Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under januari 2012

Av Evelina - 23 januari 2012 12:41

Oj, vart har den här helgen tagit vägen? Tkr det knappt hann bli helg förrän den var slut igen, knepigt det kan vara.

iaf så kan jag ju säga att jag har suttit med datorn väldigt lite den här helgen och det är därför som bloggningen har uteblivit, kan ju inte blogga ifrån min mobil jag e eftersom jag inte har en android mobil! :) men jaja, nog om de.


iaf då så i fredags så fick jag o mamma främmande av A-M med lilla H. Jättetrevligt vare, åh så mysigt att få sitta med en liten tös i knä åh bara ta de lugnt :), sen på kvällen tränade jag lite grann och kände efter om det funkade med ryggen, och det gjorde det :D så lycklig! men det fick jag sota för i lördags, då var de färdigt igen, så det blev en till vilodag för att den skulle bli bättre. Titta på skidåkning hela dagen, sen på kvällen testade jag att göra glass i min nya glassmaskin, den är ju nyttigare än vanlig glass så det funkar ju bra! :) höhö, sen så titta jag,mamma o pappa på gladiatorierna och hade de trevligt, sen efter det var slut så var de ju The Day after tomorrow som jag o pappa titta på, åh guuuud vad jag älskar den filmen! Så kär! :D

Igår så titta jag på skidåkning, var fram på byn med mamma, var ute och gick med Takkos och hade ett hårt träningspass för mig själv på kvällen, hade ju tänkt att jag skulle åka i elljusspåret med pappa åh men dom hade inte fixat elen där efter stomen så det fanns inge lyse, därav den hårda träningen! Ikväll kör vi på med ett nytt pass!


Iaf då så nu så sitter jag i skolan, har håltimme som vanligt vid den här tiden. Kom försent gjorde jag åh imorse, bussen kom inte förrän typ fem över halv nio och 7 minuter senare var vi framme i Lightvalley,  något som i vanliga fall tar typ 20 minuter, och ändå hann bussen stanna och plocka upp folk åh efter vägen! Jösses!


Nä nu ska ja ta och spela lite Super Mario och ta de lugnt!
Adjö!

Av Evelina - 20 januari 2012 11:02

Äntligen är det fredag och snart är det helg! Fan va härligt! :D


iaf så är jag hemma idag med, fortfarande ont i ryggen, tog en vilodag igår från träningen men tänkte att jag måste försöka med något lite senare ikväll åh se hur det går, måste ju fortsätta ngn gång ändå, och vem vet hur länge jag kommer ha ont i min rygg! Vad som händer idag har jag ingen aning om, blir väl att ta det lugnt och bara vara! Ska iaf titta på herrarnas skidskytte ska jag då iaf göra! :)


vad tkr ni om min nya header frst? gjorde den lite snabbt igår bara för att få ngt annan! :)

nä nu ska jag nog ta o spela lite cs!

Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!
Ajö!

Av Evelina - 19 januari 2012 15:56

Nä men nu har jag ju haft den där headern hur länge som helst, måste nog ta och fundera på en ny nu. Kan ju inte ha de så här längre e! Men mitt stora problem är ju att jag inte har en aning om hur jag vill att den ska se ut, men jag ska väl kanske ta och försöka lista ut det, snart! :)

iaf så idag så har jag inte gjort ett skit, bara legat i soffan och tittat på tv o tyckt synd om mig själv! Har så grymt ont i ryggen så har sovit kasst i natt. blää!.. men ngnting positivt är iaf att jag var iväg åh simma igår, och det gick så otroligt bra att det blev 80 längder på 1 timme! Grymt härligt vare, så om det är det eller om det är för att det knaka i den som jag har ont idag, kan ju vara ryggskott åh eller nå liknande. Men tänkte jag skulle försöka träna lite sen oxå åh se vad det kan vara, känner ju skillnad på ryggskott åh träningsvärk vid det här laget :P höhö.


Nä nu ska jag nog ta åh göra nå vettigt, som en ny header t.ex Men det visar väl sig senare hur de blir me den saken, kanske blir cs åh :P
Adjö!

Av Evelina - 18 januari 2012 14:00

idag är det onsdag, eller lilllördag om man hellre vill säga det! :) Känns bra!


iaf så sitter jag på skolan nu och har nyss haft prov i etik, och jag fick lite hjärnsläpp där ett tag men jag hoppas att det blev bra iaf! Nu sitter jag och väntar på att vi ska börja en ny lektion, blir väl lindrande vård idag tror jag men är inte säker!


iaf så igår eftermidda så var jag ju med Emelie, vi var på dollar åh kika lite grann och sen var vi in på team sportia där jag köpte ett träningshjul och en tröja! Pengarna bara seglade iväg, dom fick visst vingar :P höhö, så var vi in till henne en sväng, fika o snacka lite, åkte väl hem vid en halv sex och då var det så jävla dimmigt ute att jag inte såg ett skit framför mig, var som att köra i ett mjölkpaket typ. lite äckligt faktiskt.

Sen igår kväll så tränade jag lite grann och idag har jag lite träningsvärk, men det är härligt! :)
Nä nu ska jag försöka hitta  ngn som vill följa med mig åh simma ikväll, annars åker jag själv. Går ju bra det med! :)

Nä nu ska jag gå åh kolla när lektionen börjar

Adjö!

Av Evelina - 17 januari 2012 12:19

Det borde vara olagligt att vara så trött som jag är nu, var jag inte sysselsatt hela tiden framför datorn så skulle jag lätt kunna somna här.. nä det är nog dags att sluta med dom här vilodagarna nu och köra på! :P hehe, var ju mkt piggare då, så jag begriper inte riktigt hur jag klara mig förut när jag inte tränade så mkt, men det gick ju det åh på nå vis!


iaf då så just nu sitter jag i skolan, och har håltimme fram till klockan ett, hade en lektion från tio till elva utan lärare till och med så det kändes ju lite meningslöst om man säger så! men jaja! nu väntar jag på att svenskan ska börja och sen äre dags för klassråd innan skoldagen är slut! Efter det så äre dags för att ha lite kvalitetstid med min kära barndomsvän Emelie! :D Ska bli grymt kul måste jag säga, dollar ska få sig ett besök åh som vanligt! :)


Ikväll så blire till att träna, åka skidor och styrketräna lite :) Härligt!

Nä nu har jag inte tid med det här längre,

ha en fortsatt bra dag!
Adjö!

Av Evelina - 16 januari 2012 18:14

Måndag, och andra veckan i skolan! Nu är de en vecka kvar! :D Grymt härligt! hihi!


iaf så idag så var de skola igen då, med ett nytt schema! :) funkar bra med en lång lunch på måndagar måste jag säga! undra hur länge det tar innan jag tkr de e värdelöst :P haha! kom hem klockan fyra, käka åh nu sitter jag o bläddrar lite i etik boken, har prov på onsdag och jag kommer inte riktigt ihåg vad de var vi skulle kunna då men jag får ta reda på det imorn! :) Klarar mig ju bäst på proven om jag läser som fan kvällen inte åh bara slöläser i flera dagar! :P


iaf så har jag vilodag idag med från träningen, men imorn är de dags igen! Ignorerar örvärken åh kör på bara! :)


Nä nu ska ja kolla lite på tre kronor!
Adjöken!

Av Evelina - 15 januari 2012 12:25

Söndag,och sista dan på helgen,imorn är de dags för en ny vecka i skolan med ett nytt schema att lära in med gigantiska håltimmar! suck.. men men, det är väl bara att göra som det står, läser ju två kurser på distans nu så det får väl bli att göra en sån då på dom håltimmarna, så man blir klar med dom ngn gång så att säga! :)


Idag så får de bli en vilodag från träningen, har tränat sen tisdan så kanske är dags nu! :) iaf så har jag en träningsvärk from hell idag, herrejösses! Jäkla skidåkning, men det är ju bra att jag har träningsvärk för då vet jag ju att de där träningssättet fungerar , så det är ju kanon! :D


Har lite saker som jag skulle vilja testa på åh nu när jag ändå håller på att ska börja träna, det är dels vattengympa, har ju haft det på idrotten och det är sjukt jobbigt så det är ju kanon, sen så är det body pump som jag vill testa på, har hört att det ska vara extremt jobbigt och jag vill ju träna så jag blir helt slut i kroppen och får typ blodsmak i mun då känner jag att jag har gjort ngt! Sen så äre zumba! :) åh det är ju perfekt nu att pröva på allt det där för det är ju gratis pröva på nu så här i början av terminen, och gillar man inte de då äre ju bara att sluta annars kan man ju börja fundera lite på hur man ska göra! :)


vad som händer idag har jag ingen aning om, det får man se :)

nä, Adjö!

Av Evelina - 14 januari 2012 18:07

Lördag idag igen! och nu är en skolvecka över, nu är det bara två veckor kvar och sen så är det dags för praktik i fem veckor :) grymt härligt ska de bli måste jag säga och det kommer ju vara min sista praktik på gymnasiet oxå! Jisses, va fort det har gått! Tkr inte det är länge sen jag hade min första praktik på gymnasiet om man säger så! hehe :)

iaf så har dom här två dagarna,både igår och idag bestått av träning! :) fast igår tog jag det lite lugnt på dan, gjorde lite saker som hade blivit bortglömda under veckan och sen på kvällen körde jag ett lite mer ansträngande träningspass, grymt härligt vare! sen duscha ja, åh gjorde fruktsallad som jag käka med mamma o pappa framför tv;n och Irene Huss - jagat vittne :)

idag så gick jag upp halv tio, tog det lite lugnt först åh käka frukost och donade på sen tog jag o pappa med oss skidorna och åkte en runda på 4 km! lite bakhalt och motvind men annars kanon! :)

Nä nu ska jag nog ta och spela lite cs!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards