Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 12 maj 2013

Av Evelina - 12 maj 2013 12:52

För ovanlighetens skull så sitter jag med datorn mitt på ljusa dagen, jag har nu hunnit läsa igenom alla blogginlägg som funnits som olästa på bloglovin, över 100 st men nu e dom slut! Skönt :P

Tanken var att jag skulle kolla igenom immuologiföreläsningen igen för hittade ju en massa seminarieuppgifter som ska göras som jag hade missat men dom var ju med i en annan studiehandledning så det var väl inte så konstigt kanske! Men dom ska väl göras dom med så!


Annars så idag så har jag vart ute och tränat inkallning med Molly åh det gick jättebra, hon satt så snällt åh vänta på mig så, nästa steg är att klara av att göra det ute med, för målet jag har med henne är att hon ska kunna springa löst när man är ute på en promenad och när det kommer en bil eller man möter någon så ska jag kunna kalla in henne så jag kan hålla i henne så hon inte blir påkörd eller springer fram till dem man möter, man vet ju inte om dom är hundrädda eller inte så , men övning ger färdighet! All snö har ju smält bort nu så nu är det ju inga snöhögar som skymmer sikten längre heller så det är ju bra!


Sen så har jag bakat en sockerkaka åh ska snart gå åh göra en rabarberpaj, blev grymt sugen på rabarber igårkväll åh hittade idag, till min lycka ett gäng rabarber i frysen! Grymt! :D Skulle haft vaniljsås till den men mjölken räcker inte åh vette fan om jag har nån lust att åka fram på byn åh handla mjölk. Skulle ju vart ute och gått med Molly åh Takkos med men klockan är ju bara 1 än så jag hinner nog, är ju ljust länge nu :)


nä nu ska jag kolla på mejlen!

hejdå!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards