Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 2 april 2012

Av Evelina - 2 april 2012 17:55

Nu har de visst gått några dagar innan jag skrev här sist, iofs så har jag väl inte haft så himla mkt att berätta heller, har ju inte direkt hänt så himla mkt, om man säger så!


Men iaf då så i torsdags så fyllde min lilla bebis hela 11 år <3 också var jag på skolan då som vanligt, hände nog inget speciellt vad jag kommer ihåg, jag o mamma var på dollar efter jag hade slutat skolan och kikade lite och sen så börja jag, Malin och Susanne på med våran bok till projektarbetet.


På fredan så gick jag upp halv nio och medans jag käkade en macka till frukost så dammsög jag hela huset och sen plocka jag ur diskmaskinen och städa på toan innan jag ställde mig i ordning åh åkte åh hämta upp Emelie och vi åkte upp på skolan. var på skolan till kvart över ett och hade bild, blev nästan klar med min kyckling! sen hem och på kvällen kolla ja på let´s dance!


på lördan gjorde jag väl inte så himla mkt, tog det lite lugnt ohc var ute och gick en promenad med Takkos! :) sen på kvällen titta jag på smartare än en femteklassare och sen finalen på gladiatorerna! :)


igår söndag så var jag ute och gick en långpromenad med Takkos, blev 1 mil och så var vi in och hälsade på brorsan en sväng åh kolla vad han gjorde så var vi där ett tag och prata åh sånt där! :) sen på kvällen gjorde jag väl inte så himla mkt, titta på big brother och gjorde klart en bokrecension!


idag så har jag vart på skolan, redovisade boken och tittade på film, sen på håltimmen så var jag o Lotta ute och gick runt kyrksjön, skönt åh få komma ut åh röra på sig och inte bara sitta inne framför datorn hela dagen! :) sen på svenskan kolla vi på elefantmannen, men vi hann inte kolla klart så ska fortsätta imorn och sen gick jag ner till bussen efter vi hade slutat!

Nu ska jag nog ta och slå en pling till Viola åh fråga om hon vill följa med ut på en promenad, annars går jag själv ,eller  ja med Ludde iaf! :)


Ha en bra dag!
Adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards