Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 17 april 2012

Av Evelina - 17 april 2012 13:46

Det här måste vara den mest värdelösaste skoldagen på länge! Det var egentligen meningen att jag skulle vara på skolan från ett till kvart över två för att ha svenska och klassråd.. så åkte till skolan, men är klar med uppgiften vi hade i svenska så behövde inte göra nånting, satt och prata med lärarn i en halv timme och nu fick jag reda på att jag inte har något klassråd heller så det här blev ju en rolig skoldag.. kunde ju lika gärna vart hemma och spelat sims ju.. typiskt.


iaf så fick jag en fin kommentar av Lollo, tack för det och kul att du gillar min blogg! :) nej jag hari nte slutat träna men eftersom att det var mitt projektarbete så blev det så att man ansträngde sig väldigt mycket för att få ihop timmarna och sånt där, men jag kan fortsätta skriva om vad jag tränar för något så att du blir lite peppad :) Fortsätt gärna kommentera, det är alltid roligt! :)


men så igår då så låg jag och hade en djup diskussion med Lotta på sms, och rätt som det var måste jag ha somna, för jag vakna iaf av att jag låg och skratta av någon underlig andledning, måste ju ha drömt något :) men men,sen vakna jag flera ggr imorse av att jag råkade sparka till jazmine och att fötterna låg på henne och sånt där, men men, blir ju så när hon ligger nere vid fotändan!


nä nu ska jag vänta på att Emelie ska sluta så ska vi åka hem sen!

ha de bra!

ajö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards