Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 19 mars 2013

Av Evelina - 19 mars 2013 16:41

Det enda jag gör nu om dagarna är att plugga, plugga åh plugga åsså plugga lite till!
Idag har gjort ännu en dugga om cellen, och kors i taket klarade jag inte mer än hälften på frågorna! Lyckan blev total, nu hårdläsning så det jag hade fel på sitter oxå, koncenterar mig en dag till på cellen så tar vi resten sen! Känner mig rätt säker på rörelseapparaten så det går nog bra, är bara de förbaskade latinska orden som ska in i huvve där så sitter nog det med :)


idag vakna jag av att Molly kräktes, eller åtminstonde försökte, vet inte alls vad det är med lilla fröken nu, hon är dålig i magen och kräks då och då! Har ju inga roliga erfarenheter av kräkhundar så är inte så himla kul! Hon käkade ju tre ggr om dan förut men har nu gått tbx till fyra gånger som när hon var liten men än har det inte blivit så mkt förbättring! Får väl ta åh ringa veterinären om det fortsätter men kör på fyra gånger ett tag till, åh samma foder har hon ju så är inte det som spökar heller!
 
Älskling <3

så vi gick ner då åh hon fick mat och sen busa hon runt åh var allmänt galen, sen så la hon sig och sov på soffan bredvid mig medans jag låg åh läste om cellen! sen så donade vi runt lite här hemma åh plockade och fixade lite grann åh sen gick vi emot mamma, åh jag gjorde världens flygtur, så nu gör knät ont igen plus att jag har ett stort blåmärke på knäskålen, armbågen, handleden gör ont, ena skinkan är blå åh höften är blå åh axeln gör ont! hej åh hå :P haha! det komiska i det hela var ju att jag stog ju still åh :P men vägen var spårig och jag stog på kanten åsså åkte foten ner i spåret åh med det så låg jag där! :P men jaja! va gör väl de xD


nu så sitter ja o försöker få igång cs, hade tänkt få ur plugget ur tankarna med hjälp av det men så funkar ju inte skiten! Tror jag måste ringa efter supporthjälp! Alltså min bror! :) Han är bra till det mesta han :)

men först blir det lite mat!
Hejda!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards