Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under maj 2013

Av Evelina - 7 maj 2013 21:40

Tisdag åh idag ringde mobilen halv fem imorse, för idag va de dags att åka tåg igen för att ha lite metodövnigar på skolan!

Va framme me åtta så gick till skolan då i finvädret sen så hade vi metodövningar! Tränade på att ta svalgprov åh näsprov,va inte så trevligt kan ja ju säga! Va där till klockan va typ tjugo i tolv så då blev de speed ner på stan åh ta tåget hem 12,10!

Ikväll har ja vare på hundkurs me molly,kontakten gick jättebra :) men sen så skulle vi ha inkallning men då så gick de inte lika bra men hon kom iaf åh ingen av dom andra hundarna skötte sig exemplariskt heller så de va inte bara Molly som inte ville stanna kvar när jag gick långt ifrån na :)
Sist hade vi serpentiner utan koppel åh de gick väl sisådär de med, fast ja molly sprang ju serpentiner runt iaf åh jag gick efter serpentinet jag med haha :) dock va molly en bit före mej men till slut kom hon tbx åh då gick hon bredvid mej sen :) beröm av ledarna fick hon åh ;) hihi!

Nä nu ska ja ta åh gå åh sova,imorn är de upp tidigt igen för att åka på telebild igen! Men sen så e de ingen mer skola den här veckan!
Nä hejdå!

Av Evelina - 6 maj 2013 20:37

Måndag åh en ny skolvecka!

Idag hade jag tänkt att jag skulle vara duktig åh kliva upp tidigt åh gå ut åh gå mee Molly innan jag skulle åka till skolan men när klockan ringde halv sju så va jag så grymt trött att jag skruvade av larmet åh sov en stund till, hade ett till larm klockan sju men somna ifrån det med så halv åtta vakna jag åh då blev de fart! Hade en halvtimme på mig att göra mig klar innan de va dags att åka men jag hann åh de e huvudsaken!

Va på skolan från 9 till 11,15 så va hemma 11,30 igen :) så käka lunch då ute i solen åh sen har jag suttit ute i solen hela dan :)

Nu ikväll har ja vart ute åh gått med Molly, tränat lite inkallning åh sprungit lite :) åsså va ja fram på byn en sväng :)

Nä nu ska jag gå åh göra nån matsäck till imorn att käka på tåget, sen gäller de att det inte är nåra förseningar imorn för har ju valpis klockan 6, åh ja e hemma halv fem förhoppningsvis!
Nä hejdå!

Av Evelina - 5 maj 2013 21:03

Idag är det söndag åh äntligen är de slut på den här veckan! Tycker den har vart grymt lång!

Idag så har jag vart ute hela dan, hjälpte mamma först med att byta gardiner i köket åh sen så gick vi ut åh då kom brorsan, maria åh prinsen så de blev massa prat åh massa prinsmys åh prinsbus :) som vanligt :)

Nu ikväll har jag vart ute åh gått med Takkos, åh som vanligt på våren så gör man några dikesflygningar när man går med honom åh idag var inget undantag! Så gjorde en redig flygtur rätt ner i diket men smidig som man är så landa man ju på fötterna ;) haha!

Nä nu ska jag ta åh gå ut me Molly en sista gång sen tänker jag faktiskt gå åh sova! Så det så! Upp tidigt imorn för att åka till skolan men de e telebild så behöver inte åka så långt :)
Nä hejdå!

Av Evelina - 4 maj 2013 22:14

Lördag idag åh den här veckan har vart otroligt lång tycker ja åh den har inte vart riktigt som alla andra veckor!

Idag hämtade jag upp carro o karin åh sen for vi vidare mot tenta! Gick väl rätt sådär tycker ja så nu hoppas ja åh håller tummar åh tår för ett g! Hoppas min önskan slår in!

Hemma vid tolv igen så kika på skilda världar då en stund för att skingra tankarna!
Nu ikväll så har jag vart iväg åh ridit med Viola åh Cecilia,var grymt kul! Otroligt hur snabbt man kmr in i rytmen fast man inte ridit på länge :) men kul vare!

Nu ligger ja i sängen åh tittar på skilda världar åh de tänker jag fortsätta med nu!
Godnatt!

Av Evelina - 3 maj 2013 17:45

Slänger in ett snabbt litet inlägg medans jag ändå sitter med datorn, är lite jobbigt att skriva från mobilen hela tiden!

idag sov inte jag o Molly fullt lika länge som igår utan vi gick upp vid nio idag :) sen så har jag inte gjort nånting alls idag förutom att plugga, plugga, plugga åh pluggat lite till! jo jag gjorde ett avbrott för att hänga med mamma till Lighvalley en snabbis men det tog inte så himla lång tid!


Nu sitter jag och gör några duggor medans jag väntar på att Carro ska höra av sig så ska vi ta och göra ett sista ryck med hela  skiten och sen tänker jag skita i det här! På måndag är det en ny kurs på gång med nya fräscha böcker som jag fick hem i brevlådan idag, nästan 900 spänn gick det på för 2 ynka böcker! Skamligt! men men, är väl så när man kmr på att man ska studera! då blir man fattig..


nä nu ska jag fortsätta plugga men mest av allt skulle jag behöva en promenad och ett stenhårt träningspass men nej nej, det går inte! Det får göras imorron!
Hare bra!

tjaooo!

Av Evelina - 2 maj 2013 19:26

Torsdag 2 maj åh idag så har de vart rätt fint väder men blåst :)

Idag sov ja ända till klockan 10! Molly oxå faktiskt! Helt otroligt!
Så efter vi vart ute en sväng åh båda fått frukost så fick Molly gå ut en stundsjälv, hon stog ändå bara åh gnällde med dörrn åh hon älskar åh va ute så de va bara till åh släppa ut na! Iaf så satte jag mig med skolböckerna åh läste lite!

Sen så tog ja en paus en stund åh städa lite åsså gick jag ut med Molly en stund åh träna lite :)
Sen inne var de tbx till skolböckerna igen!

Nä nu ska jag gå ut åh gå!
Hejdå!

Av Evelina - 1 maj 2013 21:35

Onsdag 1 maj, åh idag e de 25 dar kvartill ja fyller 20!! Jösses va gammal man blir, e inte klokt!

Idag vakna ja till världens mysigaste skratt, nämligen prinsens! Han stannade kvar igår kväll åh sov över här så idag har jag bara busat åh myst med honom åh medans han sovit så har jag suttit med näsan i skolböckerna! Har vart ute mkt idag med så de va skönt :)

Prinsen for hem vid femtiden åh efter ett tag for mamma o pappa iväg så då ringde ja efter Carro så skulle vi plugga, medans ja vänta på henne så tränade jag lite grann åh så hann ja duscha innan hon dök upp :) sen så har vi suttit åh pluggat hela kvällen!

Nu ligger ja i sängen åh är supertrött åh kollar på skilda världar! Längtar lite till imorn åh, nog för att ja ska plugga men ja ska nog träna lite med åsså ska kommer jag få skilda världar volym 10 imorn :D tjiohoo!
Nä godnatt!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards