Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 9 april 2012

Av Evelina - 9 april 2012 17:15

Såå var den här påsken snart över oxå då, kära värld! åh inte har jag en aning om vad jag har gjort för något heller i påsk, men det är väl inte så himla mkt skulle jag väl tro! som vanligt :)


skärtorsdan, skola på dan och sen på kvällen påskmys hemma hos Emelie med henne, amanda, tessan och ira! trevligt trevligt! Stora påskruschen hade börjat i trafiken och jag mötte en superlång bil kö med 35 bilar genom byn! Inte illa det inte ;) haha! kom hem vid kvart över tolv, fixade anna pihl till usbminnet så la jag mig o kolla på det!

Långfredan: tog en sovmorron ända till halv tolv, gick ner då åh käka lite frukost, sen gick jag ut och städade brorsans arbetsbil, den stog här hos oss och jag hade tråkigt och den var i behov av en tvätt så tvättade den och gjorde den fin och sen dammsög jag den invändigt! :) ren och fin igen! :)

påskafton; tog det lugnt på dan, tvättade våra två bilar här hemma! riktigt skojj åh tvätta bil ju, allra helst med högtrycken :P hehe, sen så var brorsan och maria hit på påskmiddag och vid en sex åkte jag o viola till stallet, gjorde en genomryktning på hästarna, var där i 3 och en halv timme, ryktade hela tiden utom en promenad på en 40 minuter, så var dom inte genomryktad då så blir dom de nog aldrig :P haha!
påskdagen; sov länge, var ute på gårn med Ludde och hade han lös, och han lyssna väldigt mkt ibland men ibland inte, som det ska vara alltså! :) men fick iaf springa lite i skogen och jaga han och det tyckte ju han var skitkul! :P sen på kvällen var jag ute och gick med Viola en sväng och hade Takkos med mig, och när vi var på väg att möta henne så börja han vädra och dra som bara den så de var ju väldigt roligt! dom har ju sett björn i skogen framför mig så det var ju lite spännande om man säger så :P haha! åsså spela ja bingolotto när ja kom hem med mamma o pappa!


idag så har jag inte gjort så mkt, bara tagit det lugnt! har inte ens varit utanför dörren idag, har lite ont i knä och så har jag ont i hälsenan så det är väl lika bra att ta det lite lugnt! Vill ju inte ha tbx hälsensinflammationen om man säger så! :P så ingen promenad idag, den får vi ta imorn!
Nä ska spela cs ja nu!
Adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards