Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 8 september 2011

Av Evelina - 8 september 2011 20:07

Just nu sitter jag i soffan uppe i mitt rum och nyser så det står härliga till! så många gånger jag har nyst den senaste kvarten har jag inte nyst på hela dagen xD haha, också tittar jag på Robinson :) Är faktiskt ganska bra måste jag säga! :)

iaf så idag vakna jag ju klockan 6 och jag har inte sovit en blund sen dess,det krångla ju med att komma in på skolans hemsida, men sen så testa jag att söka på google på sidan där vi brukar sjukanmäla oss och då funka det att gå den vägen, men klockan hade hunnit blivi sju innan jag var klar så då var ju jag pigg. Sen la jag mig i sängen och titta på tre kronor, och klev inte upp ur sängen förrän klockan var tolv typ, gick åh duscha då åh sen la jag mig en stund igen för var alldeles slut. Fick i mig lite lunch, resten av pizzan xD, sen gick jag upp åh la mig o titta på film igen innan jag blev tvungen att gå ner åh hämta glass, för då hade jag så himla ont i halsen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, inga halstabletter hade jag heller och alvedon hjälper inte. Käka glass åh sen gick jag åh la mig o fortsatte titta på tre kronor. Sen vid tre gick jag ner och gjorde ett ryck med tvätten och sånt där, sen blev de middag pankaka, men åt bara en. Sen diska jag och sen så har jag luggit åh tittat på tre kronor, och nu sitter jag här med datorn och Robinson! :)

Nä, nu ska jag kolla vad mina kära vänner vill mig på facebook! :)
Adjö!

Av Evelina - 8 september 2011 19:42

Blev sugen på att göra mig en ny header så där hux flux, och eftersom jag inte hade så mycket för mig så gjorde jag slag i saken och gjorde mig en ny, inte så nöjd med den som jag ville men jag bara gjorde något, är ingen tanke bakom det alls. Men lite längre fram kommer det nog en som det är lite mer tanke bakom hoppas jag :)

Nä nu ska jag blogga lite om vad jag har gjort idag!
Adjö!

Av Evelina - 8 september 2011 10:23

   
Grimma ifrån Hööks , synd bara att man inte har någon häst att köpa grimma till :P 
 

 Reflexset till Takkos! :)

   

 
 Dags att börja spara pengar då! :)
Adjö!

Av Evelina - 8 september 2011 06:16

är klockan och jag är vaken. Det här kommer bli en otroligt lång dag känner jag på mig, men jag hoppas att jag kommer kunna somna om efter att jag har sjukanmält mig, men sidan verkar inte funka så jag får väl vänta ett tag.

Hade egentligen tänkt gå till skolan idag, men febern är tillbaka och med en hals som är igensvullen och full med en massa vita prickar, och en genomtäppt näsa, nja tror inte det va?.


Ja vad ska man skriva mer då, Jazmine är i sitt esse åh går runt på borde och leker med kablarna ( inte bra), leker med mina två sista halstabletter :( och biter av udden på dom pennor jag vässa häromdan, jämt när jag ska ha en penna så är alltid udden av för då har hon bitit av dom, Jag satte dom åt andra hållet en gång så att udden kom neråt då lyfte hon ur pennan ur stället och bet sönder den när den låg på bordet istället! knäppkattt<3

  <3


Nä nu ska jag sova!
Adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards