Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under mars 2013

Av Evelina - 15 mars 2013 22:47

Idag är det fredag igen! :)

Idag vakna ja o Molly båda två vid åtta men vi låg åh drog oss till halv nio innan vi gick upp åh gick ut åh gjorde de vanliga :) därefter så for ja åh mamma till lightvalley, jag boka en tid hos optikern på onsdag för att kolla synen igen eftersom jag får så ont i ögonen av glasögonen så måste vi kolla om mina ögon har blivit bättre så jag inte behöver glasögonen eller om ögonen blivit sämre så jag behöver starkare glasögon :) sen så kika ja in på hannas åh köpte en tröja! Var länge sen jag köpte kläder nu men nu har jag kikat ut en del som jag vill ha så ska nog ta åh köpa de :)
Va in på dollar åh en sväng åh sen när vi kom hem så va ju Prinsen med föräldrar här så de blev lite prinsmys idag med :)

Nu ikväll har jag tittat på tv, både på skilda världar, hela sveriges fredag, gladiatorerna och finalen på farmen :) käkade ju lite chips åh så nu ligger jag i sängen med magvärk, att jag aldrig lär mig! Får ju ont i magen varje gång så nu e de slutätit för gott! Nån som vet eller har nån idé om vad de kan bero på? :)
E väl ganska bra iofs så ska väl inte klaga direkt får äta lite mer godis då istället om jag nu måste mysa ner mig med nånting på helgen om ja inte vill ha frukt :P hehe

Jo så har ju Molly lärt sig att hoppa upp på soffan, både i köket, vardagsrummet åh mitt rum, sen hoppar hon upp på köksstolarna åsså nu ikväll lärde hon sig att hoppa upp i min säng! :) bustjej! Sen så nu när hon skulle få krypa in i sin bur så sa jag hopp i säng åh ist för att gå in i buren så hoppa hon upp i min säng! Hehe så ja jo de blev ju rätt men ändå inte, va ju inte direkt min säng jag syfta på utan hennes men de kan ju inte hon veta! :)

Nä nu ska jag ta o kolla på skilda världar åh hoppas att magvärken försvinner snart!
Godnatt!

Av Evelina - 14 mars 2013 22:21

Hej åh hå va snabbt veckorna går! Redan torsdag lixom, kändes som att det va måndag igår ju! Herre jösses!

Iaf, idag fick *kors i taket* jag väcka Molly när klockan va halv tio åh då hade jag legat åh tittat på mobilen en stund åh spelat lite candy crush :) trött min lilla tjej! Så gick upp då åh vi gick ut åh sen fick hon mat åh jag fick oxå frukost!

Därefter hade vi lite träning med sitt, ligg åh stanna åh de gick kanonbra inne så testa samma sak ute med åh de gick oxå kanon :D duktig tjej?
Vad har jag mer gjort idarå, städat, gjort lite plugg, åh bara vart :)

Nu ikv så va ja o mamma först åh handla sen så när vi kom hem så tog jag åh åkte åh myste med prinsen :) åh han skulle precis bada när jag kom dit så fick ju va me på de åh :) åh han plaska med fötterna som bara den så de va blött överallt i hela köket :) hehe buspojk? blev massa prins&fastermys så nu e abstinensen stillad för åtminstonde en dag! Älskade unge vad jag älskar dig?

Nu ligger jag i sängen åh kiker på skilda världar, ska ta åh spela lite candy crush åh innan jag ska ägna mig helhjärtat åt skila världar :)
Godnatt!

Av Evelina - 13 mars 2013 20:10

Onsdag idag och idag har det vart skola igen! :) men nu e det en och en halv veckas hemmaplugg innan det är dags för nästa skoldag! Jösses amalia! men det känns som att det kan behövas om man ska hinna få in allting till provet om två veckor!


idag då så ringde klockan kvart i sju, gick upp och gick ut med Molly och sen ställde jag mig i ordning och medans jag käka frukost så fick även Molly sin frukost :) fick hämtning vid åtta av två av mina kumpaner, for iväg till lightvalley åh hämta upp dom andra två åh sen vidare iväg till cul och seminarium på cirkulationen, gick ganska bra faktisk om jag får säga det själv, för en gångs skull var det visst bra att jag har skrivit så invecklat på instuderingsfrågorna för eftersom jag inte hade gjort seminarieuppgifterna som hon *kors i taket* gick igenom så var det bara till att gilla läget och hoppas att man svara rätt, och det gjorde jag nog för hon sa då inget annat e :P hehe


var på cul från halv tio till tolv, for hem direkt efteråt så va hemma vid två igen, då käka ja o mamma lunch åh donade på lite grann sen när hon åkte på jobbet så tog jag med mig Molly ut på en promenad, och det känns ju att jag har varit däckad i förkylning för jösses va jobbigt det var att gå! börja med två uppförsbackar och jösses va tungt det var! kära värld!! men hem kom jag iaf :P haha


nu ikv har jag suttit med datorn och tittat på tv, Molly har legat och sovit bredvid mig och sover fortfarande, hon blev visst trött efter prommisen, inte bråkar hon att hon vill ha mat heller, men ska väl gå ner och ge na nu! sen iväg åh hämta mamma på jobbet :)

ha de bra hejda!

Av Evelina - 12 mars 2013 21:21

Idag är det tisdag, andra dagen i veckan åh två veckor kvar till första tentan! Jösses!

Iaf, idag börja dagen vid halv nio, gick upp åh va ut me Molly åh gav henne mat åh snodde ihop en bulldeg! Under jäsningen käka ja frukost åh borsta tänderna åh klädde på mig, baka ut bullarna åh grädda dom innan jag drogiväg till Carro åh gjorde klart instuderingsfrågorna till cirkulationen! Va hemma vid halv fyra, laga middah åh käka!

Nu ikväll har ja titta på farmen åh bygglov åh nu kiker jag på kändishoppet, när de e slut ska ja skutta in i duschen åh sen blire natta! Upp tidigt åh iväg te hudik imörn!
Hare bra!
Hejda!

Av Evelina - 11 mars 2013 16:51

Just nu så sitter jag åh försöker koncentrera mig på att andas åh ta de lugnt!
Vrf då kan man ju undra, jo det är faktiskt så enkelt så att jag sitter på tåget på väg hem åh det fanns inga platser framåt utan bara bakåt så jag sitter åh åker baklänges nu åh de e inte så jättebra eftersom jag blir åksjuk om jag gör de men vad gör man då lixom? Har ju ingen lust att stå hela vägen hem e :P hehe!

Men är snart i lingo så det blir nog bra de här med, får hålla lite koll på om de blir nån plats framåt ledig så får jag sno den :)

Nä men nog om det där nu, idag har ja vart till gävle, åh ja o carro va ute i god tid den här gången, tio över tio skulle tåget gå åh tjugo över nio va vi på station! :) hehe! Men bättre de än att vi skulle missat tåget :)

Dagen i gävle var bra, var ett rätt roligt seminarium idag men tror det mest va för att jag tkr de e roligt me skelett åh muskler åh sånt :)

Nu så har vi kommit till lingbo så snart e vi i holmsveden, kilafors, bollnäs, arbrå, vallsta, jarse åh H E M M A ! ! lycka :) cirka en och en halv timmes åktid kvar! Super!

Nä nu ska ja kolla om jag fått nå mer liv på candy crush saga :)
Hejda!

Av Evelina - 10 mars 2013 21:42

Söndag åh slut på sportlovet!
Hade man kunnat sagt om man hade haft nåt :) hehe

Idag har ja inte gjort så mkt, pluggat åh myst med Zeb bara :) men det räcker gott åh väl :) hihi!
Vart ute åh gått med Molly har jag gjort iaf så både hon åh jag fick röra på oss :) välbehövligt må ja säga!

Äh jag har inge vettigt åh skriva så nu tror jag att ja skiter i de här åh går åh lägger mig åh titter på film, blir ju gävleimorron :)
Godnatt!

Av Evelina - 9 mars 2013 21:49

Lördag idag åh idag har de vart dop förfasters lilla älskling :)

Gick upp vid nio ja o Molly, hon fick mat, jag läste tidningen! Gick åh duscha, käka frukost, löste melodikrysset, fixa håret, gav Molly lunch, bytte om åh vid halv ett for vi iväg till kyrkan för dop :)

Va ett fint dop med sång åh musik åh jag läste en vers för prinsen :) vad gör man inte för gopojken?
Efter dopet var klart blev de smörgåstårta åh vanlig tårta i klockaregården åsså paketöppning åh han fick många fina presenter, bland annat en mora träsk skiva åh två böcker från mig :) tomtebobarnen åh Emil i Lönneberga va de :)

Kom hem vid kvart i fem, Molly fick mat, kolla igenom alla kort ja knäppt åsså har ja kolla på skilda världar åh gjort lite cirkulation :)
Nu sitter ja o kollar på melodifestivalsfinalen så de ska jag fortsätta med nu för nu ska de visst va klart :)

Hejdå!

Av Evelina - 8 mars 2013 22:26

Heelg! Änteligen :)
Hade man sagt om man haft ett jobb elr gick i skolan måndag - fredag :) men de gör jag ju inte! :)

Idag då, tänkte ju åka till doktorn men då värken inte var lika ihållande imorse så hoppa jag över det men ångra de mitt på dan för då va de outhärdligt igen men med lite alvedon åh ipren åh fan åh hans moster så släppte de lite grann åh nu ikv släppte det värsta locket för örat åsså rann de ur nåt ur örat så hörseln fick jag tbx men värken är densamme! Suck..
Annars då, ja va iväg till lightvalley en sväng, köpte present åh kolla lite!

Nu ikv har jag gjort klart rörelseapparaten åh börjat på cirkulationen :) så nu e ja i fas! Åsså har ja kolla på tv, hela sveriges fredag, gladiatorerna åh farmen!
Nu titter ja på film, krama mig så de ska ja fortsätta med nu :)
Godnatt!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards