Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 11 maj 2012

Av Evelina - 11 maj 2012 18:34

Idag har det varit en riktigt sån där seg och tråkig dag! kan iofs bero på att det har regnat så gott som hela dagen och vart grått åh styggt ute så det är därför! har vart grymt trött idag med så det beror nog oxå på det!


iaf så klev jag upp halv tio imorse, egentligen hade jag kunnat sova längre men eftersom vi nu har börjat med att vi ska gå ut och kissa med Ludde och han ville ut då så då var det bara och göra det :) vi gör så för att han inte ska äta så mkt gräs! Sen så käka jag o mamma frukost när vi kom in igen, och sen dammsög ja o hängde lite tvätt, sen medan mamma torka golven så tog jag    med mig Ludde och åkte fram på byn och handla lite, skönt att göra undan allt direkt så man inte drar ut på det för då blir det ju bara jobbigare!


Men iaf så ringde veterinären igår, och det är njursvikt Ludde har, njurvärdena var lite högre den här gången än vad dom var förra gången, men eftersom att han är så pigg och alert nu så trodde hon att vi hade nått kulmen nu och att njurvärdena inte skulle bli högre utan de kanske till och med skulle gå ner lite grann för vi kanske upptäckte det i tid och hann sätta in maten innan det blev för stor påfrestning på njurarna. Men han har inte ont utav det så det är ju jättebra, sen ska vi få en hjärtmedicin som vi ska ge han en halv tablett varje dag som ska vara bra för njurarna oxå så då kan vi få ha kvar han i minst ett år till trodde veterinären eftersom han är så jättepigg och har ett starkt hjärta!


Nä nu ska jag ta och kolla lite på andra avenyn, skulle ju vara duktig idag och inte köpa godis när jag var o handla, kan ju tala om att jag ångrar det rätt mkt nu! men får nog allt ta en banan istället ja!

ha en fortsatt trevlig fredag kväll!

Adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards