Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 13 augusti 2011

Av Evelina - 13 augusti 2011 18:00

Otroligt fint väder det är idag! :) Riktigt skönt med sommar igen, men man märker att det blir svalare på kvällarna nu, för det är inte riktigt lika varmt ute nu som det var förut idag när jag satt ute och då är klockan lixom bara 6 än så länge. Men det märks att det börjar bli höst redan för herregud va mörkt det är på kvällarna, igår när jag for hem från festen vid tolv,var så himla trött så orkade knappt hålla ögonen uppe, om det berodde på att jag sovit dåligt natten innan eller för det jag drack ska jag låta vara osagt :P, men tillbaka till saken, iaf då så när jag åkte hem då så var det alldeles kolsvart, så jag var glad över att jag har varit hos dom ganska mycket så jag visste vart det låg stenar och var gröpper, så det gick smärtfritt åh gå åh det var ju tur det! Hade lixom inte haft någon lust att rulla runt där på backen i kolmörkret om man säger så xD haha.


Iaf så hoppar jag över fiskningen ikväll åh tar en lugn hemma kväll istället, känner mig inte riktigt bra i nacken än så ska kurera den ikväll, så får vi se om det blir någon fiskning imorn kväll istället! :) Även fast man lixom inte använder nacken så mkt när man fiskar, så står man ju ändå åh tittar ner på flötet så det gör ju ont efter ett tag.
Nä nog om det, nu ska jag nog ta åh spela lite tennis med mig själv! Grymt roligt måste jag säga :P
Adjö och ha en trevlig lördagkväll allihop, för det ska jag ha, med Maria Wern på tv;n och en skål med mandariner i sockerlag på bordet åh en bytta med vaniljglass, för ikväll ska jag vara onyttig fullt ut! :)

Av Evelina - 13 augusti 2011 13:34

... igen och här satt jag och tänkte, och tyckte allting verka meningslöst!
Ja det är början av ngn låt som jag hörde för ngn dag sen :) och det är en låt som totalt fastnar på hjärnan kan jag ju säga!

iaf så igår så klev jag upp klockan 8 för att jag skulle klippa håret  vid 9, sen hem och käka frukost, åh jag hade så fruktansvärt ont i nacken att jag tog två alvedon och gick åh la mig och kika på film! sen när nackvärken hade släppt lite grann så åkte jag o mamma ner på byn och handla lite, och köpte gula rosor att sätta på mormor och morfars grav, morfar älskade gult så de passa bra :)sen strosa jag bara på hela dagen, och på kvällen så var jag på fest till K med 5 andra trevliga personer :) Hade en grymt rolig kväll måste jag säga!

Idag då så är jag lite trött, har ont i nacken idag med men det ska nog ordna upp sig :), iaf så har jag inte gjort ett skit idag sen jag kom upp halv elva :P men tror jag ska ta åh baka en sockerkaka nu för pappa hade tydligen beställt en sån :P haha. sen ikväll blir de nog fiske, men med vem är än så länge oklart! :)
Vad ska ni göra ikväll?! :)
Adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards