Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 2 maj 2012

Av Evelina - 2 maj 2012 22:38

Efter det att jag skrev här förut idag så gjorde jag o Susanne klart vårt projektarbete och lämnade in det till handledarn så det var gjort! sen var jag tvungen att fråga lärarna om jag verkligen var tvungen att stanna kvar på skolan när jag ändå inte har något att göra, men det behövde jag inte! men tydligen så är det obligatoriskt att vara på skolan så man får väl åka dit då åh göra ingenting, åka dit och sitta på facebook för att få närvaro, fan va kul.. eller inte då!


iaf så hämta mamma mig när jag var klar på skolan och då så åkte vi ner till skoaffärn för jag skulle kika på nå skor till studenten, och hör o häpna så hittade jag ett par! dom ser inte så fin ut när man tittar på dem men när man får dom på fötterna så ser dom väl lite bättre ut, men dom är grymt sköna iaf och det är ju huvudsaken det! man ska ju gå lite grann i dom så det kan nog bara vara bra!


för övrigt så har jag väldigt ont i huvve och fryser. vet inte riktigt vad det är, + att jag har en djävulsk tandvärk, håller på att få visdomstand både i övre käken och i under käken och det gör så jääävla ont! usch! ingenting som hjälper heller, jösses!


imorn så ska jag sitta på skolan från nio till halv tre, utan att ha något att göra! wow va roligt, funderar starkt på att ta med datorn så ska jag ligga i soffan och titta på film och spela sims, då kan dom ju inte direkt klaga på att jag inte är där iaf! hehe, får fundera vidare på det men till skolan läre jag väl oavsett, återkommer om det imorn!


nä nu håller datorn snart på att dö så det är lika bra att publicera det här, märks väl om jag har lyckats eller inte :P

ha en fortsatt trevlig kväll!

godnatt!

Av Evelina - 2 maj 2012 09:01

Då var vi inne i maj då, och idag är det 24 dagar kvar till jag blir 19 och en månad och 6 dagar till det är dags för studenten! here we go!


iaf så har jag inte engagerat mig så mkt i datorn de senaste dagarna, för det har vart så otroligt fint väder! I måndags så var jag ju iväg till Lightvalley med Maria, och där hitta jag hör o häpna, en studentklänning! men när jag kom hem så tyckte jag att den var mkt mer genomskinlig än vad jag tyckte i affären, så när jag ska till Hudik nästa gång så ska jag kika om jag kan hitta en till, den jag köpte kosta ju bara 199 och det är ju jättebilligt för att vara en klänning och på den affärn dessutom, och det kan ju gå lättare att hitta en klänning nu när man vet att man har en, än när man ska iväg för att leta efter klänning,då brukar jag aldrig hitta ngn som jag trivs med! det är samma visa med skor det!


sen när jag kom hem så åkte jag till Evelina, och hon var jättemysig, jag brukar alltid vissla när jag går i hagen av någon anledning och då såg jag att hon titta upp och spetsa öronen och sen började hon gå emot mig! :D shit va kul de var, brukar lixom inte hända så ofta men nu är hon nog van vid att jag kommer och börjar känna mig åh sånt! :) så longera henne lite grann och hon börja hoppa åh spralla åh toka sig så släppte lös henne från longerlinan så hon fick springa av sig oxå skulle jag bara hämta en sak i ryktlådan som stog en bit bort, men hann bara precis börja gå förrän jag kände någon som fnyste i öra åh som buffa på axeln, då var det ju hon som kom efter söthästen där! :D sen gjorde jag en grovryktning både på Evelina och Marongen och min jacka bytte färg från svart till brun :P dammigt! men dom blev så fin så åh dom njöt verkligen av det! efter jag var nöjd med ryktningen och dom hade lessnat på mig för länge sen så packa jag ihop och sen prata jag med min vän, fåret! var ett får som stog åh titta på mig när jag kom, men ville inte komma fram när jag satte mig på knä vid stängslet, men däremot kom det ett annat får i full fart från andra hållet åh det var ju min kompis! :D sååå sööööt!


åh sen på kvällen så var jag bara ute och åkte bil, Ludde är ju rädd för smällare så det är lika bra att stoppa in han i bilen och åka runt! går bättre då :)


sen igår så var jag ute från halv elva till ja typ fyra i det fina vädret, kan inte direkt påstå att jag gjorde särskilt mkt utan bara låg ute och degade i solen, städade altan och putsa fönstren på altan på baksidan och ja inte så himla mkt mer!


nä nu ska jag ta o skriva klart projektarbetet så det kan lämnas in för andra gången, blev ju tvungna att skriva om rapporten men nu är det snart gjort iaf! skönt de!


nä,

hejda!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards