Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 30 maj 2011

Av Evelina - 30 maj 2011 17:07

ja jag kände bara för att slänga in ett kort litet inlägg till :) när jag ändå är på gång lixom :)


men jag har inte direkt gjort något speciellt sen sist jag skrev här för typ 4 timmar sen eller något sånt :) bara kikat på andra avenyn, käkat mat och snakkat :)


Imorn äre ju friluftsdag, och det har jag sett fram emot, men nu är det ju såhär att jag har ju vart ute och gått i helgen, glömde bort åh skriva det, och sen hade väl strumporna knöllra ihop sig elr nåt sånt så jag lyckades få stora skavsår på hälarna, så mina kära vänner, nu är foppatoffelstiden här! (Y) :) har faktiskt saknat den xD så nu ska jag kurera mina stackars fötter, så jag kommer i riktiga skor på onsdag! :), men ska följa med mamma till lightvalley imorron och då ska jag köpa mig ett par extrastarka skavsårs plåster och nå specialstrumpor som jag ska ha på mig för att förhindra skavsår :) nu tkr ju säkert ni att jag skulle kunna gå i foppatofflor på friluftsdagen, men nu är de som så här att jag inte kan gå längre sträckor i foppisar utan att få svullet knä och otroligt snedställda fötter som gör ont. så det har jag slagit av!


oj nu har det blivit grå färg åh här xD men det blev ju ganska charmigt det åh tkr ja :P


nä andra avenyn igen och sen blire det en liten kort promenad med Takkos bara för att han ska få komma ut och sträcka på benen efter cyklingen igår, :)

Av Evelina - 30 maj 2011 13:36
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Evelina - 30 maj 2011 13:25

har inte haft ork att blogga på hela helgen, men nu är det väl kanske tänkt att jag ska börja igen! :) Känns på ett sätt bra att blogga åh bara få skriva av sig allt, ovasett om det är bra eller om det är dåliga saker! :)


Men iaf så kan jag ju kanske berätta lite grann om vad som har hänt i helgen. Fredag då så var jag ju till halkbanan i Bergvik, och herrejösses va roligt det var :D Skulle lätt kunna åka dit igen asså, men man får väl hoppas att det inte behövs xD, Kom hem vid en sex, duschade och ställde mig iordning inför kalaset med släkten. Sen hände  det en grej som inte var så hemskt rolig, men tar de sen. La mig vid halv elva när dem hade åkt hem och kollade på Big Brother, somna vid tolv.
Lördag; vakna åtta och tog det bara lugnt hela dagen, var till Lightvalley en sväng på ballonglördag, köpte ett linne på fifty som jag fick 10 % rabatt på, en bok på bokhandeln som jag oxå fick 10 % rabatt på, sen bytte jag halsbandet jag hade fått till ett som var lite större det andra var så litet lixom, sen gjorde jag klockarmbandet lite kortare, så jag kan ha den :) sen var vi dollar åh kika lite grann också blev de en mjukglass på brollans! :), tog de lugnt resten av kvällen ,titta bl.a på Änglagård - tredje gången gillt. och var ute och övningskörde en sväng.
Söndag ; sov till halv tio, låg och kolla på tv till halv tolv, gick ner och ställde mig i ordning för att åka fram på byn tsm. med mamma o pappa o handla, jag fick köra :) sen åkte vi på blomaffärn och köpte blommor till gravarna eftersom det var morsdag, sen hem och bytte tvättlina, men det tog slut efter halva så fick ta moppen fram på byn och köpa mer xD köpte lotter åh till mamma på morsdag, bara för att få visa leg ;) hehe. Sen vare lugnt hela kvällen :)


Idag, så har jag hemstudiedag, så tar det bara lugnt , sitter ute i solen nu och kollar på andra avenyn, men solen är mer bakom molnen än framme, och det blåser som fan så tror jag ska ta med mig mitt pick och pack åh koppla in datorn i tv;n istället! känns som en bättre idé det :P
Häjda!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards