Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 16 maj 2012

Av Evelina - 16 maj 2012 23:58

Tog och gjorde mig en ny header, började lessna på den skrikande gröna färgen så tog en lite bättre färg nu! :P men när jag gjorde den så hade jag glömt bort hur stor jag brukade göra den så den blev mindre än vad dom andra är, men jag tror att jag gjorde i punkter ist för pixlar för den här blev ju gigantisk! Jisses! Blir nog till att göra om den imorron skulle jag tänka mig för nu blev den ju alldeles för stor! eller oxå är det bara något som jag tkr med tanke på att jag sitter med en bärbar dator nu som inte har sån stor skärm! Är ju skillnad de åh!

Vad tkr ni om min ny header? :) Fin/ful, bra/dålig? skulle jag kunna göra ngt annorlunda? :) tips mottages tacksamt!!

sen en grej som jag måste berätta, var ute och gick med Ludde nu ikväll här som vanligt, så helt plötsligt stannar han och börjar vifta på svansen, tittar runt mig men det finns ingen där tänkte om det kanske kom ngn som han kände igen eller att ngn av katterna kom efter, men näe. Så tittar jag på Ludde och då vill han ställa sig upp som att han vill hälsa på ngn samtidigt som han viftar på svansen, så känner jag att det står ngn bredvid mig!! Så det var nog morfar som var med oss ut på en promenad då tror jag! :) Men lite läskigt var det måste jag medge!


Nä nu har jag suttit med det här alldeles för länge, nu ska jag titta på ett avsnitt av andra avenyn innan det blir att sova!

Godnatt ^^

Av Evelina - 16 maj 2012 10:04

Jorå, jag överlevde cykelturen igår! :) Kom just på att jag ju skulle skriva sen hur det gick men det glömde ju jag bort! Eftersom Takkos inte hade fått sprungit på ett tag så tog jag o gick med han en sväng först, sen när vi kom hem så var han jättelugn och nästan trött, så då passade jag på, och han var såååå duktig! :D Sprang så fint bredvid mig, först förstod han inte vad jag mena när jag ville att han skulle springa saktare eller fortare men sen så när han förstod det då, ååååh va kul det var! :D Hade ett leende på läpparna resten av kvällen tror ja! :) min lille prins <3. så ikväll ska vi göra ett nytt försök, åh hoppas att det går lika bra idag! :)


sen så när jag hade kommit hem så tog jag med mig Ludde ut på en kvällsprommis, och rätt som det var då när vi var på väg hemåt igen för det började regna så är det ngn som skjuter!! Helt plötsligt, så han blev ju rädd stackarn och sprang nästan hela vägen hem!


Just nu så sitter jag och lyssnar på fågelkvittret, har dörren ut öppen så att Ludde kan få springa ut och in som han vill, och det är så mysigt! :) tror jag ska ta o gå åh sätta mig ute i solen en stund, innan jag börjar städa! Tänkte överraska mamma med att ha hela huset städat tills hon kommer hem idag, har även tänkt baka lite tills dess, men klockan är ju bara tio och jag har ju 3 timmar på mig så än är det lugnt! Tar ju en halvtimme typ åh städa ju! :)


Nä, vi hörs nå mer!

Adjöken!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards