Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 14 maj 2011

Av Evelina - 14 maj 2011 20:15

Den här dagen har gått otroligt snabbt, och jag har inte gjort ett skit på hela dan, gick ju åh duscha efter att jag hade bloggat förra gången, och sen gick jag ut en stund med Ludde i en halv timme, men så börja de regna igen så gick in då och så la jag mig o kolla på andra avenyn igen, kolla på det fram till vi skulle äta och sen titta jag på ett avsnitt till. så man kan nästan säga att min dag har bestått av andra avenyn och datorn!


Nä nu ska jag ta åh titta på Kvällen är din och släppa datorn ett tag :P
Ser ni min nya header förresten!? :)Va tkr ni?  :)

Nä, tv;n vare ja!
Tjo

Av Evelina - 14 maj 2011 14:48

Ja jösses vad det är dåligt väder idag! Kan ju vara ganska glad över att man slipper gå ut idag kan jag ju säga!


iaf så idag så sov jag te halv tie, gick upp och ner åh käka frukost, haha va dumt det där lät xD men jag mena ju såklart upp ur sängen och ner till köket :P sen när frukosten var uppäten så starta ja tv;n och kröp ihop i soffan och titta på Ronja Rövardotter, sen kolla ja på Mästarnas Mästare & så ska det låta, och nu har jag kollat på Andra avenyn, så än har jag inte kommit ur pyjamasen och klockan är tjugo i tre xD hehe.

iaf så är jag varm och de känns som om jag kokar, och ibland fryser jag så jag skakar så det kan nog var någon feber på gång elr nåt sånt, fötter och händer gör ont idag med lika så huvve och halsen, näsan är lite halv täppt och hostan gör sig påmind var och varannan minut, och nu börjar även ögonen rinna,klia och göra ont åh! vette fanken va de e.. men men hoppas de löser sig snart!

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och få på mig nå andra kläder åh sen kanske man ska ta och masa sig ut en sväng? fast det regnar?

Aja det visar sig!
Ha de så bra mina vänner så hörs vi senare!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards