Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 5 april 2012

Av Evelina - 5 april 2012 11:35

Nu så, nu är det påsklov, mitt sista påsklov! faktiskt lite tråkigt när man börjar fundera på det, nästa år vid den här tiden är jag kanske både pank och arbetslös, det vet man aldrig därför känns det rätt bra att veta nu att man har skolan att gå till efter lovet! dock bara i några veckor till men ändå!!


iaf så idag då så var det ju sista dagen innan lov, och jag åkte till skolan för att ha en timmes lektion, kändes ju väldigt nödvändigt men jag fick göra en redovisning iaf så det var ju rätt bra det! Sen så fick ju Ludde följa med också, dock inte in på skolan men han fick sitta i bilen, han var lite knepig imorse så jag ville ha han med så jag kunde hålla koll på honom,men allting verkar vara bra så det var ju skönt! Sen efter jag slutat typ tio i tio så åkte jag hem, var in på affärn åh handla lite  som vi hade missat igår så var jag hemma kvart över tio igen, två timmar efter jag åkte! Det var inte illa :P haha!


nu har jag gjort klart två uppgifter i lindrande vård, tänkte försöka bli klar med en tredje så har jag bara en kvar sen, en stooor! och sen så kan jag fokusera på rapporten till projektarbetet! :) Måste ju göras klart den med!


nä nu ska jag skriva lite så jag blir klar ngn gång!
Glad Påsk, så ses vi i blåkulla ikväll! :D

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards