Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 9 maj 2012

Av Evelina - 9 maj 2012 18:46

Onsdag igen då! jösses.. nu är det bara 19 skoldagar kvar till studenten, så det är väl lite mer då, wiie! känns bra fatksitk, fast lite overkligt oxå, för lixom tänk JAG tar studenten!! Lite svårt att tro faktiskt!


men iaf så i måndags var jag ju ledig, hängde med Emelie till Hudik då, shoppa lite innan vi gjorde det vi skulle dit för att göra! men iaf så köpte jag en ny bh, en utan axelband, ett par converse, en tröja och så var de nå mer! sen så åt vi kycklingrulle på amandas och kycklingen smaka inge bra så åt bara salladen och brödet, men mätt blev man :P, sen skulle ja ju titta på skorna när vi var där inne åh då upptäckte vi ju att larmet satt kvar på bägge skorna, så efter att vi hade ätit var det bara till att knata tbx på team sportia så dom fick ta bort det! Men dom var glada för att vi kom tbx iaf!


Igår så var jag på skolan och titta på teater, "finns det tigrar under sängen" hette den, och den var väl rätt bra, inte som dom brukar vara men den funka! :) sen så var vi till Alfta till veterinärn med Ludde och han hade nog inte njursvikt, men däremot blodbrist, som berodde på ngnting, antingen är det fel på mjälten, levern, benmärgen eller njurarna då eller oxå har han en tumör ngnstans som gör att det blir blodbrist, men har tagit prover på han nu som är iväg skickade på koll så får besked imorn! Måste ha provsvaren för att kunna planera hur vi ska göra i framtiden, men förhoppningsvis får vi ha kvar han i ett år till!


sen idag då så var det studentfotografering på skolan, och jag fick sitta barfota :P väldigt roligt! glömde skorna o fick inte ha strumpor på mig och såklart fick jag ju sitta i mitten åh! gaah! blev lite frustrerad, jag brukar ju alltid få stå upp på skolfoto, men jag har ju blivit kortare sen jag börja på gymnasiet, typ 3 cm! fötterna har ju blive mindre åh, har haft 38 / 39 på skor förut men nu måste jag ha 37 åh då är nästan dom för stor o.O vad händer med mig! läre väl va dvärg ja med en skostorlek på 20 typ när jag blir gammal om de fortsätter så här :P


nä nu ska jag titta på andra avenyn, skriva ut två arbeten som förhoppningsvis kan redovisas imorron!


ha de bra!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards