Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 3 januari 2012

Av Evelina - 3 januari 2012 22:25

Sitter och tittar på SOS - en segelsällskapsresa nu! Ni vet, Stig Helmer!
Spelar nog ingen som helst roll hur många ggr man ser dom filmerna så är dom ju så otroligt bra varje gång, åh man skrattar åt samma sak varje gång! Man tycker ju att det borde bli tråkigt efter en sisådär 300 ggr men nej då, han lyckas varje gång :P haha! Ska nog ta åh köpa den senaste filmen med Stig-Helmer, vad var det den hette nu igen?

The Stig-Helmer story eller nåt sånt va? :)


Nu till en annan sak,

jag har nog aldrig ogillat snöväder så mycket som jag gör nu! Nu ska jag äntligen göra något annat än vad jag trodde att jag skulle göra det här lovet, och det är att åka åh hälsa på Sandra. Men nu är det ju osäkert om jag kommer kunna åka iväg, eftersom det har börjat snöa så förbaskat, nog för att det inte snöar så mkt, jag menar det vräker ju lixom inte ner men om det snöar lika hela natten så kommer det bli GANSKA mycket snö efter vägarna, och jag bor ju mitt ute i ingenstans eller va man kan säga så plogbilarna går ju inte så ofta här.. men men man får väl hoppas att det slutar och imorn när jag kommer hem så kan det bara få vrääääka ner så det blir flera dm, då gör det absolut ingenting! :D

Hoppas min önskan slår in! :)

Nu  ska jag fixa musik till mobilen så jag har något att sova till på bussen imorn! :)

Godnatt^^

Av Evelina - 3 januari 2012 18:28

Jösses, det är redan kvällen, om det fortsätter i den här takten så är det väl snart 2013! Herregud!
aja

idag hade jag ju tänkt att jag skulle gå upp tidigt för att gå en sån otroligt lång promenad med Takkos att både han och jag var helt slut när vi kom hem, men det blev bara en tanke. Jag vakna av att plogbilen åkte förbi när klockan var åtta, men då var jag så otroligt trött att jag bara vände på mig och somna om, vakna halv elva nästa gång! Sen donade jag på lite grann till halv ett då det var skidåkning, tour de ski!

Efter de var klart så åkte jag o mamma fram på byn köpte blommor till pappa som fyller år idag åh en till present!, sen hem och då tog jag med mig Takkos ut på en promenad, blev bara den vanliga rundan, hade ju börjat skymma när jag o mamma kom hem så!
Sen kom vi hem lagom till kvart i fyra då det var dags för skidåkning igen, men den här gången var de damerna som åkte! :)


Nu har jag precis pratat med Sandra o planerat lite inför morrondan, hoppas att inte stormen kommer hit bara så jag kommer iväg! sen om stormen kommer när jag redan är där ja då blir det ju också problem, men det ska nog gå åh lösa på nåt vis! :)

Nä nu ska ja gå åh äta smörgåstårta åh ladda systemkamera inför imorn! :D
Adjöken!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards