Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 9 september 2011

Av Evelina - 9 september 2011 19:13

Tjohoo, nu e det helg! :D gud vad skönt, eller ja jag har väl inte vart på skolan sen tisdan så man har väl haft som en liten minihelg halva veckan :P hehe, men kan ju lugnt säga att den var helt ofrivillig.


iaf så har jag sovit 4 timmar i natt, somna någongång vid fyra och vakna åtta, men låg åh halvsov lite till nio, sen så käka jag lite frukost, och mamma gjorde en matnota till mig så åkte jag iväg åh handla lite, och så köpte jag rosor till mormors och morfars grav och satte dit :) åh det blev jättefint :) sen hem och tog det lite lugnt, sen bytte jag gardiner inne på toan och bakat en blåbärskaka som ska ätas ikväll. Annars så har jag väl inte gjort nå speciellt idag, hostar som en tok och är grymt täppt  i näsan, men det här var första feberfria dagen och jag orkar inte göra så mkt, så det kändes inte som någon bra idé att gå till skolan idag, för jag är som småbarn ja, måste vara hemma en dag extra för att inte bli sjuk igen!


Kommer ihåg när jag gick i sexan, då missa jag halva vårterminen för att jag gick till skolan för tidigt, var jag feberfri första gången på kvällen gick jag till skolan dagen efter, och tjofs så låg jag där i feber igen någon dag senare, så jag tror jag fortsätter med det där att vara hemma en dag extra. Skolarbetet hinner man ändå ta igen.


Nä nu ska jag fortsätta lyssna på ljudbok!
Adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards