Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under mars 2013

Av Evelina - 23 mars 2013 20:11

Jisses amalia va snabbt tiden går! Det är snart slut på mars åh till helgen är det påsk, tkr inte det är länge sen det var jul åh nyår men det äre ju! Kära värld!


iaf idag skulle jag få sovmorron så pappa hämta Molly när han klev upp,men kunde jag sova för det? näe, halv nio vakna jag och var klarvaken! Typiskt, kan ha nånting att göra med att jag sov typ 10 och en halvtimme åh så jag var väl utvilad, men ändå! Halv tio hade jag väl kunnat få sova till iaf? aja, man ska väl int va bitter! Så idag så har jag löst melodikrysset som en helt vanlig lördagsmorron! efter det va slut så ringde broder åh frågade om vi ville ha prinsen en stund åh de ville vi ju såklart, så då kom dom med han vid typ halv tolv så då blev det massa bus åh mys, åh tog åh lekte lite paparazzi oxå åh knäppte en massa kort på han :) min lilla sötnos!


nu ikväll så har jag läst om cellen, gjort duggan på den och klarade 16 poäng av 20,så jag får väl vara nöjd med det! Känns som att det mesta sitter om den nu! :) ska väl sätta mig åh läsa om rörelseapparaten åh snart men är så trött i huvve så vet inte om det kmr fastna nå, iofs kan jag väl den typ redan så är ju bara en snabbgenomgång som ska göras :)


nu ska jag visa lite bilder!

     
Älskade unge vad jag tycker om dej <3

Av Evelina - 22 mars 2013 21:37

Fy va trött jag e! Tror banne mig att jag ska skita i att det är fredagkväll åh gå åh lägga mig åh sova!

Blev ju väckt halv fem imorse av mobilen efter endast 3 åh en halv timmes sömn, men ska man iväg till skolan så är de bara att kliva upp åh se glad ut! Fick hämtning kvart över fem åh vid sex gick tåget mot gefle!
På skolan så hade vi metodövning med puls åh blodtryck på förmiddan åh på eftermiddan så va de sinneslabb! Va väl ganska kul, iaf metodövningen!
Sluta tidigare så vi kunde åka kvart över fyra tåget hem,

Va hemma halv sju så då käka ja åh nu sitter jag o tittar på tv! Men nu orkar jag inte vara uppe längre så nu tänker jag gå åh sova! Så det så!
Godnatt^^

Av Evelina - 21 mars 2013 08:39

Godmorron!
Tänkte att jag för en gångs skull skulle ta åh skriva ett inlägg på morron :) men de brukar ju inte bli så mkt skrivet då men jaja :)

Jag o Molly är iaf vaken nu åh ska snart gå upp, åh äta lite frukost! Idag ska jag väl läsa lite om cirkulationen tänkte ja åh se hur det går! Lite roligt var de faktiskt att de första jag tänkte på vad cellen åh den duggan, kom på hur vissa svar egentligen är :P haha!

Sen skulle jag vilja förtydliga en sak jag skrev om igår, jag ångrar inte för en sekund att jag köpte Molly! Hon är den bästa jag har åh är den som hjälper mig att klara av sorgen åh saknaden efter Ludde, både Molly och Takkos! Men det jag menade var att en del personer nog tyckte att man var dum i huvve som skaffa hund när man skulle läsa men då kan man ju säga det samma som barn då! Barn kräver ju lite mer uppmärksamhet än vad en hund gör egentligen! Men visst jag får dåligt samvete för att jag inte är ute på promenad varje dag med henne men nu är jag ju invalidos oxå efter vurpan häromdan så nu kan jag inte ut åh gå heller åh hon verkar inte lida särskilt mkt för hon racear runt som en galning både inne åh ute åh roar sig själv :)

Så nu har ni fått rät sida på det där! Jag älskar Molly åh det finns inte en chans att jag skulle lämna bort henne åh jag ångrar inte ett endaste dugg att hon blev min! Den person som säger nåt annat vet inte vad den pratar om för den kan inte känna det jag känner för Molly!

Nä nu ska vi gå åh äta frukost!
Adjö

Av Evelina - 20 mars 2013 20:05

Ibland har jag lust att bara slänga iväg böckerna i en sopkorg och sen tända eld på skiten och ringa till skolan åh säga att jag fan skiter i det här,tack och adjö för mig! Men så är det en del timmar som det går så skitbra att läsa åh allt sitter som det ska,så startar man datorn åh ska göra en dugga för att bevisa att jag kan det, men tror ni de går?? Näe! Åh det är ju så typiskt att det enda jag känner mig säker på är rörelseapparaten, skelettets delar och muskler sitter som en smäck, men finns det nån dugga på den? näe! Skitgrejjer!


Har iaf läst igenom rörelseapparaten nu på eftermiddan åh det känns som sagt bra, men ska väl läsa igenom det en gång till åh gå igenom instuderingsfrågorna någon gång så känner jag mig nöjd sen! Nu ikväll har jag gjort nervsystemet åh det kändes skitbra åh det kändes som att nu fan kan jag det, satte mig med datorn och gjorde duggan, gick det bra? näe, 50% rätt. typiskt! Bara att forsätta plugga, imorn tänker jag bara läsa igenom cirkualtionen och sen läser jag inge mer imorn! Känns som det enda rätta just nu, men det är ju lite synd det med eftersom provet är så pass nära men ja, vad ska jag göra lixom?


nä nog om det, min älskade lilla tjej fyller 6 månader idag, herrejösses va fort tiden går, känns som igår vi hämtade hem na åh då var hon så liten så liten, nu är hon en stor tjej som bara springer runt som en galning åh är i full med energi, har mer energi än vad matte klarar av! Hon behöver motion, massa med motion, mer än vad jag hinner med att ge henne nu men vad gör man då? måste ju klara skolan med så det var nog ganska dumt egentligen att skaffa hund nu när jag ska läsa men jag ångrar det inte ett dugg för hon är det bästa jag har, det bästa som finns och den bästa terapin som finns om inte annat <3


 

  

vad har jag gjort mer idag? jo jag har vart till optikern för att titta om mina ögon har försämrats, det hade dom lite grann men inte så mycket, har ju haft så ont i ögonen när jag haft glasögonen på mig men ska nu försöka ha dom på mig hela tiden och se om det blir någon skillnad för det kunde vara så att jag var ovan dom med, fast det lät ganska osannolikt det med men ska tillbaka om två veckor och se om det har blivit nå bättre eller om det fortfarande är samma åh kolla så att ögonen fortsätter vara likadant eller om de fortsätter att ändra sig!


näe nu har ja inge mer åh säga så nu sätter jag väl punkt här, blev ju rätt lång ändå det här upptäckte ja, tack o lov så sitter jag med datorn nu så det var lätt att skriva, är så jobbigt att skriva långt på mobilen, får så ont i tummarna :P haha!

ha en fortsatt trevlig kväll!
Adjö!

Av Evelina - 19 mars 2013 16:41

Det enda jag gör nu om dagarna är att plugga, plugga åh plugga åsså plugga lite till!
Idag har gjort ännu en dugga om cellen, och kors i taket klarade jag inte mer än hälften på frågorna! Lyckan blev total, nu hårdläsning så det jag hade fel på sitter oxå, koncenterar mig en dag till på cellen så tar vi resten sen! Känner mig rätt säker på rörelseapparaten så det går nog bra, är bara de förbaskade latinska orden som ska in i huvve där så sitter nog det med :)


idag vakna jag av att Molly kräktes, eller åtminstonde försökte, vet inte alls vad det är med lilla fröken nu, hon är dålig i magen och kräks då och då! Har ju inga roliga erfarenheter av kräkhundar så är inte så himla kul! Hon käkade ju tre ggr om dan förut men har nu gått tbx till fyra gånger som när hon var liten men än har det inte blivit så mkt förbättring! Får väl ta åh ringa veterinären om det fortsätter men kör på fyra gånger ett tag till, åh samma foder har hon ju så är inte det som spökar heller!
 
Älskling <3

så vi gick ner då åh hon fick mat och sen busa hon runt åh var allmänt galen, sen så la hon sig och sov på soffan bredvid mig medans jag låg åh läste om cellen! sen så donade vi runt lite här hemma åh plockade och fixade lite grann åh sen gick vi emot mamma, åh jag gjorde världens flygtur, så nu gör knät ont igen plus att jag har ett stort blåmärke på knäskålen, armbågen, handleden gör ont, ena skinkan är blå åh höften är blå åh axeln gör ont! hej åh hå :P haha! det komiska i det hela var ju att jag stog ju still åh :P men vägen var spårig och jag stog på kanten åsså åkte foten ner i spåret åh med det så låg jag där! :P men jaja! va gör väl de xD


nu så sitter ja o försöker få igång cs, hade tänkt få ur plugget ur tankarna med hjälp av det men så funkar ju inte skiten! Tror jag måste ringa efter supporthjälp! Alltså min bror! :) Han är bra till det mesta han :)

men först blir det lite mat!
Hejda!

Av Evelina - 18 mars 2013 18:36

Shit, jag som tyckte det verkade så långt innan det var dags för det första provet på sjuksköterskeprogrammet men oj vad fel jag hade! Det är lixom en vecka dit! iofs var det väl ett tag sen jag fick reda på det men ändå! Tyckte ju att jag hade så himla lång tid på mig att läsa men fan, det är ju dags att börja läsa varje dag nu flera ggr om dan! Är ju så otroligt mkt som jag ska kunna men får ingenting att fastna! suck..


idag så sov jag o Molly till nio, och sen gjorde vi det vanliga, ut, frukost, läsa tidning, frukost. Hon först och jag sen! :) Sen idag så har jag inte gjort så himla mkt, skaffat tid till doktorn så det e klart, försökt plugga in skelettets ben och muskler, skjutsat mamma på jobbet åh ja inte så mkt mer! Bara det vanliga :)


nä men egentligen har jag inte tid med det här, så nu ska jag ta och läsa på om Cellen åh sen så ska jag ta och göra en dugga på den och hoppas att det går vägen, för då kan jag slappna av lite på den iaf, sen forstätta med nervsystemet och göra dugga på den och till sist cirkulationen och hoppas att det sitter sen, ska ändå fortsätta läsa och göra duggor oxå ska jag träffa Carro två dar den här veckan så ska vi förhöra varann och sen kör vi en sista genomgång tillsammans på måndag innan det är dags på tisdag! Kommer ligga sömnlös lääänge för det här som det känns!

nä hejdå!

Av Evelina - 17 mars 2013 22:10

Söndag åh slut på den här veckan! Åh de här blev den bästa helgen på länge :)

Som sagt kom ju Prinsen igår kväll åh sov här, så imorse när ja o Molly gick upp vid halv åtta så möttes vi av världens sötaste leende :) underbart!
Såå vad har vi gjort idag, lekt, busat, myst åsså har vi vart ute på en promenad, gick en mil! Fram på byn åh handla lite, prinsen fick nya nappar, ett gosedjur åh en bamsefilm av faster :) sen så gick vi hem igen :) ont i höfterna som bara den fick jag på hemvägen men de va en härlig promenad :)
Annars så har vi inte gjort så mkt mer, prinsen for hem vid nio när hans föräldrar kom hem från bion :) va egentligen meningen att han skulle hem mitt på dan idag men eftersom vi inte va hemma då åh han skulle va hos
Oss ikväll så va de lättast att han fick va kvar :) åh de blev jag grymt glad över :D

Nu ligger jag i sängen med en sjujävla huvudvärk så ska väl ta åh sova snart :)
Hejda

Av Evelina - 16 mars 2013 21:55

Är det lördag idag eller vad är de för dag egentligen? Jo men de måste ju va lördag för har ju nyss kolla på fångarna på fortet, dygnsvill ja tror ja :)

Iaf, idag på förmiddan så baka ja glödhopper med mamma, sen så kika vi på prinsessan Lilians begravning på tv åh sen efter det tog jag med mig Molly ut på en promenad, gick efter ett skoterspår åh hamna till slut hemma hos brorsan, så fick Molly träffa Jack oxå :) gick ju ganska bra eftersom de va andra gången dom träffas :)

Nu ikväll så hade jag tänkt läsa om cellen men så kom ju prinsen åh ville sova här så då sket jag i pluggningen för de hinner jag göra imorn med :) så ikväll har vi myst, tränat på att rulla från rygg till mage åh tbx åh busat :) nu sover lillpysen åh jag tittar på irene huss :) ska väl kanske snart gå åh sova jag med :) åtminstonde lägga mig i sängen!

Nä nu har jag inte tid med det här längre!
Hejda

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards