Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 14 februari 2013

Av Evelina - 14 februari 2013 19:25

Idag är det 14 februari och med det är det alla hjärtans dag! :)


idag då så har jag inte gjort så mycket, sov till nio, satte mig med datorn och börja kika på rapporten som ska göras. Tog en paus vid elva åh for iväg åh åkte skidor med Maria, skönt att komma iväg åh röra på sig  men de var lite halvjobbigt uppför backen idag men annars så gick det bra! Men vi hade ju hållit ett högt tempo åh sen start åh backen kommer i slutet så det var väl inte undra på heller, vi klarade nästan mitt ena mål för i vinter. Eller ja egentligen gjorde vi det om man räknar bort de 2 minuter vi tog en paus uppe på toppen av backen men jag glömde pausa mätarn då :P hehe! så då räknas inte det :)  

sen när hon hade skjutsat hem mig så duscha ja åsså satte jag mig med rapporten igen, men då stog det still åh det gick inte att få ner ett endaste litet ord. Allt lät bara fel så jag la ifrån mig allting och gick åh ringde åh träta lite på Dialect men det lönade sig iaf :)


nu ikväll så har jag skrivit klart resultatdelen på rapporten så det känns bra, bara diskussionsdelen som fattas nu så är den klar! Skönt :) sen så är de bara utvecklingspsykologi kvar som ska läsas sen så är den här kursen klar :)


Nä nu ska jag ta och kolla på farmen!

hare bra!

adjö!


Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards