Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 22 maj 2013

Av Evelina - 22 maj 2013 21:29

Attans de blev inge bloggande igår! Glömdes totalt bort, men i och för sig hade jag ju fullt upp åh hela Dan så :-) träffa Carro åh plugga med henne lite grann oxå luncha vi tillsammans! Sen börja min mobil krångla, den var fullladdad när jag klev upp klockan 9 åh när klockan var halv tolv så var den stendöd, sen när jag kom hem så satte jag i laddaren åh efter en timme så hade den inte laddat mer än 5% så tog åh la över allt av värde på datorn åh fast den satt åh ladda under tiden så laddade den ur, skumt! Sen gjorde jag en total återställning på den så den blev som ny åh där efter laddade jag den igen åh lät den sitta i under tiden som jag var på kurs, den satt i från typ 16 till 21 åh den hade inte kommit längre än till 60% åh alldeles kokhet var den åh hade så vart hela dagen, så drog ur den då åh klockan 23 var den stendöd, må ju va nå me batteriet, men som tur e så här man en snäll kompis så ska få låna ett batteri av Carro imorn åh se om de e min mobil eller mitt batteri de e fel på, men har ju garanti kvar iaf!
Sen så på kursen så va de spårning på schemat åh Molly var bäst i klassen ;-) hihi mattes superduktiga tjej, detta ska göras fler gånger :-)
Hemma så fortsatte jag att plugga till provet idag!

Som sagt idag så hade jag prov, på bakterier, virus, immunologi åh vårdhygien, kändes ganska bra iaf så hoppas att magkänslan är rätt även den här gången, sist jag hade prov åh tyckte det kändes bra så hade jag ju rätt :-D åh inte idag heller tog mobilen emot laddaren, satt i en timme åh kom inte längre än 3% åh mobilen blev skitvarm så den fick följa med i fickan, trodde ärligt talat att den skulle börja brinna :-P hemma så letade jag efter Findus åh efter en stund kom han, så tog in han snabbt åh ringde till veterinärn, han har vart så svälld i sitt egna öga åh imorse var det extremt så tyckte det var bäst att ringa så dom fick kolla upp det.
När vi kom till dit så sövde dom ner han åh kollade ögat åh mitt i pannan så hade han en stor sårskorpa så den tog hon bort åh då va de ett hål rätt in där som han fått efter att ha blivit biten eller klöst av en annan katt åh det hade gjort att de blivit en varböld ovanför ögat så hon tog hål på den åh tryckte ut en massa var där ifrån så nu ska det rätta till sig igen! Han fick en pencillinspruta åh som skulle räcka i två veckor så de inte skulle bli någon infektion! Så hoppas han blir frisk nu!

Ikväll har jag inte gjort så mycket, haft lite prinsmys åh tagit det lugnt, är supertrött så jag ligger faktiskt i sängen nu sen en halvtimme tillbaka åh ligger åh kollar på skilda världar så det tänker jag fortsätta med nu för det här inlägget har blivit grymt långt nu!
Så, hejdå!
Lite halvdåliga bilder här under men den bilden där han ligger ner är efter veterinär besöket åh den andra där han sitter upp är en bild som är tagen imorse innan jag åkte till skolan! Titta skillnaden på ögat, stackarn<3

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards