Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 11 april 2011

Av Evelina - 11 april 2011 20:23

så var det måndag igen då, och nu så har man en hel vecka framför sig igen.. suck! Men men det är väl la bara åh stå ut, är ju bara 1 och en halv vecka kvar nu så äre påsklov sen! :D härligt! och sen nästa vecka så kommer en kompis hem igen så det ska bli kul åh träffa henne! :)


Iaf så idag så har vi som vanligt haft en enda lektion från nio till halv tre.. men hade ett litet avbrott för utvecklingssamtal mitt upp i alltihop så det gick ju bra ändå, sen på slutet av dan så blev jag arg ett tag men det tänker jag inte gå in på här utan vill nån veta så skriv de då så tar jag det i ett låst inlägg.. Men iaf så gick jag och Susanne ner på köpingen på håltimmen och vi fick en välbehövlig pratstund om allt och inget! Otroligt roligt vare! :)

Åh sen när jag kom hem så käka ja, sen satte jag mig och gjorde klart sista fasen och den klara ja så skulle fira den med en springtur, börja lätt och springa 500 meter typ 80% av det jag orka, åh sen cykla hem och då är det först en raksträcka sen en backe, och jag höll samma fart hela vägen hem, men jag glömde ju såklart ta på mig knäskyddet så ja fastna ju såklart med foten i leran och vred knät så det höll på att hoppa ur led så fick slå tbx det! Gjorde ont som fan ett tag men nur är det bättre, lite stel bara så ska göra mina övningar nu!


Åh imorn äre först skola till 4 , sen köra med körskolan och sen hem, käka åh sen ut åh gå med Maria :) Sköjj! :D
Nä nu ska jag dra åh gö nå vettigare :P
Tjing!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards