Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under mars 2012

Av Evelina - 21 mars 2012 20:03

Nu var det onsdag igen och halva skolveckan har gått och de är bara två kvar, sen är det helg igen! Grymt! :D


Vet inte riktigt om jag kan påstå att det har hänt så särskilt mkt  sen jag blogga sist heller, tror det var i lördags faktiskt, så i söndags då så tog jag det bara lugnt, titta på säsongsavslutningen på skidåkningen, både skidskytte och vanlig skidåkning, tråkigt att Helena Ekholm sluta efter den här säsongen bara men men, hon måste ju få göra som hon vill! :)


I måndags var jag tillbaka i skolan igen, hade prov i sjukvård och efter det var klart så åkte jag,Lotta och Johanna till veterinärn och köpte hundmat till Ludde, sen tbx till skolan igen och käka lunch. Vänta på att klockan skulle bli halv två så att vi kunde ha svenska, men vi gick dit till ett för att jag skulle hämta mina studentkläder var det tänkt, men hon som delade ut det var inte där just då så skulle komma tillbaka på tisdag klockan tio. så då gick vi upp till klassrummet och vänta på lärarn så hade vi svenska åh sen sluta vi.


Igår då tisdag, så åkte jag och Johanna till skolan strax efter klockan tio, för att jag skulle hämta studentkläderna då, men näe. kom kvart över tio typ och då fick jag inte ut dom då heller.. inte så lite irriterad man blev då. så då gick vi tillbaka in på op och satte oss och gjorde lite skoluppgifter innan vi gick iväg åh käka, sen låg vi i korgrumme eller i soffan uppe på trean och vänta på att klassrådet skulle börja klockan två. Tillsaken hör ju att vi inte hade några som helst lektioner på hela dagen utan vi åkte till skolan för att jag skulle få ut mina kläder, klassrådet varade i en kvart och jag har två mil till skolan enkel resa. verkligen roligt..



Av Evelina - 17 mars 2012 18:51



Igårkväll så tittade jag slut på mina tre boxar av skilda världar.. shit va tråkigt.. Man blir ju så hemskt beroende av det med så det är ju så jobbigt när man inte har något att titta på, har lessnat lite grann på tre kronor faktiskt om jag ska vara ärlig, är grymt sugen på att kolla på rederiet men det finns ju inte att köpa, grymt dåligt ju! Men får väl ta och beställa volym 4 på måndag, så har jag den på tisdag! (Y) :)


Iaf så idag så har jag inte heller gjort så mkt, tittat på skidåkning, löst lite korsord och bara tagit det lugnt! har fortfarande lite feber så det är lika bra att ta det lugnt. Ingen lust att bli sjuk igen! Hoppas verkligen att febern är borta imorn så jag kan gå ut och gå en sväng, men ja, det får vi nog se hur det blir med det, har lärt mig att inte ta ut ngt i förskott, imorn kan jag lika gärna ligga med 39 graders feber igen lixom!


Nä nu ska jag ta och kolla lite på ponnyakuten och försöka få lite tips på hur man ska göra om man skulle råka ut för att få nå problem med den häst man rider ngn gång! :)

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Adjö!



Av Evelina - 16 mars 2012 18:53

Så var det fredag och som vanligt på  fredagar så är det inge bra på tv;n, tkr ju att dom kan vara lite smarta åh dela upp programmen så man har åtminstonde ett bra program per kväll åh kolla på, för på lördagar är det oftast väldigt många olika program som man vill titta på, men inte på fredagar e! men men. Får väl kolla på film då! :)


iaf så idag så har jag inte gjort så mkt som vanligt, men har iaf varit ute lite grann idag och fått lite friskluft i det fina vädret! Men annars så har jag bara luggit och tittat på skidåkning hela dan! Både skidskytte och vanlig skidåkning har det varit idag! :)

Annars så har jag ätit mitt första mål mat sen i måndags idag! lagade nachos idag så det är ju både lättuggat och det gör inte så ont att svälja heller så det gick rätt bra! :) skönt åh få slippa äta glass en dag ;) haha , annars så är hostan fortfarande min bästa vän, febern lika så, och näsan. och halsen :P haha! men men! det blir väl bättre nån gång!


nä nu ska jag kolla på Wipeout Vinter! :)
Adjö!

Av Evelina - 15 mars 2012 18:39

Undra varför det känns som att det är fredag idag?!.. knepigt det,

nyss så upptäckte jag att jag ligger och tittar på ett big brother avsnitt som jag även kolla på igår kvällst och imorse, bra där! Men det är ju tur att det är ganska roligt avsnitt så det gör inte så mkt!


iaf så idag så har jag inte gjort ett skit, har antingen legat i soffan uppe på rummet och tittat på tv, eller legat i soffan nere och tittat på tv. Under täcket ofc! Det jag har levt på idag är glass, + en köttbulle åh lite makaroner. det tar sig! iaf så är inte febern lika hög idag som den har vart dom senaste dagarna, vilket är ganska skönt! men annars så hostar jag som fan, har asont i halsen och snorar / täppt i näsan, så det är min status idag... + att jag börjar få ont i örat, men det är väl bara att mota Olle i grinden och börja med nässpray och tryckutjämning, är antagligen öronkatarren som spökar!

Nä nu ska jag nog ta och titta på lite skilda världar, börjar nu på sista skivan på tredje boxen! Sorgligt, för nu har jag ingen mer säsong hemma, och inte kommer jag få förrän på måndag heller om jag beställer nu.. tråååkigt! Men har ju köpt Twilight breaking dawn åh, gryyyymt bra film! :D

 

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Adjö!

Av Evelina - 14 mars 2012 12:20

Idag är det onsdag, och det betyder att halva veckan snart har gått, jisses va snabbt det går asså! Tror jag säger det varje gång men man blir ju lika förvånad varje gång, även fast man borde lära sig snart tycker man ju iaf..


iaf så igår när jag la mig så hoppades jag att jag skulle kunna sova bort febern, men icke sa nicke. Imorse var den högre än vad jag hade igår.. kul liv. Men efter ett par alvedon och ut för att få en nypa luft så kändes det bättre och jag gav mig på ett försök till att duscha, och jag tror aldrig att det har vart så otroligt smärtsamt samtidigt som det var otroligt skönt. Är ju så öm i skinnet av febern att bara dra på sig en tröja gör grymt ont, men det blir väl bättre om ngn dag :)


nä nu ska jag fortsätta kolla på varning för jönssonligan.

 

adjö!

Av Evelina - 13 mars 2012 18:25

Hade ju lite tråkigt så tog och gjorde en ny header, dock blev den alldeles för stor så det blev inte särskilt bra men jaja, den får duga så länge, vem vet, kanske tar och gör ytterligare en ny sen, ska ju ändå lägga in bilder från kameran så! :)


iaf så igår när jag gick och la mig så hade jag en jävlig hosta, sen hosta jag nästintill hela natten, skit drygt! Sen så imorse när jag vakna vid typ 7 så bara koka hela jag åh så va ja lite yr, efter ett tag klara jag av o gå ner åh ta febern. Den stanna på 39.4 åh inte blev jag direkt piggare av det om man säger så :P!

Så den här dagen har jag tillbringat uppe i mitt rum på soffan under täcket, sovit o kollat på tv. Fryser och svettas om vartannat, ont som fan i kroppen och alldeles öm i skinnet, usch. åsså hostar jag som fan, har ont i halsen, huvve åh örat. kul liv.


nä nu ska jag lägga in bilder från kameran på datorn,

adios!

Av Evelina - 12 mars 2012 18:15

Så var första skoldagen efter 6 veckors frånvaro gjord oxå då, bara fyra dagar kvar till helg! :)


iaf då så idag så hade jag ju som vanligt bara två lektioner, sjukvård från nio till tolv, och sen svenska från halv två till halv tre. På sjukvården så fick vi jobba mkt själva så jag hann göra klart en uppgift på det och skicka in den innan det var dags för lunch, ugnspannkaka var det idag! mumma de :), sen var de håltimme i väntan på svenskan och då tog ja de bara lugnt. Sen på svenskan satt vi bara och prata åsså fick vi sluta en kvart tidigare! :) snäll lärare man har!


Nu så har jag precis gjort klart en till uppgift inom sjukvård så nu tänker jag ta min onda hals, mitt onda huvud och min jobbiga hosta upp på rummet och lägga mig och kolla på skilda världar! så det så! :)

Vi hörs nå mer imorn!
adjö!

Av Evelina - 11 mars 2012 21:04

Så var de söndag igen. Men imorn är det inte dags för praktik igen och det är inte heller dags för lov. Utan nu är de dags för skola igen. Vet inte riktigt vad jag tkr om det, hade ju hellre vart kvar på praktiken om man säger så! Hemma hade ju vart ganska skönt åh vart det med faktiskt!


iaf så idag så har jag bara tagit det lugnt, tittat på skidåkning, damerans tre mil i Holmenkollen. Sen tog jag med mig Takkos ut på en promenad, lite halt men roligt! han var så duktig åh lyssna på mig precis vad jag sa och tog det lugnt och smög bredvid mig när det var halt och allt så det var roligt! Sen så när jag kom hem kika jag på herrarnas masstart i skidskytte vm, Grattis Björn Ferry till silvret och Fredrik Lindström till bronset! :D sen var de så fint väder ute att jag tog med mig Ludde ut en sväng :) sen  när vi kom in igen så var det dags för damernas massstart i skidskytte vm! :)


Kvällen har jag ägnat åt läxor, har precis skickat in fyra texter till lärarn, nu håller jag på med två till och sen så skriver jag klart en imorn om de skulle finnas tid till det! :)


Nä nu ska jag skriva klart!

Adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards