Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 10 april 2011

Av Evelina - 10 april 2011 18:29

Jösses va jag har blivit beroende av det här;


  

Men det är ju så gott så man kan ju inte sluta äta det :O, enda sättet är väl att sluta köpa men det går ju inte det heller xD :)

Av Evelina - 10 april 2011 18:14

Först ska jag bara säga att jag hade en grymt rolig kväll igår! Var på 20 års fest för Zin! :D Det bjöds på god mat, massa skratt och grymma lekar! :D Men iaf så när festen börja närma sig sitt slut och dom andra skulle dra ut på krogen, så ringde jag efter skjuts och sen börja jag,Susanne,Johanna, Malin och Liselott gå hemåt.

Väl hemma så fick jag bädda in min säng, hade ju rivit ut den på morron för att jag skulle renbädda åh sen glömt bort det xD titta på svensson,svensson till jag somna och sen vakna ja efter ett tag åh gick upp åh stängde av tv;n.


Vakna halv elva idag, gick upp åh käka frukost, sen vid halv tolv drog jag och pappa iväg till brorsan åh elda lite skräp, var klar vid ett åh när vi kom hem så hade vi främmande, och jag som var skitig efter att ha vart där smet iväg ganska snabbt för att byta om :P, var ju alldeles lerig på benen, för man hade ju ställt ner säckarna på backen där de var lerigt och sen drog man de upp efter byxbenen xD, och ja sen åkte väl dom vid tre åh då satte jag mig med datorn där jag sitter än! Eller ja, de har väl blivit några avbrott från åh till med saker som ska göras!


Sen så var vi ju med Jazmine till veterinären i fredags, och då på kvällen var hon hyfsat pigg, låg ju nere med henne då på natten och allting var bra, och igår var hon väl hyffsat pigg och sprang åh lekte åh sånt där, men idag så är det inge bra alls, vill bara sova och hon går från ena stället till det andra för att sova åh när man lyfter na eller klappar na så bara skakar hon, hon vill inte ha någon mat och för att man ska få i hon vätska så får man ta en spruta som man fyller med vatten åh spruta in i munnen på na! vet inte alls va de e för fel, men blir hon inte bättre framåt tisdag/onsdag och ínte sämre så får vi väl åka tillbaks till veterinären åh kolla upp va de e!

 

Min stackars lilla tjej <3

Nä nu ska jag kolla på;
 

Tjing


Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards