Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 5 januari 2012

Av Evelina - 5 januari 2012 23:14

Hade skrivit ett lååång inlägg om skidåkningen idag, men så tröck jag på fel knapp så allt försvann ,suck! men jag tänker då inte skriva om det utan ni får gott läsa om de själva!


Här  och  här   sen om ni vill så kan ni ju läsa här med


så vad tkr ni, dömdes Northug rätt eller fel, borde han ha fått samma straff som Daniel Rickardsson eller skulle han inte ha fått något straff alls? Släng in en kommentar med vad ni tkr.


För övrigt så tkr jag att han dömdes grymt fel! Jag har lärt mig att alla ska behandlas lika, men det visades ju ganska självklart idag att så inte är fallet, Northug tog sig in på andra plats idag på grund av att han åkte utanför banmarkeringen och fuskade genom att ta sig förbi nästan hela fältet diret, med det kan han vinna hela touren. Rickardsson som också hade åkt utanför banmarkeringen straffades med att hamna sist i den etappen och 1 sekund bakom siste man, han fick till svar från FIS att Regler är regler. Så om nu regler vore regler så borde ju även Northug ha hamnat bakom siste man och fått en sekund sämre tid. Rätt ska vara rätt, men nu har han fortfarande lika stor möjlighet att ta hem hela touren, fast han har fuskat.


Nä nu ska jag vila mina onda ögon och mitt värkande huvud framför en film!

Godnatt^^

Av Evelina - 5 januari 2012 22:44

Tog en sovmorron ida till halv elva, gick upp åh gick ner :) hehe, tog det lite lugnt ett tag o fixa mig lite. Kolla på skidåkning (Tour de Skii), åh blev först glad, sen deprimerad o sen superarg! men jag tror jag förklarar det i ett annat inlägg för det blev så himla lång här :P haha! Tar det i nästa istället! :)

Sen så hade vi plockat undan julen oxå idag, fast det som är ute är fortfarande kvar + granen och det kommer att få vara kvar ett tag till! :) åh sen har ja tittat på lite mer skidåkning, tour de ski nu med men den här gången var det damerna som åkte, gick väl inte riktigt så bra där heller men de kan ju inte alltid gå bra e,för då vore de ju oxå nå fel!


Va har ja gjort mer idag? fixat uppe i mitt rum åh tagit bort julen därifrån med som har suttit uppe ända sen november, till o med före första advent satte jag upp mitt julpynt där, så ser lite kalt ut nu måste jag medge innan man har fått tbx alltihop igen :) åsså har ja tittat på sportens årskrönika, grymt bra var den åsså har ja kollat på skidskytte, herrarnas stafett åh dom kom trea! :) Men det gjorde jag samtidigt som jag donade med rummet åh kolla på datorn! :) hehe


nä nu har jag inte tid med det här längre!
Adjö!

Av Evelina - 5 januari 2012 22:21

Verkar nästan som att min önskan på tisdagskvällen verkligen slog in, för igårmorse när klockan ringde åh ja gick upp åh kolla ut genom fönstret så snöade det faktiskt bara lite grann, precis så att jag tog mig iväg! :)

Tog tjugo över åtta bussen till Lightvalley och sen därifrån tog jag bussen som  gick 09.05 till Hudik. Var framme vid tio tiden och då knatade jag iväg hem till Sandra, och faktiskt så hittade jag dit på första försöket åh utan att behöva ringa åh fråga efter vägen! Ganska stolt jag blev då! :P haha


Sen så busade vi lite med barnen, jag o Sandra gjorde ngn tavla med Thindra som blev riktigt tjusig :), sen satt jag med Thindra åh målade lite grann i en målarbok åsså lekte vi med barbies :), efter vi käkat lunch så spelade vi spel me Thindra, mackapackabingo så kom Saga också åh vela va me :). När vi spelat färdigt åh Thindra o Saga vunnit en varsin gång så hade Mirabell vakna efter luren så då tog jag och Sandra o gick upp åh hade en liten fotostudio o knäppte en massa kort på henne :). ja va gjorde vi mer? fixade lite grann med datorn å höll på i photoshop, knäppte lite mer kort, prata en massa oxå hade ja lite ben/gåträning med Mirabell, jätteduktig på att gå när man höll henne i händerna :D Stora tjejen <3. så fick ja testa på att ge henne välling åh de gick inte så vidare bra om man säger så :P ahha, hade nog suttit där än skulle ja tro :P, men hade väl fått in snitsen efter ett tag kan man väl hoppas :)

sen så skjutsa dom mig till bussen vid en halv sex för bussen skulle gå klockan sex, kom fram i god tid tyckte ja så det var ingen risk att man skulle missa den. Men så var det ju bara det att jag hann knappt  stå där i fem minuter innan bussen kom åh var rätt glad att den kom tidigt så man kunde sitta i en varm buss åh vänta. Men när klocka va tio i sex så backa bussen ut åh åkte, då har dom ändrat tiderna så den gick tio i sex ist för sex, snacka om tur att jag var i tid! haha :P Framme i Lightvalley vid sju, så ja kunde gott vänta på bussen som skulle gå halv åtta så mamma o pappa slapp hämta mig på station. kom hem typ kvart över åtta, men bussen hade gått först tio i åtta så de va därför de tog sån tid, men de gick ju bra ändå för ja kom ju hem iaf! :P


Bilder kmr imorn först så nu får de vara nog här, nu ska jag skriva lite om va ja har gjort ida! :)
Adjö!

Av Evelina - 5 januari 2012 18:17

Jag är med och tävlar om att vinna  en Iphone 4s!! :D


Jag tävlar hos DennisM och tävlingen hittar ni HÄR 


Var med ni oxå!


Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards