Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 23 april 2011

Av Evelina - 23 april 2011 15:08

   Äntligen har jag fått till en ny header, den jag tänkte ha var för liten och den hade jag suttit åh fixat med hur länge som helst, så då blev jag så less att jag sket i den och gjorde en helt ny! Den är väl inte särskilt bra den heller men den duger iallafall! :)


Nu ska jag skala potatis!

Av Evelina - 23 april 2011 13:41

Börjar skriva om gårdagen och då var det otroligt fint väder ute måste jag säga, var nog ute i princip hela dagen och donade på och gjorde det vårfint! Älskar när man får börja göra det, och då är till och med krattning som annars är så otroligt tråkigt väldigt roligt att göra, konstigt hur det kan bli! Sen på kvällen var jag ute och övningskörde och vi var ute och åkte i nästan 2 timmar tror jag det blev innan det var klart, och sen kolla vi på så ska de låta och king kong, sen somna jag som vanligt till Big Brother :P

Idag så  sov jag ända till halv nio :P en hel timme längre än igår! hehe, åh det är ju grymt fint väder idag med så har vart ute sen typ halv tolv, gick ut då åh tvätta moppen, upptäckte att den läkte bensin och då har bensinslangs jäveln (ursäkta språket så här på påskafton) frusit sönder i vinter, gud va less ja blir! sen kom brorsan och hans tjej så snacka lite med dem och så testa ja moppen efter pappa hade bytt slang.. Åh nu sitter jag åh tkr synd om mig själv typ xD, ont i halsen har jag idag med, hade de igår åh! Men så har jag ju gjort illa min stackars lilla tumme :P, om det fanns något pris som delades ut varje år för världens klantigaste person så skulle jag lätt få de varje år!
Skulle ju köra in moppen nyss i moppegaraget (ja, jag har ett eget garage till min moppe, tufft va?! :P ) , så precis när jag ska starta den så kommer det en skitstor humla rakt emot mig, jag blev livrädd så klart så försöker springa ifrån men kommer på att jag ju håller i moppen och då håller den på åh ramla så jag kastar den emot mig också lyckas jag SÄTTA mig på tummen, så det bara knakar och brakar i den xD Klantigt och med all min kroppstyngd på den så läre det ju inte ha slutat bra kan jag ju säga!


Men men vi får väl se hur de blir till veckan! :) Kanske går över åh ikväll *hoppas*hoppas*


 

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards