Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under maj 2013

Av Evelina - 23 maj 2013 08:44

Nackdelen med att blogga från mobilen är att man aldrig vet hur inläggen kommer att se ut när man postar dom, om den som ska läsa kan se det överhuvudtaget! Men nu är det ju som så att jag nästan aldrig sitter med datorn och då blir det ju som så att jag bloggar ifrån mobilen, oftast innan jag ska sova! :) bra summering på dagen lixom!

Sen skulle jag ju vara duktig att lägga in två bilder i inlägget igår åh tanken var ju att dom skulle hamna sist i inlägget men det gjorde dom ju inte :P typiskt lixom! men ja, förklaringen till bilderna fanns ju längst ner så! hehe


Iaf så somna jag klockan 22 igår kväll, åh sov till halv åtta idag, såå härligt att vakna och vara utvilad för en gångs skull, händer ju inte så ofta om man säger så! Tror jag sov 8 timmar bra precis så det var härligt! Idag har jag inte så himla mkt planerat, ska väl ta och gå åh äta lite frukost efter det att jag har skrivit klart det här inlägget, så blir det en dusch sen åh lite städning innan det blir en promenad med Molly, sen kommer Carro vid typ halv elva åh då ska vi göra klart en skoluppgift åh skicka in den så det blir klart, skönt åh ha de ur världen så man kan fokusera på provet sen! :) Annars så  har jag väl inte så mkt planerat idag, blir en promenad med Takkos på kvällssidan tänkte ja, åsså hade jag tänkt hinna med lite spårning med Molly men får se hur det blir med tiden! :)

nä nu har jag inte tid med det här längre om jag ska hinna göra klart allt jag ska göra innan halv elva! så får väl sätta punkt här!
Hejsvejs!

Av Evelina - 22 maj 2013 21:29

Attans de blev inge bloggande igår! Glömdes totalt bort, men i och för sig hade jag ju fullt upp åh hela Dan så :-) träffa Carro åh plugga med henne lite grann oxå luncha vi tillsammans! Sen börja min mobil krångla, den var fullladdad när jag klev upp klockan 9 åh när klockan var halv tolv så var den stendöd, sen när jag kom hem så satte jag i laddaren åh efter en timme så hade den inte laddat mer än 5% så tog åh la över allt av värde på datorn åh fast den satt åh ladda under tiden så laddade den ur, skumt! Sen gjorde jag en total återställning på den så den blev som ny åh där efter laddade jag den igen åh lät den sitta i under tiden som jag var på kurs, den satt i från typ 16 till 21 åh den hade inte kommit längre än till 60% åh alldeles kokhet var den åh hade så vart hela dagen, så drog ur den då åh klockan 23 var den stendöd, må ju va nå me batteriet, men som tur e så här man en snäll kompis så ska få låna ett batteri av Carro imorn åh se om de e min mobil eller mitt batteri de e fel på, men har ju garanti kvar iaf!
Sen så på kursen så va de spårning på schemat åh Molly var bäst i klassen ;-) hihi mattes superduktiga tjej, detta ska göras fler gånger :-)
Hemma så fortsatte jag att plugga till provet idag!

Som sagt idag så hade jag prov, på bakterier, virus, immunologi åh vårdhygien, kändes ganska bra iaf så hoppas att magkänslan är rätt även den här gången, sist jag hade prov åh tyckte det kändes bra så hade jag ju rätt :-D åh inte idag heller tog mobilen emot laddaren, satt i en timme åh kom inte längre än 3% åh mobilen blev skitvarm så den fick följa med i fickan, trodde ärligt talat att den skulle börja brinna :-P hemma så letade jag efter Findus åh efter en stund kom han, så tog in han snabbt åh ringde till veterinärn, han har vart så svälld i sitt egna öga åh imorse var det extremt så tyckte det var bäst att ringa så dom fick kolla upp det.
När vi kom till dit så sövde dom ner han åh kollade ögat åh mitt i pannan så hade han en stor sårskorpa så den tog hon bort åh då va de ett hål rätt in där som han fått efter att ha blivit biten eller klöst av en annan katt åh det hade gjort att de blivit en varböld ovanför ögat så hon tog hål på den åh tryckte ut en massa var där ifrån så nu ska det rätta till sig igen! Han fick en pencillinspruta åh som skulle räcka i två veckor så de inte skulle bli någon infektion! Så hoppas han blir frisk nu!

Ikväll har jag inte gjort så mycket, haft lite prinsmys åh tagit det lugnt, är supertrött så jag ligger faktiskt i sängen nu sen en halvtimme tillbaka åh ligger åh kollar på skilda världar så det tänker jag fortsätta med nu för det här inlägget har blivit grymt långt nu!
Så, hejdå!
Lite halvdåliga bilder här under men den bilden där han ligger ner är efter veterinär besöket åh den andra där han sitter upp är en bild som är tagen imorse innan jag åkte till skolan! Titta skillnaden på ögat, stackarn<3

Av Evelina - 20 maj 2013 20:39

En ny vecka åh den här veckan e sista veckan som tonåring, på söndag fyller jag 20 år! Kära hjärtanes!

Men idag va Molly snäll åh sov ända till klockan nio, skönt! Sen så har jag bara pluggat idag så har inte vart så mkt träning med Molly men lite har vi gjort åh de kan ju va skönt för henne att vila från det nån dag åh :)

Annars så e Findus dålig, svälld i ena ögat åh fräser åh morrar när man lyfterupp honom åh fullt med småsår runt huvudet åh på kroppen åh är stel när han går men ska avvakta nån dag åh se om de rättar till sig eller om det blir en tur till veterinären med honom!

Nu ikväll har jag bara suttit med näsan i skolböckerna åsså har jag tittat på djursjukhuset!
Nu ska jag gå ut med Molly åh sen kolla igenom allt igen innan onsdag!
Ha de bra, hejda!

Av Evelina - 19 maj 2013 21:25

Åh jösses vicket härligt väder det har vart idag :D sommar på hög nivå :)

Idag ville Molly upp klockan åtta, hade inte jag så god lust med men der var bara till att kliva upp åh se glader ut!
Gick ut åh satte mig klocka tio i solen åh pluggade åh satt ute till klockan var tre nu på eftermiddan, då blev jag inkörd av mamma för hade visst bränt sönder armarna :) hehe!

Nu ikväll så har jag pluggat lite till åh vart ute åh gått med Takkos åsså va mamma åh Molly med åh :) gick jättebra åh sen så hade vi mysstund på gräsmattan så Takkos låg i mitt knä åh myste en stund åh molly låg bredvid! Livskvalite på hög nivå för både mig åh hundarna skulle ja tro :)

Nu sitter jag ute på altanen men ska nog snart gå åh sova, börjer bli trött igen! Imorn blire en ny dag med plugg!
Hejdå!

Av Evelina - 18 maj 2013 23:06

Idag är det lördag åh det har inte vart lika fint väder som igår men varmt ändå!

Vakna i natt vid ett av att Molly spydde åh sen var de helt omöjligt att somna om, åh varmt som en bastu i rummet åh ett vindspel som spela åh fåglar som sjöng för glatta livet, så tror klockan var närmare halv fem innan jag äntligen lyckades somna igen! Vakna halv nio igen så då va de ju bara att kliva upp!

Vid tio for ja åh mamma åh pappa iväg till Bollnäs en sväng, va på rusta där jag köpte en agilitytunnel åt Molly :) sen va vi in på lite mer affärer åh innan vi for hem :) va hemma till halv tre igen så då packade jag upp tunneln åh la ut den på gräsmattan för att hon skulle få undersöka den, så skulle jag bara testa åh se om hon ville springa igenom den för lite kul, så pappa va på ena sidan åh ja på den andra så ropa ja åh då kom hon ju, så de sluta med att jag till och med kunde lägga till ett kommando åh hon sprang genom tunneln både när den va rak, lite krokig åh krokig som en banan :) min duktiga tjej ? är ju tänkt att vi ska hålla på med agility åh eftersom tunnel är de ända som pappa inte kan hjälpa mig med så köpte jag en sån, sen så ska jag få honom att göra hinder åh vippbräda, slalompinnar åh lite annat som behövs :) sen ska jag skaffa en rockring som hon kan hoppa igenom för att träna ringhindret :) mkt man kan göra själv åh inte behöver ha massa proffsgrejer, sen ska jag ju träna på klubben oxå :)

Nu ikväll så har jag pluggat åsså va prinsen hit en snabbis åh hälsa på :) alltid lika roligt åh underbart med prinsmys :D
Nu ligger jag i sängen åh tittar på skilda världar åh lyssnar på nån som skjuter som en galning utanför, ingen aning om va de kan va, är väl nån som jagar bäver eller nått sånt :)

Nä nu har jag inge mer åh säga!
Godnatt!

Av Evelina - 17 maj 2013 22:45

Fredag igen, redan lixom!

Sov till halv nio idag jag åh Molly, så käka frukost åh städa lite innan jag gick ut i solen, satt där från 10,30 till typ 16 men blev jag nå brun? Ne, inte ens röd.. suck!

Nu ikväll så var prinsen med föräldrar hit åh hälsa på :) alltid lika roligt åh mysigt :)

Ja jag har väl inte direkt så mkt mer åhsäga än de här så ja nu tänker jag sova!
Godnatt^^

Av Evelina - 16 maj 2013 20:01

Torsdag idag åh de va jättejobbigt åh kliva upp imorse, jösses va trött ja va!

Idag så har jag vart iväg på skolan, hade seminarie på bakteriologi, virologi och vårdhygien, gick väl rätt bra! Sen så efter skolan va slut så knatade jag ner på stan, va in på intersport åh köpte mig två t-shirts åh sen va jag in på hm åh kika lite men hitta inge åt mig själv där men däremot till prinsen så ska åka åh hälsa på han imorron åh lindra min prinsabstinens :) ?

Sen så gick ja upp på sjukan på öron, för att få besked om mitt födelsemärke, det ska få tas bort men på en privat klinik för en skönhetsoperation men dom gör inte det där, ska jag göra det på sjukhuset så måste det göras i flera omgångar åh det var inte säkert att det blev bra heller, så ska kolla runt på lite kliniker åh priser åh sånt där så får vi väl se om jag väljer en privat klinik eller tar bort det där pö om pö!

Nu ska jag gå åh titta på tv, har inte så mkt mer åh säga så
Hejdå

Av Evelina - 15 maj 2013 21:43

Idag är det onsdag igen!

Idag så har jag inte gjort så mkt, bakade bulle på förmiddan tills jah fyller år om en och en halv vecka! Jösses! sen så har jag gjort de vanliga bara, pluggat åh tränat med Molly!

Ikväll har jag vart ute åh åkt bil åh kikat efter djur men såg inge! Åsså har jag vart ute åh gått med Takkos en sväng åsså har jag vart ute åh gått med Molly :) skönt med två promenader :)

Nu har jag gjort klart de mesta inför imorron då de e skola! Nu ska jag ta åh gå åh sova så jag orkar upp imorron :)
Hejdå!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards