Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under mars 2012

Av Evelina - 10 mars 2012 18:23

Åh vart tog det här lovet vägen då om jag får fråga? Först var det måndag och sen helt plötsligt så blev det lördag. Otroligt! Jag som hade hoppats att lovet skulle gå sakta, så man fick vara ledig länge, men nej nej, inte gick det inte!


iaf så under det här lovet så har jag vart ute och gått minst två ggr om dagen och det känns så bra! :D

sen i onsdags var jag o Emelie iväg till bollnäs, köpte mig tredje boxen av skilda världar, åh häromdan fick jag andra boxen, så nu har jag lite att göra framöver här så det känns bra! :) Köpte även lite annat smått och gott! men jag hade iaf en trevlig dag och det är huvudsaken!

på torsdan när jag var på väg att gå ut och gå med Takkos så ringde min mobil, och det var chefen på ett av äldreboendena på byn som undra om jag hade lust att jobba där i sommar och det ville jag ju såklart, så var dit på fredan och träffa henne och prata och sånt där! :) Så det känns bra attt jobbet är fixat nu, så slipper man oroa sig för de nå mer! :)


idag så var jag först ute och gick med Takkos, vi gick hem till brorsan o hälsa på, mamma o pappa kom dit dom åh, sen tog vi en lite längre runda hem. väl hemma så käka ja lite lunch och titta lite på skidåkning och sen tog jag med mig Ludde på en promenad och kom hem och kolla på skidskytte vm, var ju damernas stafett idag! :)


Förövrigt så ska jag nu skicka in två av mina mobiler på lagning.. otroligt! har ju haft så dålig mottagning på den ena och hälften av alla sms/samtal jag får kommer inte fram, smsen kan komma fram dan efter och då är det ju lite för sent om man säger så. och den andra, ja den är ju dum i huvve den helt enkelt. Så nu har jag fått låna brorsans mobil, tur man har han! :)

Nu ska jag ta och kolla lite på skilda världar och sen ska jag ta och gå ner åh göra en fruktsallad inför kvällen! :)

Av Evelina - 5 mars 2012 18:17

Första dagen på sportlovet är idag! Känns bra, har inte några direkta planer över lovet utan jag tar det lite grann som det kommer! Blir minst lika bra det åh, så det så! :) 


iaf så idag så gick jag upp klockan 8, jag kunde inte sova och jag skulle ändå upp tidigt så ja! Käka frukost och fixa åh dona åh sen åkte jag iväg till tandläkarn, åh det gick bara bra! har en överansträngd tunga elr va de var, den skaver hur som helst imot mina tänder. Sen så gnisslar jag tänder och biter ihop fel så har fått ett träningsprogram som ska göras, två ggr om dagen i en vecka, blir det inte bättre så skulle jag höra av mig. Men jag har ju inte direkt störts av det tidigare mer än att jag har ont i käkarna på morron när jag vaknar och ofta vaknar med huvudvärk, men jaja! :P haha! sen hem och sen iväg åh ut med brorsans hund. hem igen och äta lite lunch och sen efter det så åkte jag o mamma fram på byn igen! 


Sen så har jag vart ute med Takkos oxå åh gått en sväng, skönt åh få komma ut åh röra på sig! :)
Nä nu ska jag nog ta och gå åh sjunga lite singstar, var ett tag sen jag gjorde det nu, åsså fick jag sån lust till att fotografera lite, nu e de ju mörkt ute men jag får väl fota inne då! :) 
Adjö!  



Av Evelina - 4 mars 2012 21:04

Idag så var det ju dags för det årliga vasaloppet att gå av stapeln! Jag brukar inte direkt ställa klockan för att gå upp åh titta på det utan är jag vaken eller om jag vaknar till dess att det är dags för dom att starta så brukar jag kolla, annars kan man ju alltid när dom går i mål! :) 


Men imorse var jag vaken redan tio över sju, så det var ju bara till att gå ner och vänta på att det var dags för dom att starta. Kolla sen tills dess att dom kom till smågan, sen gav jag upp åh gick upp till min sköna soffa åh kolla på lite skilda världar! Synd bara att jag nu har kollat igenom den första boxen så nu är den andra beställd. Så längtas till tisdag! :D Kolla lite på tre kronor och en lite mer av vasaloppet, sen blev de lite av små genier oxå! Alltid lika roligt! :)  Efter jag hade pallrat mig upp ur soffan och ställt mig i ordning så var det ju snart dags för vasaloppsåkarna att gå i mål, så kollade på när dom gjorde det och GRATTIS till Jörgen Brink som vann! :D 


Sen tog jag med min lilla Ludde ut på en promenad, blev en lite längre promenad än vad som var meningen först men vi fick iaf en liten mysstund i solen! Imorn är det dags igen! Skönt att man har två hundar som behöver ut, det betyder att man får två promenader om dagen! Det gillar vi! :) Sen så har jag tittat på vanlig skidåkning och på skidskytte vm, så det har vart mkt skidor idag! :)


Imorn blir det heller ingen sovmorron, för då ska jag till tandläkarn till tio. Ska till en ny imorn, så är lite nervös för vad han kommer säga om mina sneda tänder och om mitt bettfel. Men det får jag ju snart reda på :P 


Nu är visst klockan nio, och som vanligt på söndagar har jag så svårt att bestämma mig om jag ska titta på wallander eller om jag ska titta på big brother! Men jag har sett så himla lite av big brother den här säsongen, kan nog bero på att jag inte tål vissa av dom personerna som är där inne! Blir så irriterad på dom.. 


Nä nu får de va slutbloggat för ikväll! 
ADJÖ!  


Av Evelina - 3 mars 2012 18:00

Såå var det lördag igen då, och tredje mars har  det hunnit bli oxå! Snabbt det går! Ojojoj! :) Men då blir det ju snart sommar, även fast jag gillar vintern så är det något speciellt med sommarn, för då slipper man ju ha en  tjock jacka på sig när man går ut, man behöver inte ens ha strumpor på fötterna! Även fast jag gillar att ha tjockstrumpor också! :) aja!

Idag tog jag sovmorron ända till klockan nio! wow lixom, det längsta jag har sovit till under min fem veckors långa praktik! jösses. Min praktik har försört min skönhetssömn! :P haha, fast det är ju ganska skönt åh vakna tidigt på morron åh för man kan ta det lite lugnt innan man ska äta frukost och så hinner man med så mkt under dagarna så det är ju ganska bra ändå! Men det är ju skönt åh sova länge åh ngn dag! :)
idag så har jag vart ute på två promenader, en med Takkos och en med Ludde, så det kändes bra att man hann ut med båda! Har även hunnit med att titta på längdskidor, både damer och herrar oxå vm i skidskytte både damer och herrar! Så nog har jag hunnit med en del! :)


Nä nu har jag lessnat på att sitta med datorn, nu ska jag ta och gå åh kolla på lite skilda världar i väntan på att andra chansen/gladiatorerna ska börja! Brukar försöka titta på både och samtidigt, och ibland funkar det :P haha!
nä, adjöken!

Av Evelina - 2 mars 2012 19:08

Nu så, nu är min sista praktikperiod under gymnasiet över. Iofs tog den slut redan i onsdas, men har inte riktigt haft lust att sitta med datorn och blogga. Iaf så är jag väldigt nöjd med den här praktiken, jag har vart med på massor, tagit jättemkt prover, vart med om fyra stycken grymt roliga fältstudiedagar! Kan nog inte vara nöjdare skulle jag tro! :D Sen att jag fick ett skitbra omdöme gör nog det hela ännu bättre! :) hihi


Iaf så i onsdas så gjorde jag min sista praktikdag som sagt och det var även min sista fältstudiedag, och den tillbringade jag på BB i  stora staden! Det var skitkul! :) med söta bebisar! :) hihi. Hade ju vela bli barnmorska förut men nu vet jag inte, tkr det känns som ett väldigt stort ansvar, nästan större än åh vara en vanlig sjuksyrra! Såå jaa, jag vet inte ja! Får väl se hur det blir! Behöver ju inte direkt bestämma mig nu, har ju ett tag kvar lixom, sen kan jag ju lika gärna läsa till syrra först och sen vidareutbilda mig till barnmorska om jag nu skulle vilja det! :) Aja nog om det nu


Idag har jag väl inte gjort så mkt, städat, tvättat och lite sånt där! Skrivit klart om mina fältstudiedagar, så nu kan man bocka av lite mer från "läxor-att-göra" listan, känns bra må jag säga!
Till veckan är de lov och jag hade ju tänkt att jag inte skulle göra en enda läxa på hela lovet men ja, jag vet inte riktigt ja hur det blir med det! Tack vare att jag inte orkat gjort ett skit efter att jag kommit hem från praktiken har gjort att jag har lite att göra. Men vi får väl se hur det utvecklar sig! När jag börjar tänka efter så har jag faktiskt gjort rätt mkt ändå så det kanske inte finns så himla mkt att göra, ska nog ta och kolla över det!


Nä nu ska jag ta och gå åh kolla på skilda världar!
Adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards