Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 14 maj 2013

Av Evelina - 14 maj 2013 21:32

Kan ju slå på stort då åh skriva ett till inlägg idag då fast jag redan gjort ett :) hähä

Efter jag skrev här idag då så satte jag mig o kolla på en och en halvtimmes lång föreläsning åh gjorde ett gäng frågor till dem åh sen så hade jag lite träning med Molly, va fram på byn åh låna ett gäng böcker så nu har jag läsning ett tag :)

Nu ikväll har jag vart på valpkurs med Molly, åh de gick kanon :D skällde lite grann i början men slutade när hon fick hälsa på hundarna som hon faktiskt gjorde idag!! Sen så lyckades faktiskt flera st klappa henne åh :D duktiga tjej!Övningarna gick oxå rätt bra,inkallningen åh kontakten fungerade perfekt :D stolt matte ?

Nä nu ska jag kolla vidare innan de blir natta!
Hejda

Av Evelina - 14 maj 2013 10:27

Tänkte att jag skulle skjuta på pluggandet i nån minut till så tar väl och slänger in ett litet inlägg här då :)


Inte för att det har hunnit hänt så mycket än idag men ja.. Är ju iaf inte varje gång man slutar en dag med att torka upp hundspya åh börjar nästa dag med samma sak! Men så har det då vart idag, om det är för att hon åt frolic igår eller om det var för koskiten hon åt vet jag inte, antagligen en blandning av båda delarna misstänker jag!


Men ni som har hund, kan era hundar äta frolic utan att spy? som det är här nu så spyr Molly så fort hon äter frolic, iofs så äter hon ju allt hon kommer över ute med så det kan väl också spela in men det är knepigt att det just är när hon äter frolic som det kommer upp igen. Ludde var oxå likadan, han kunde inte heller äta frolic för då börjde han alltid att spy, åh Takkos vet jag faktiskt inte, han får då frolic nu iaf åh jag har då inte märkt att han inte tål det! Men iofs så håller jag på med ett foderbyte nu till Molly, hon ska gå över från precept plus till royal canin så har jag otur är det fodret som gör det oxå så hon inte tål royal canins men ja jag vet inte, utesluter frolic nu ett tag åh ser om det blir bättre annars är det väl kanske fodret då! Men det är ju inge fel på na överlag heller utan lika vild åh glad som vanligt :)


idag regnar det, åh vet ni vrf? jo vi ska på hundkurs ikväll :P tror inte det har gått en enda gång utan att det har regnat på en enda kursgång! Fast ja,man är väl inte gjord av socker åh regnar det för jävligt tar jag väl på Molly regnrocken så hon inte blir blöt :) hehe!

Nä nu ska jag plugga!
Hejdå!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards