Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 6 maj 2012

Av Evelina - 6 maj 2012 19:03

Nu är de söndagkväll och det är slut på den här veckan! Otroligt


iaf så har jag varit vaken sen halv åtta imorse, blev väckt av mamma som ropade att jag måsta komma ner och kolla på Finuds för han hade gjort illa sig, blödde jättemkt från örat och var alldeles blodig på kinden, men blodet kom nog från örat för vi har inte hittat nåt sår på kinden, sen morra han och fräste när man tog han åt bakdelen, så ja jag vet inte ja riktigt vad  det kunde vara! men nu har han vart ute iaf och han verkar vara lite bättre faktiskt, skönt det iaf!


sen eftersom han var så himla rädd och bara kröp undan när man försökte klappa honom så gick jag upp o la mig o kika på andra avenyn, vid en halv elva så klev jag upp och bytte om. Sen följde jag med mamma ner på byn en sväng, handla lite o kika på gravarna o sånt där. sen åkte vi förbi med evelina och då låg hon ju ner så svängde in till henne och fick henne att resa sig sen så gick jag lite grann med henne i hagen, sen snabbt hem o byta om, prata lite med brorsan o Maria och sen så åkte jag tbx till Evelina, och då stog hon med grinden och tittade när jag kom och Marongen gnäggade så det var roligt! :) sen prata jag med min vän fåret oxå åh jag fick mitt livs första fårpuss av h*n ;) hehe mysigt!


nä nu ska jag gå åh duscha o fixa en fruktsallad för snart är klockan 8 åh då är det mästarnas mästare!

ha en trevlig söndag kväll!

adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards