Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under april 2013

Av Evelina - 8 april 2013 22:11

Idag så är de måndag åh med det en ny vecka!

Idag så sov ja o Molly till åtta, åh jag var faktiskt utvilad, skönt nog! :) sen idag så har vi suttit ute i solen, vart iväg åh köpt ett par nya byxor, blir bild imorron :) åh sen har vi inte gjort så mkt mer!
Ikväll så har ja vare iväg åh hälsa på maria åh myst med prinsen! Härligt som alltid!

Nu är klockan tio åh de e dags att gå åh sova, upptidigt imorn, ska till storstan åh sen blir de hundkurs på kvällen, så fullt upp hela dan :)
Nä, hejdå!

Av Evelina - 7 april 2013 20:54

Söndag idag och sista dagen den här veckan! :)

Idag har jag inte gjort mycket alls, pluggat, tränat Molly ute, sitt/ligg/sta na åh att hon ska följa efter mig! åh vart ute på en promenad med henne!
Nu ikväll har jag oxå pluggat så nu e jag klar med seminarieuppgifterna till matspjälkningen åh har en seminarieuppgift kvar till endokrina systemet! Skönt :)

Nu ligger jag i soffan åh tittar på mästarnas mästare åh de tänker jag fortsätta med nu!
Hejdå

Av Evelina - 6 april 2013 12:52

Må ju säga att jag är väldigt stolt över mig själv just nu!

Ni kommer ihåg att jag skrev igår att jag försökte få igång det nya modemet på kvällen men som inte ville fungera? idag på förmiddan gav jag mig tusan på att jag skulle få till det, så sagt åh gjort satte jag mig med datorn och började, kopplade på ett sätt, fungera inte, bytte plats, jo det kanske funka nu! Installera om routern, åh se där, nog hade väl routern kontakt med datorn men dock inte med internet, kom in på nån sida där det var ett par siffror som kanske skulle ändras.

Med brorsan som backup vid min sida så testade jag ändra siffrona och voilá, internet fungerade! :D Brorsan muttrade lite grann och gick därifrån, lite förnedrande var det nog att jag skulle klara det men inte han,men till slut sa han ändå att jag var duktig som klara de, men det tog nog emot lite grann skulle jag tänka mig :P haha!


så nu sitter jag med datorn med ett internet som fungerar och tycker livet är på topp! Är tydligen inte så korkad som jag ser ut :P!

nu ska jag gå åh fika lite grann, sen ska jag plåga med mig pappa ut på en promenad med hundarna, Molly måste ju få testa sin nya sele! :) sen måste hon ju träna lite vett och etikett åh för på tisdag börjar vi på valpkurs :) Spännande!

Vad som händer övriga dagen åh kvällen vet jag inte, men ikväll blire iaf fångarna på fortet, nånting åh se framemot iaf :)

nä fikat vare ja!

hejdå!

Av Evelina - 5 april 2013 23:15

Idag är det fredag åh idag har de vart fullt upp hela dan :) men jag gillare :)

Gick upp vid halv nio åh strax efter tio for ja åh Molly iväg till lj-dal, halv elva va ja me optikern, där dommen blev attjag ska ha glasögonen dagligen, hela tiden inomhus :) sen for ja runt lite medans ja vänta på Emelie, när hon kom hänkade ja me henne på af, sen drog vi till kontorsvaruhuset där ja köpte sopsäckar, ett nytt modem, suddoch överstrykningspennor! Sen tog vi åh gick runt sjön me Molly, hade lite miljöträning med henne åh de gick skitbra, kaxade upp sig mot en hund en gång men blev tyst direkt när ja såg åt na åh sen brydde hon sig inte i nån mer hund! Inte folk heller som gick förbi, min superduktiga tjej ?
När vi gått klart for iväg till allas åh där köpte jag ett nytt halsband, koppel, leksak åh sele till Molly :) lite bortskämd måste man bli när man är duktig :D
Därefter for vi till sportia där jag skulle köpa jacka, den skulle ha kosta 800 kr, men var nedsatt till 400 kr, åh det är ett jättebra pris för en softshelljacka som det här var :) men de sluta inte där för när ja kom till kassan visade det sig att jag hade 350 kr i bonus via sportklubben så min jacka kosta endast 50 kr! Heeeelt otroligt! :D både kassörskan åh ja blev chockade åh paffa :P hehe
Skjutsa hem Emelie åh sen for ja hem,

Hemma så va prinsen på besök så ja hann me lite prinsmys åh :)
Nu ikväll har ja pluggat åh försökt fått igång modemet men de sket sig, inte brorsan fick igång de heller men skulle gö ett nytt försök imorron!
Nä nu ska kolla på skilda världar innan de e natta! Molly har däckat åh Jazmine likaså :) mysigt!
Nä,hejdå

Av Evelina - 4 april 2013 22:09

Idag är det torsdag åh snart slut på veckan :)
Idag har ja inte gjort så mkt, va på återbesök på hälso om min tbcvaccination, det var inte allt för fint tyckte dom men jaja, lyckades ju glömma bort att fråga varför jag hade så fruktansvärt ont i armen, om de berodde på sprutan eller vurpan! Får väl ringa dom om de inte blir bättre, simträningen får jag vänta ÄNNU längre med, suck! Det skulle va helt torrt innan de va dags för simning åh torrt är ju va de minst är, kan ju trycka ut var ur såret så jaa..

Annars så har jag inte gjort så mkt idag, va ute på en promenad med Molly, mamma åh Takkos ikväll, jag med Takkos åh mamma Molly! Gick jättebra, takkos skyddade Molly efter att en hund gjort ett litet utfall emot henne när vi mötte den första gången under promenaden, andra gången vi mötte dem så stirra Takkos på hunden åh morrade men fortsatte att gå snällt vid min sida för han har aldrig nånsin gjort ett utfall mot någon människa eller hund åh första gången vi mötte den så gick takkos lugnt bredvid mig men däremot såg han när den andra hunden sprang emot Molly! Dom e otroligt kloka ibland djuren!

Nä nu ska ja spela lite candy crush saga innan de e dags att kolla på skilda världar :)
Hejdå

Av Evelina - 3 april 2013 18:27

Idag är det onsdag men det känns som typ tisdag, men det är säkert bara för att det var röddag i måndags!


idag var det skola igen då, skulle va på skolan till kvart i nio så gick upp vid sju för att jag skulle hinna med allt som skulle göras, det vill säga, ut med Molly åh ge henne mat, ställa mig själv i ordning, packa väskan och äta frukost, och det hann jag ju med, med en halvtimme tillgodo!

annars då så hade vi telebild idag med, mellan 9 och 11, var matspjälkningssystemet som stog på schemat idag, så nu är alla föreläsningar klara, eller ja det är en kvar som ligger på nätet som jag ska se imorn om den finns kvar då och sen e de bara att plugga till seminarierna!


Nu ikväll har jag inte hunnit gjort så mkt, upptäckte när jag var ut med mat till Takkos att det tinade jättemkt ute,så nu ska jag gå ut med Molly på gårn och så ska jag hacka lite is så det tinar bort någon gång!

nä nu håller Molly på att göra mig galen så det är väl lika bra att gå ut!

hejdå!

Av Evelina - 2 april 2013 20:56

Tisdag idag och skola!

Klev upp halv åtta, en timme senare va ja iväg till skolan, skulle ha telebild idag men eftersom vi hade glömt ringa uc för åh boka så skulle vi till cul, men halvvägs dit ringde vi uc för att boka morrondagen som oxå e telebild åh då va de ju bokat där för oss idag så då vände vi åh satt där istället :)
Hade telebild mellan 10 och 15 med entimmes lunch, vart kycklingrulle på salladsbaren!

Nu ikväll va ja o mamma ute åh gick med Molly åh Takkos, Takkos skötte sig gudomligt men däremot inte Molly , hehe! Hon drog åh örsa åh va allmänt jobbig men de blir nog bättre om ett tag, lite mer träning så :)
Sen så när vi kom hem så dröjde de inte länge förrän Prinsen kom med sina föräldrar, dom va ute på en promenad dom med så då kika dom in en sväng :) så då blev de ju massa mys åh då förstås :D
Nu titter ja på mot alla odds så ska fortsätta me de nu :)
Hejdå

Av Evelina - 1 april 2013 21:25

Otroligt! Det är redan april! Jisses!

Idag då så har jag inte gjort så mkt, sov till halv nio för då ville inte Molly sova längre men de ville jag, åtminstonde när man vart vaken två timmar mitt i natten, eller ja, halv tre till fem typ!

Har inte gjort så mkt idag, va ute åh åkte bil med mamma o pappa en sväng på dan åh sen så har jag bara suttit med näsan i skolböckerna, träningen som jag tänkte börja med idag glömdes helt åh hållet bort men får köra på imorron istället då :) är så grymt behov av att börja träna igen åh komma i form, beach 2013 kanske lite sent men va fan, me rätt träning åh rättambition är allt möjligt :) behöver lite pushning bara så jag får mig för, motivationen är inte på topp om man säger så!

Nu så sitter ja o tittar på film, har nyss käkat fruktsallad åh glass :) göttans!
Nä fortsätta kolla på filmen nu sen blire natta :)
Hejda!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards