Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under december 2012

Av Evelina - 21 december 2012 08:07

Ja det är ju idag som det sägs att jorden ska gå under så nu får man väl se vad som händer men inte tror då jag att det kmr hända någe e! :)

iaf så idag är jag sååå trött, hade hoppats att få sova till halv nio idag men det tyckte inte Molly så kvart i sju började hon böka runt åh efter en kvart fick hon nog så då var de bara till att kliva upp åh gå ut med na! Men sen är de ju lönlöst att försöka somna om så då starta jag tv; n ist åh tittade på mysteriet på greveholm :) Missar ju det annara idag eftersom jag jobbar ikväll men nu har jag ju redan sätt det så då gör det inte så mkt :)

vad mer som händer idag har jag ingen aning om, funderar på att baka men skulle ha behövt vare ut åh gått åh! åsså börjar jag en så dum tid som klockan ett så det är ju inte mkt man hinner göra innan det är dags att fara, men jaa! Hade ju kunnat sagt att jag kunde börja två men ja, nu e de gjort så får väl ta åh baka imorn kanske då eller nå sånt :) aja nog om det nu det visar sig hur det blir :)

nä nu ska jag nog ta åh gå åh ge Molly lite mat sen blir det ut igen skulle jag tro :P hehe!
aja,
ha en trevlig fredag!
adjöö!

Av Evelina - 20 december 2012 16:14

Torsdag 20 december idag och imorn sägs det att jorden ska gå under! Men de vill då jag se först innan jag tror på´t! Men det är ju synd om alla dom som tror på det, jag menar det pratas ju så himla mkt om det nu på nyheter åh radio o tv åh står i tidningar och sånt där åh barn som ser det förstår ju inte att det inte kommer hända utan de blir ju rädda! Sen finns det väl säkert dom som blir besviken på att jorden inte går under åh men det är ju en annan femma det :P


idag så har jag inte gjort så mkt, både valp och katter har vart i sitt esse idag åh örsat åh bråkat åh skällt åh kuta runt som nå galningar så jag har blivit galen både en och två ggr! Men nu äntligen har åtminstonde katterna lugna ner sig men Molly härjar på som bara den, men det är ju bra för då söver hon ju  i natt :P För nån gång måste hon ju sova! haha!


vad som händer ikväll har jag ingen aning om men nu ska jag minsann gå åh äta lasagne! Länge sen man åt det nu så det ska bli riktigt gott, men nu är det ju jag som har gjort det så då vet man ju inte hur det smakar heller, kanske smakar förjävligt åh! Men ja det visar väl sig det antar jag!

Ha en fortsatt trevlig torsdag eftermiddag/kväll!
Adjö!

Av Evelina - 19 december 2012 21:58

Idag är det onsdag och idag har jag jobbat heela dagen :) eller ja mellan 7 -15 iaf :P hehe!

var riktigt roligt åh jobba även fast de gick lite segt emellanåt men ja de gick ju bra de åh :) men jösses va jobbigt de va att gå upp imorse när klockan ringde halv sex, hade ju vart ut med Molly en sväng i natt vid typ kvart över två åh sen hade hon lite svårt åh komma till ro åh örsa lite men till slut så lyckades vi somna om både hon och jag så jag sov ju såklart som bäst när klockan ringde! men ja får ta igen de i natt då :)

nu ikv har jag inte gjort så mkt, va iväg åh handla lite jag o pappa sen så har ja väl vare ut me Molly tusen ggr känns de som:P hehe

Nä men nu har jag inge mer åh berätta så nu ska jag ta åh gå ut med Molly en sista gång åh sen ska jag ta med mig henne och mina kära handkrämer åh gå åh sova! åh de ska bli grymt skönt :D hihi!

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Adjöö!

Av Evelina - 18 december 2012 17:32

Idag är det tisdag, det är 6 dagar kvar till julafton, det är den 18 december och klockan är 17:32 och idag har jag vart iväg till veterinären med lilla Molly :) För idag var det dags för henne att vaccinera sig :) Så nu har hon fått alla sina sprutor som hon ska ha som valp, så nu är det fritt fram att få följa med på olika saker och få träffa andra hundar :)


Förutom att ha vart till veterinären med henne så har jag julpyntat lite här hemma, satt fram tomtar och lite sånt där åsså ska vi nog ta och klä granen ikväll :) sen så har jag och Molly träffat Viola idag och vart ute och gått :) Så det var trevligt! Sen så har jag väl inte gjort nå mer, bemanningen ringde idag på eftermiddan så ska jobba imorn på min kära plan 1 :) med mina gooa tanter och farbröder :) hihi!


Nä nu ska jag ta och kolla farmen igen innan det är dags för att klä julgranen innan klockan är 18:45 och det är dags för julkalendern!
ha de bra!
Adjöö!

Av Evelina - 17 december 2012 18:19

Idag är det måndag den 17 december, klockan är 18:19 och om en vecka är det julafton! Shiiit! Snabbt det har gått, snart är det ju slut på mysteriet på greveholm :( Tragiskt! men som tur är så har jag ju köpt första säsongen av det så ska kolla på det igen :) Har ju sett en sväng men det kan man kolla på hur mkt som helst! :) Spöksnor :) hehe "mäh, är dom inte för många?"  "vadå, menar du att vi skulle ha för många barn?" haha, jäkla puckon :P Jösses va bra dom e på åh spela :)


annars då, idag så har jag bakat pepparkakor, gjorde en halv sats pepparkaksdeg och det blev väl i det minsta laget men det blir nog bra ändå innan det är slut! Sen så har ja vare fram på byn en sväng åsså har jag vart ute med Takkos på en promenad, och jag trodde att han skulle va helvild eftersom det är ett tag sen han var ute sist men han var coollugn och jag flög bara efter honom typ 8 ggr, vicket i vanliga fall brukar va typ 25 och då oftast om han har vart ute ngra ggr då, hehe! :) Men det gick jättebra och han drog nästan inte alls så det var skönt, slipper min arm va dubbelt så lång som den andra :P hehe!

Åsså har jag lärt Molly "ligg" idag, så nu kan hon det, måste väl finslipa lite granna men annars så är hon jätteduktig :) Min lilla gumma som vakna redan klockan 7 imorse åh skulle ut! Det var jobbigt kan jag lova!

Nä nu ska jag kolla på farmen igen för snart är det dags för greveholm :)
Ha en trevlig måndag!
Adjö!

Av Evelina - 16 december 2012 08:21

Idag är det söndag och tredje advent och idag skulle jag egentligen göra pepparkakor men så glömde jag ju bort att göra degen så då sket de ju dig! typiskt! aja får göra de imorn då :)

annars då, så igår så hade jag fullt upp hela dan! Började med att vara med Anna på dan åh de var roligt som vanligt! Blev mkt välbehövligt snack åhen hel massa skratt :)
sen på kvällen så var jag med Maria, Sara, Erika åh Emelie åh julpyssla åh baka pepparkakor åh lussebullar :) Skitroligt var de! såklart var ju prinsen med åh så de blev jättemkt mys med han oxå :)

Vad som händet idag har jag ingen aning om, får se va jag gör :)
nä nu måste jag ta åh gå ut med Molly, hon hoppa ur korgen så de e väl lika bra att ta ut na nu innan hon gör sina behov i min säng :P haha!

Ha en trevlig dag

Av Evelina - 14 december 2012 18:11

Idag är det fredag men jag hade precis för mig att de va lördag idag! knepigt!

iaf så e de kallt idag med, så idag har man vart inne mesta dels av dan, var fram på byn en sväng bara! Sen nu på eftermiddan har jag o mamma bakat glöhopper :)

nu så ligger jag o Molly åh tittar på Mysteriet på Greveholm, tog åh köpte den första idag ja för de e ju sååå bra :D hihi
nä nu ska ja fortsätta titta på filmen!
ha en trevlig freda kväll!
adjöö!

Av Evelina - 13 december 2012 08:56

♪ Natten går tunga fjät runt gård och stuva.
Kring jord som sol förlät, skuggorna ruva.
Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus,
Sankta Lucia, Sankta Lucia.
Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus,
Sankta Lucia, Sankta Lucia. ♫


Ja idag är det luciadagen och hade man gått i skolan så hade man suttit och kikat på lucia nu, antingen i kyrkan eller i aulan! Men nu har man ju slutat skolan så nu får man nöja sig med att titta på tv;n ikväll klockan sex för då är det repris från morronen! Sen får man väl vänta till lillprinsen har börjat på dagis så att man får gå åh kolla på hans lucia :) åh sen tills man får egna barn åh kolla på :) Saknar luciafirandet på skolan faktiskt, när man hade glitter i håret åh fick lussebulle och pepparkaka av skolan, dock torra och inte så goda men ändå, det var ju skolan så man kunde ju inte ha så stora förhoppningar!


Annars då, jo idag är det kallt igen -24 grader! burr.. och jag som hade tänkt ha med mig Molly till lightvalley idag, blir inte så nu e! Är alldeles för kallt för att hon ska kunna sitta i bilen och sen är hon ju så liten så idag är det snabbt ut på kissrundan och sen snabbt in för att hon inte ska kylas ner för mkt!


Nu har jag nyss tittat på julkalendern på datorn åh ätit frukost, skjutsa iväg mamma åh imorse så det blev en tidig morron idag :) Dagens planer är att åka till Lightvalley till af klockan 11 och sen blir det lite julklappsköp till Prinsen åh pappsen åh sen ska jag till Granngården och köpa lite grann till Molly :) Lite ben, leksaker och lite sånt där nödvändigt :) hehe! Sen så tror jag att jag ska ta och åka på dollar en sväng oxå :) Lite tråkigt att åka själv bara men va gör man, ,man gett ju det åh ibland! Sen får jag se då om jag ska hämta mamma när jag åker hem från lightvalley eler om det blir senare! Återstår att se :)


Nä nu ska jag ta och kika runt lite på datorn innan det är dags att ställa sig i ordning :)
Ha en trevlig, kylig, Luciadag!
Adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards