Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 5 februari 2013

Av Evelina - 5 februari 2013 18:06

Idag är det tisdag och idag har det faktiskt snöat! :) Kära nån! Men ja ju mer snö det kommer desto längre kommer det ligga kvar åh ju längre det ligger kvar desto längre kan jag åka skidor! GRYMT! :)


Idag så ringde mobilen klockan sex, åh jag ville inte alls gå upp då utan jag ville sova läääängre! Kallt vare åh till på köpet så inte man har nån lust att gå upp då ur den varma goa sängen e! Men det måsta man ju, hade ju hämtning klockan sju så då måsta man ju va klar,och det hann jag! Tur.

Va iväg till hudik idag då, skulle va där åtta, gick igenom vad vi skulle säga på seminariet och vad vi skulle säga på fredag när vi har det andra seminariet så nu är det klart! Sen börja jag o Carro renskriva vårat examinationsjobb men hann inte klart innan det va dags för seminariumet vid elva så vi ska göra klart det imorn åh skicka in det :)

For hem vid en halv ett åh då hoppa ja av på byn åh for upp med lönerapporten så nu får jag pengar i slutet av månaden:)


Sen när jag var hemma käkaja lite snabblunch, sen så satt ja o fundera på om jag skulle ta och gå ut åh gå med Molly eller om jag skulle ut åh åka skidor, men så titta ja ut åh såg att det toksnöa, så gick ut åh skotta snö ist när det hade lugnat ner sig! Sen hade jag Molly med mig ut så fick hon vara på gräsmattan, men nu har hon ju lyckats lista ut hur man hoppar över staketet så det var bara till att skotta bort all snö runt staketet åh hoppas att hon inte gör om det igen, för då blir det ju rätt jobbigt om man säger så :P hon gjorde det två ggr åh så det var inte bara en engångsföreteelse!


Joo, bemanningen ringde åh idag åh undra om jag kunde jobba nästa helg, så tackade ja till det dårå för det måste ha vart dåligt med folk om dom ringer till mig eftersom ja har sagt att jag går i skolan nu och inte kan jobba! Är ju bra att tjäna lite extra pengar åh nu när man läser åh ska köpa böcker åh skit!

apropå böcker så ska jag nog ta åh betala mina böcker nu så jag blir skuldfri för dom iaf! :)


japp det ska jag göra,

ha en trevlig kväll!

adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards