjort så mkt mer sen jag kom hem, bara tagit det lungt och filosoferat!
Nä nu ska jag dra iväg åh bada!
Häjda!

Av Evelina - 8 juli 2011 19:23

Ja nu har jag gjort klart sista veckan på jobbet, nu e de bara en vecka kvar och sen är jag 7200 kronor rikare! :D wiie! :D

iaf så idag efter att jag hade slutat jobba så hämta mamma mig och så drog vi till Lightvalley, för jag skulle ju hämta ut mitt körkort, men det blev lite strul för jag måste ha ett annat kort me mig oxå för att jag skulle få körkortet, så det var bara vända åh åka hem igen och hämta det och sen tbx åh få ut körkortet. Sen så hämta jag ut min mobil med, som jag haft inne på lagning i  fyra veckor, men den hade kommit för två veckor sen så den hade luggit på affärn i två veckor för dom hade glömt bort och meddelat mig att den hade kommit! Suck.. lite sur man vart då, och som vanligt så var det ju inge fel på den heller, utan den funkade helt normalt, jo visst tjena, den funkar inte så himla mkt bättre nu heller, så jah..


Iaf så idag blire bara till åh ta det easy, titta på postkodskampen klockan åtta åh ta de lilla lugna :) sen imorn så blire en tur till Lightvalley igen, gå på dollar åh kika och sen ska jag köpa mig ett par nya skor :) ett par plattfötter :) Sen funderar jag på att dra åh fiska på kvällen, känns väldigt lockande må jag säga, och bara få åka iväg och stå vid en lugn tjärn och få lite annat i tankarna! :Det e livet de ! :D

Nä nu ska jag kolla på Andra avenyn! :)
Häjda!

Av Evelina - 7 juli 2011 18:46

snart så är även andra arbetsveckan avklarad, bara imorron kvar så e de helg sen! gud vad skönt! :D Äntligen få sova på morron :) hehe, det jag längtar mest till om jag ska vara ärlig!


iaf så igår så efter jag hade jobbat klart vid tre så åkte jag ju hem dårå, och käka mat och duscha och sen tog jag med mig Ludde ut på en biltur, och senare på kvällen så var jag,brorsan och hans tjej iväg och bada med Jack och Takkos , och Takkos var så himla duktig på att simma och så lugn i vattnet så jag blev riktigt chockad!
Sen när jag kom hem igen så kolla jag på fotboll, Sverige - USA och sen la jag mig och sov.
Idag då så har jag jobbat, och sen så har jag inte gjort så mycket mer än idag, sitter och tittar på Andra Avenyn nu och sen ska jag iväg och simma med Takkos igen, tror faktriskt det blir samma gäng som igår :) om man nu kan kalla oss för ett gäng men jaja :P

För övrigt så har jag fått mitt körkort! :D Ska hämta ut det imorron efter att jag har slutat! :) Roligt! :D
Nä nu ska jag fortsätta kolla på Andra Avenyn!
Häjda!

Av Evelina - 5 juli 2011 18:21

Jag är tillbaka :), i alla fall för ikväll, hehe, får väl se sen hur det blir i fortsättningen med det här med bloggeriet, det får gå lite som det går nu under sommarn tycker jag, för det finns ju lite andra saker att göra då än på vår/höst och vinter :)


iaf så har jag haft rätt mkt åh gjort, i fredagkväll var jag och Emelie ute och åkte hela kvällen, kom väl hem till en halv elva och så kolla vi lite på tv och fika innan hon åkte hem, i lördags så sov jag till elva,sen åkte jag hem till brorsan och tog ut Jack en stund och var ute och gick med honom, på eftermiddan var jag och pappa på fotboll och invigning av nya klubbhuset på byn, det var veteranlaget mot Tv-laget, ganska kul faktiskt :) sen på kvällen var jag och Viola och hennes bror ute och åkte bil, sen var vi till K och S och spela monopol, tror klockan var närmare halv två när jag kom hem :) söndan så väckte mamma mig halv tolv,gick upp och klädde på mig och sen drog vi till lightvalley på shopping, jag köpte mig en jacka och även mamma o pappa hitta kläder :), sen hälsa vi på faster en sväng, och när vi kom hem städade jag bilen både utvändigt och invändigt och på kvällen var jag, Viola och C iväg åh bada! Skönt vare! Igår måndag, så jobba jag först till tre, sen på kvällen tog jag det bara lugnt var ute och gick med Takkos och så fick han bada lite :)

Idag har jag också jobbat och nu ska jag ta med mig hundarna på en promenad :) skönt åh få röra på sig lite grann :)


Nä nu har jag inte tid med det här längre, det blir en tidig kväll för mig ikväll så ska jag hinna gå med dom och duscha innan allsången klockan 8 så får jag sätta fart!
Häjda!

Av Evelina - 1 juli 2011 17:48

Äntligen är det helg! :D Gud vad skönt, imorron får jag sooooooova :D Härligt!
dagen har bara strosat på i lagom snabb fart, och sen efter att jag hade slutat så hämtade mama mig och så for vi iväg till ica och helghandla och jösses va me fölk de va där inne. Sen fick jag köra hem, kan inte fatta att jag nu aldrig mer behöver övningsköra utan kan bara ta bilen när jag känner för det och inte mamma eller pappa ska ha bilen :) Grymt härligt :D

Åh just det;
Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag

för det är Justins födelsedag, hurra hurra HURRA!
 
Grattis underbara unge på 2års dagen :D   


Nä nu ska jag kolla lite på tre kronor och sen ska jag ut åh åka bil med min pojk

   Ludde  

Hejda!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards