Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under april 2013

Av Evelina - 16 april 2013 21:57

Tisdag idag åh idag har de vart jättefint väder så har vart ute större delen av dan :) Molly har inte alls ville vara inne idag utan bara ute i solen :)

Vad har jag gjort mer ida då, lekt med Molly hur mkt som helst, suttit ute i solen åh läst åsså bara tage de lugnt :)

Nu på kvällen så blev de lite prinsmys innan de va dags att åka iväg på valpkurs med Molly, var miljöträning på köpingen ikväll som stog på schemat! Åh de gick över förväntan, örsig i början åh på slutet men där emellan skötte hon sig jättebra :) åh nu e hon för en gångs skull trött så hon sover :) annars brukar hon bara kuta runt åh ska va me på allt men inte nu inte! Hehe :) somna till åh med i bilen på väg hem åh sov hela vägen hem! Tar på krafterna att vara ute åh gå med en massa hundar :)

Nu är klockan snart tio åh jag börjar bli trött, proppmätt är ja åh efter att ha smakat en halv kaffekopp kesella, jösses amalia va mättande de va! Shit!
Nä nu ska nog ja ta åh gå åh sova :)
Godnatt!

Av Evelina - 15 april 2013 21:41

Idag är det måndag åh med det skola! Va jobbigt åh kliva upp halv sju imorse måste jag säga! Men ja, imorn får jag sova! Eller ja till halv nio förhoppningsvis iaf! Hehe

Iaf så idag så va de dags för två seminarium, respiration åh njurar åh urinvägar! Gick väl rätt bra tror ja, men ja! Hade skola från halv tio till fyra!

Nu ikväll har jag inte gjort så mkt, ont i foten åh knä idag så jag tog ingen promenad idag utan jag har vart ute åhlekt med molly på gräsmattan för nu har det ju smält jättemkt snö så gräsmattan är framme på sina ställen så de måsta vi ju fira :)

Nä nu har jag inge mer åh säga!
Sååå
Hejdå!

Av Evelina - 14 april 2013 21:45

Idag är det söndag åh snart är även den övet! Kära nån!

Idag så sov ja o molly till nie! Skönt!
Så tog vi de bara lugnt, åt frukost åh donade på, sen gick jag hem till brorsan åh maria åh hämtade prinsen, vill låna han idag :) så kom vi hem åsså satt vi ute i solen åh hade de bra åh sen så gick vi in efter ett tag åh busade åh lekte på golvet :) sen blev de självklart de obligatoriska myset :)

Nu ikväll så har ja o mamma o pappa vare ute åh gått me hundarna, gick bra idag med! :) nu sitter jag o tittar på tv åh äter macka innan de e dags att gå åh sova! :)

Min fot är iaf lite bättre idag, dock inte helt bra men bättre än igår iaf! Får väl se imorrn hur den är med tanke på två promenader idag så ja! Åh jag ska köra bil imorn till skolan så de e nog tur att jag har farthållare på bilen så jag kan använda den åh slipper sitta åh gasa hela tiden!

Nä nu ska ja kolla på tv!
Hejdå

Av Evelina - 13 april 2013 19:33

Få se nu, visst är de lördag idag? Jo deär de ju, är ju fångarna på fortet klockan åtta :)

Idag sov både ja o Molly till klockan nio, jättehärligt! Sen så va de melodikrysset efter frukosten som vanligt, åsså sen satte jag mig med liteplugg, ingen rast åh ingen ro! Hehe!

Vad har jag gjort mer idag? Tagit det lugnt, löst korsord åh nu ikväll gick jag,mamma o pappa ut me molly åh takkos åh de gick jättebra fram till sista utförsbacken, då halka jag av en sten samtidigt som takkos råkade rycka till i kopplet så att jag vred till foten, foten låg platt på sidan mot backen åh benetvar rakt upp, ont som fan gör de, till o med tappat känseln i tårna men dom går att röra på men de gör ju skitont men tror inte den e av iaf men får väl se hur de blir!

Nä nu ska ja kolla på tv!
Hejdå!

Av Evelina - 12 april 2013 20:50

Fredag idag åh jösses va trött jag var imorse när klockan ringde 04,30 men det var bara till att ta sig i kragen åh kliva upp det!

For iväg till gefle me 6,00 tåget åh va framme vid 8, for te skolan åh hade hlr, träna det åh träna defillibrering, barnhlr åh luftvägsstopp både spädbarn, barn (från 1 år till puberteten) och på vuxna! Va klar vid halv tolv så kunde åka 12,10 tåget hem åh va hemma.strax efter tre!

Nu på eftermiddan så har ja o pappa o Molly gått emot mamma när hon slutat åh nu ikväll har prinsen vare här så de blev en massa mys åh lite bus förstås! Han e ju så duktig på att sitta åh nu lillkillen så det är jätteroligt :)

Nu vet ja inte va ja ska göra, e sjukt trött så skulle helst vilja gå åh sova men ja jag vet inte ja hur pass smart de e!
Nä nu har ja inge mer åh säga,
Hejdå!

Av Evelina - 11 april 2013 10:47

Torsdag idag och för en gångs skull sitter jag med datorn och bloggar, känns som att det var ett tag sen sist men det kanske det inte var när jag börjar fundera närmare på saken! aja skitsamma, skönare åh skriva på datorn än att krångla med mobilen, har ju ingen aning om hur inläggen ser ut som skickas från mobilen men ja ingen klagar ju så dom läre ju gå att läsa iaf!


Idag då så har jag inte så mkt inplanerat, ska göra duggan för reproduktionen tänkte ja så man får den ur världen, så ska jag väl städa lite, träna Molly med kontakt, att gå utför trappen (upp går jättebra men hon vägrar gå neråt) för det ska vi ju göra på kursen på tisdag och det vore ju bra om hon kunde gå åtminstonde ett trappsteg ner, annars får jag väl bära na som vanligt då, upp läre ju gå i raketfart! hehe! åsså blir det en promenad!


Promenaden igårkväll gick jättebra och hon var så duktig,var bara nån gång som hon yrade runt över hela vägen men överlag så gick hon fint brevid mig, duktiga tjejen <3!


nä nu verkar Molly vilja gå ut så ska följa med henne åh medans hon ändå är ute ska jag nog passa på att städa, dammsugarn är inte hennes bästa vän direkt, åh inte moppen heller för den delen!

nä nu är det kris här!

ha de bra!
Hejdå!

Av Evelina - 10 april 2013 20:08

Jösses va trött jag va imorse när klockan ringde halv sju, men de va bara till att kliva upp åh se glad ut! Hade jag legat kvar i sängen så hade jag garanterat somnat om åh de hade ju inte vare så lyckat!

Idag så har ja vare i skolan hela dan, hade ett seminarium på förmiddan åh ett på eftermiddan, åh idag va de seminarium på endokrinologi och magtarmsystemet! Gick väl rätt bra tror ja!
Nu ikväll har jag ägnat hela kvällen åt plugg, hade tänkt gjort klart njurarna, reproduktion och respirationen men deblev bara njurarna men de va ju hur många frågor som helst åh så! Hehe!

Nu tänkte jag gå ut åh gå med Molly åh ha lite koppelträning, eller ja, hon kan ju gå i koppel men hon ska ju kunna gå fint i kopplet oxå så de e de vi ska träna på nu :)
Nä dags att ställa sig iordning för promenad nu :)
Hejdå!

Av Evelina - 9 april 2013 22:28

Idag är det tisdag, åh idag började jag valpkursen med Molly :) för att vara första gången så gick det hyffsat, hon skällde mkt till en början men blev tyst efter ett tag, men de va lite jobbigt att hålla koll på alla andra hundarna samtidigt som hon skulle hålla koll på matte tyckte hon :) hehe, men det blir nog bra det här innan det är klart :) mkt träning hemma så blir det nog kanon!

Vad har jag gjort mer ida? Jo ja va ju iväg te storstan åh, va på sjukhuse först sen så va vi iväg till aoh, maxi åsså va de en till affär, blev inge klädshopping, det tänkte jag göra på fredag när ja ändå ska till gävle, har lite grejjer ja ska kika på stadium så :)

Fick reda på skatten åh idag men jag var rätt säker på att jag skulle få restskatt men jag ska få 12,587 kronor TILLBAKA!!!!! Lyckan blev stor :D kände mig rik där ett tag :) hehe

Nä nu ska jag ta åh sova, upp tidigt imorn för åh åka på cul sen hem åh träna me molly :) har en liten förhoppning om att hon ska kunna gå jättefint i koppel till på tisdag, sen hur de går är en annan sak :) hehe fick ju en bok ikväll där de stog om koppelträning så :)
Nä sova vare,
Hejdå

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards