Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under oktober 2011

Av Evelina - 6 oktober 2011 15:47

Den här dan har gått otroligt fort måste jag säga! Klockan är lixom redan fyra och jag har inte hunnit med ett skit idag, eller jo jag åh mamma var iväg åh handla mitt på dan och när vi kom hem så hade dom stängt av strömmen till vårat hus för att dom skulle laga ngt fel som hade blivit förra gången det var strömlöst. Så nu hoppas jag att det ska vara åtgärdat, fast det är ju ganska mysigt med strömavbrott åh när man kan ligga med en bra bok i soffan med tända ljus. :) bara det inte blir för länge så :P


Åh för typ en halvtimme sen elr nåt så kom jag hem efter att ha vart ute på en lång promenad med Takkos, 8.6 km blev det innan vi var hemma. Men det var skönt att vara ute och gå, men sen när vi hade typ 2 km hem så började det spöregna, och det blåste världens motvind, så jackan blev så blöt att det bara droppa om den och byxorna satt som fastgjutna på benen och det bara droppa ifrån håret åh rann vatten i ansikte, fy! hehe :P, sen så hoppas jag att mobilen inte blev fuktskadad för den låg i jeansfickan hela tiden, åh den var alldeles blöt den med när jag tog upp den. Men förhoppningsvis så klarade den sig! :)


Nä nu ska jag ta och kika på lite annat!
Ajdö!

Av Evelina - 5 oktober 2011 16:29

Ja då var det onsdag igen då! och så har halva veckan gått. Igen. Herrejösses va snabbt det går!


iaf så har jag praktiserat idag igen, och jag har typ suttit och spelat Yatzy hela dagen idag, och jag kom fram till att jag är absolut sämst på det,att förlora stort 12 av 12 ggr är ju inte direkt något man vill :P hehe. Men skyller på att dom har spelat yatzy mkt mer än vad jag har gjort den senaste tiden :P Åh ja, vad har jag mer gjort då, bara suttit med datorn sen jag kom hem strax före fyra och tänkte skriva lite på praktikarbetet men än har det inte blivit av och sen har jag inte tid med det, då jag ska hinna ha gått en promenad med Takkos, åh duschat innan klockan är 8 då det är dags för bonde söker fru, + att jag ska hinna äta men pappa har börjat på med maten nu så den är väl klar till fem ngn gång!

nä om man kanske skulle ta och hjälpa pappa lite med maten så det går lite snabbare! :)
Ha en fortsatt trevlig onsdag!
Adjö!

Av Evelina - 4 oktober 2011 19:25

Då var dag två av tredje praktikveckan avklarad :) då var det bara två dagar kvar den här veckan! :) Skönt!


Sen idag då så jobba jag mellan 8 och 15.30, och sen åkte jag hem, svängde in på Delins och köpte gourmetkattmat till Jazmine som fyller 2 år idag <3, sen hem och ge henne den och sen käka jag mat och kom på att jag ju inte hade ngn lunch till imorn, så då var det bara att ta med sig Ludde åh sätta sig i bilen och åka på Delins igen och handla det eftersom vi inte hade ngt hemma som jag ville ha :P hehe. Åh nu har jag suttit och tittat på tv samtidigt som jag har kikat på datorn.


åh nu sitter jag och snackar med Sandra på facebook :) och väntar på att klockan ska bli 8 så att man kan titta på tv igen :P
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Adjö!

  Min tvååring <3

Av Evelina - 3 oktober 2011 20:18

Då var det måndag igen, en ny vecka med nya tag! och nu är även tredje praktikveckan påbörjad, vilket betyder att det bara är en vecka kvar! Den här veckan är det bara 3 praktikdagar kvar, blev ledig på torsdag eftersom de skulle ha ngt möte som jag inte behövde vara med på! :) Så det är ju skönt! :)


iaf så igår då så tog jag det bara lugnt, sov till halv tolv,då jag var vaken till kvart över tre på natten. Hämtade broder hos en kompis vid kvart över två, sen var jag superpigg så då låg jag och filosoferade lite ochsånt där! :), sen så tog jag med mig Takkos ut på en promenad. På kvällen var jag,mamma o pappa o Ludde såklart ute åh åkte lite bil åh kika lite grann! :)

Idag då så var jag på praktiken mellan 7.30 - 15.30, och sen dess så har jag käkat mat, vart ute åh gått med Takkos och nu sitter jag och tittar på tv samtidigt som jag kikar på datan!

Nu ska jag kolla om det har kommit ut nå nya Irene Huss och Maria Wern filmer, + att jag funderar på att beställa en skiva från Ginza :) men det visar sig det! :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Adjö!

Av Evelina - 1 oktober 2011 18:44

Tänkte slänga in lite bilder nu som jag har lovat att visa, men som inte har blivit av förrän nu!
 
Köpte tärningar som jag har i bilen :)    
Turkosa kuddar som jag köpte när jag o Emelie var till dollar :)      

 
det bidde nya krukor åh då :) blåa som matchar dukarna, kuddarna och gardinerna :)
  

Idag serverades det björnstek! Grymt gott var det :D
 

Efteråt blev det äppelpaj med vaniljsås :) mums!

Sen måste jag bara visa en bild som jag knäppte på Takkos idag! Titta:
  Visst är min älskling söt?! :D

Nä nu ska jag ut åh åka bil!
Adjö!

Av Evelina - 1 oktober 2011 16:11

Gick nyss in på statistiken för att kolla hur den låg till, och märkte att det inte fanns någon stapel alls på den, blev lite fundersam om det skulle vara något fel, men så kom jag ju på att det ju faktiskt är 1 oktober idag! Shit. vart har det här året tagit vägen? bara tjofs,tjofs borta! Snart är det liksom November, åh då är en Stockholmsresa inbokat med tre vänner! Sen är det december och jul och allt vad det innebär, men jag gillart!

iaf så idag väckte mamma mig kvart över tio, för vi skulle åka till Lightvalley. Så efter att jag hade ätit frukost och bytt om åh donat så åkte vi iväg. Hon gjorde några ärenden och sen åkte vi till dollar där det blev både det ena och det andra, ska visa sen :). sen var vi in på byn åh handla lite. Nu snart så kommer storebror och hans tjej hit och ska äta mat, vi ska äta Björnstek, ska bli spännande åh se hur det smakar :) gjorde en äppelpaj till efterrätt ifall det inte skulle vara så gott!
men jag återkommer senare om hur det smakade! :)

Nu ska jag gå åh duka!
Adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards