Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under februari 2013

Av Evelina - 10 februari 2013 17:45

Jahapp då var det sista dagen för den här veckan! Kära nån va snabbt det går, snart har ju halva februari gått oxå, jösses!


Idag då så sov vi faktiskt till nio oxå, sen så efter frukost så for ja fram på byn en sväng åh sen så när ja kom hem så bytte jag om och for iväg åh åkte lite skidor, tog 26 minuter, så 6 minuter till och jag har klarat en del av mitt mål den här vintern :) Det riktigt stora målet för den här vintern är att jag ska kunna åka minst 3 varv vilket kommer bli nästan 1 mil och att det ska gå på under 45-60 minuter! Så det känns ju bra, och nu idag så kändes det skit bra att åka åh tekniken stämde till 95 % och det var sån härlig känsla när man kände att det blev rätt, så snart åker jag förhoppningsvis likadant som Charlotte Kalla åh co :P hehe! Kanske inte riktigt men jaja, man kan ju drömma :P


Sen nu så har jag inte gjort så mkt, brorsan, Maria åh Zeb var här så blev lite prat med dom då åh ja annars så har ja väl inte gjort så mkt mer ,ska snart iväg en sväng!


Igår så blogga jag ju mitt på dan, och då for jag ju iväg åh kolla på ett par skidor, dom är lika långa som dom jag har nu, alltså 2 meter, så får verkligen hoppas att dom nya är bättre för dom ska ju passa min längd och vikt så man kan ju bara hoppas att det här är ett par annorlunda skidor, för dom har jag nu är så jäkla bakhala så det släpper ju hela tiden i uppförsbackarna så man håller ju på åh ramla hela tiden ju :P haha! Men hoppas dom nya e bättre som sagt,ska hämta hem dom imorn eftermiddag så ska testa dom på tisdag :)  sen så köpte jag ett par nya pjäxor oxå som redan är invigda, testade dom igår när ja o Maria var ute och åkte en sväng åh sen hade jag ju dom idag med :)


nä nu har jag inte tid med det här längre!

ha de bra!

Hejda!

Av Evelina - 9 februari 2013 11:24

Lördag förmiddag och jag sitter med datorn, det var länge sen det hände måste jag säga! :)

iaf så har jag precis skickat in om jobb i sommar så nu är det bara åh vänta åh se vart man hamnar :) spännande!


idag då så tog jag o Molly sovmorron till kvart i nio, så de jag har hunnit med hittills idag är att äta frukost, lösa melodikrysset åh sökt jobb! Nu ska jag åka ner på byn och kolla på ett par nya skidor, som passar min längd, dom jag har är 2 meter och 2,10 så dom är för långa för mina 1,66 cm :P hehe! Så ska kolla om det finns nåt för mig med, brorsan och Maria hade köpt igår så förhoppningsvis finns det åt mig med! :)


nä ska åka nu ja så ja kmr hem nån gång åh kan komma iväg åh åka skidor!
ha en trevlig lördag!

adjö!

Av Evelina - 8 februari 2013 20:40

Fredag idag och idag ringde klockan redan halv fem! Tycker det känns som en omänsklig tid att kliva upp på ja, sen att jag hade så fruktansvärt ont i armen igår kväll så jag inte kunde sova förrän klockan var över tolv så var man ju skapligt trött när klockan ringde!


For med sextåget till Gävle och tog bussen till skolan, skulle ju ha kunna gått åh men var alldeles för trött åh frös för mkt för att de skulle vara skönt att gå! Hade ett seminarium 8,30 till 10 och sen var de dötid från tio till ett, så då var vi ngra st som gick till en pizzeria mittemot skolan åh käka lunch ist för att äta på skolan, var ju billigare åh, skollunchen kostar 80/90 spänn medans pizzan gick på 60 spänn bara :P haha! Liite skillnad!

Sen hade vi drama från 13 - 15,30, fick sluta en timme tidigare så fick åka 16;15 tåget hem och var hemma vid halv sju!


haft ont i armen idag med, usch, förbannade spruta!! Blää! åh så här ska jag ha de i minst 6-8 veckor till, fy fan!


Nu försöker jag hitta en vetenskaplig artikel men det vill inte funka som jag vill så jag tror jag skiter i det här ikväll, verkar vara nån fel på servern så då kan jag ju ändå inte komma åt ngnting!


Näe, nu har jag inge mer åh säga åh Molly går runt åh skriker så jag blir galen så ska väl se om hon ska ut elr om hon bara bråkar för bråkandets skull! hehe

ha en fortsatt trevlig fredagkväll!

adjö!

Av Evelina - 7 februari 2013 22:27

torsdag och snart e de slut på veckan!

idag sov jag o Molly till kvart i nio, hoppade upp när hon skrek åh gick ut med henne åh sen donade jag på med de vanliga, satt åh fundera på vad ja skulle gö, enligt rapporter jag fick så va inte skidspåret uppkört så de blev ingen skidåkning på förmiddan iaf, åh sen så när ja satt åh läste lite omvårdnadens grunder så ringde carro så bestämde vi att ja skulle komma till henne så skulle vi börja på en uppgift så jag skynda mig åh städa åh fixa åh dona med det jag skulle åh Molly hann med åh rymma en sväng åh! Sen så for ja iväg åh kärlsortera lite innan jag for hem till Carro! Va där ett tag men vi kom inte så långt ska göra klart på tåget imorgon!

Hemma så prata ja me mamma som precis kommit hem åh tänkte att ja skulle bara ta någe att äta så skulle jag ge mig ut i skidspåret sen men det glömdes bort! Så nu känner jag mig tjock som en jävla elefant åh de känns som att ansiktet svullnar upp till en jävla boll åh att jag snart rullar fram åh sen har ja en grym ångest för att jag inte har kommit igång med träningen än, skulle verkligen behöva nån som pushade på åh stog åh skrek åt mig så jag tränar hårt som fan! Nån frivillig?
vid halv fyra ja började göra mat, blev lasagne idag, göttans! Lukta illa om Molly så de va till att duscha henne efter jag borstat tänderna på na, kammat na och klippt klorna så nu e hon fin :)

nu ligger jag i sängen åh ska ta åh sova bara det här har publicerats, klockan ringer 4.30 imorn för att åka med tåget klockan 6 till Gävle sen kmr jag hem halv åtta imorn kväll! Tjohoo va kul på en fredagkväll! :P

nä sova vare ja! Men kolla på bilden så ser ni va fin Molly e :)

Av Evelina - 6 februari 2013 19:47

Onsdag idag och idag så har jag vart rätt flitig :)

fick sovmorron till halv nio innan Molly ville ut! Gick upp, åt frukost åh gjorde mig klar sen vid tio for jag iväg åh hämta upp Carro så for vi fram på byn på hälsocentralen för vi skulle vaccinera oss mot tbc, åh de gjorde inte alls så ont som jag trodde de skulle göra! Gjorde nog ondare på Carro!

sen så for vi till ljusdal en snabbis åsså for vi hem till mig åh skrev klart första examinationsuppgiften åh skicka in den, så nu e vi på g på riktigt!
Sen när jag skulle skjutsa hem Carro så följde Molly med ut åh då, åh tror påfan så smet hon ju! Typsikt! Så fick jaga na men så tänkte ja att ja skulle testa vända åh ropa hejdå, ja då gick de ju bra för då vände hon åh kom tbx! Sen när vi kom hem igen så fick hon mat åh sen så gick vi ut åh skotta snö, hade ju skotta bort snö igår så de inte skulle gå att hoppa över, men såklart så lyckades hon med det ändå, efter två misslyckade försök att ha na på gräsmattan så hämta ja Takkos spårlina åh satte fast na i den så fick hon va me ändå, åh de gick ju som de gick men hon lessna efter ett tag på att jaga snöskyffeln :P haha!

Nu ikväll så har jag suttit åh läst bara! gjort klart studieuppgift 2 så nu ska de nog gå bra att ha seminariumet på fredag, sen så har jag läst lite ur omvårdnadens grunder med men jag blir ju så trött i huvve!

Nä nu börjar farmen igen så ska kolla på de nu åh så blir de fotboll sen, sverige - argentina :D
ha de bra!
adjö

Av Evelina - 5 februari 2013 18:06

Idag är det tisdag och idag har det faktiskt snöat! :) Kära nån! Men ja ju mer snö det kommer desto längre kommer det ligga kvar åh ju längre det ligger kvar desto längre kan jag åka skidor! GRYMT! :)


Idag så ringde mobilen klockan sex, åh jag ville inte alls gå upp då utan jag ville sova läääängre! Kallt vare åh till på köpet så inte man har nån lust att gå upp då ur den varma goa sängen e! Men det måsta man ju, hade ju hämtning klockan sju så då måsta man ju va klar,och det hann jag! Tur.

Va iväg till hudik idag då, skulle va där åtta, gick igenom vad vi skulle säga på seminariet och vad vi skulle säga på fredag när vi har det andra seminariet så nu är det klart! Sen börja jag o Carro renskriva vårat examinationsjobb men hann inte klart innan det va dags för seminariumet vid elva så vi ska göra klart det imorn åh skicka in det :)

For hem vid en halv ett åh då hoppa ja av på byn åh for upp med lönerapporten så nu får jag pengar i slutet av månaden:)


Sen när jag var hemma käkaja lite snabblunch, sen så satt ja o fundera på om jag skulle ta och gå ut åh gå med Molly eller om jag skulle ut åh åka skidor, men så titta ja ut åh såg att det toksnöa, så gick ut åh skotta snö ist när det hade lugnat ner sig! Sen hade jag Molly med mig ut så fick hon vara på gräsmattan, men nu har hon ju lyckats lista ut hur man hoppar över staketet så det var bara till att skotta bort all snö runt staketet åh hoppas att hon inte gör om det igen, för då blir det ju rätt jobbigt om man säger så :P hon gjorde det två ggr åh så det var inte bara en engångsföreteelse!


Joo, bemanningen ringde åh idag åh undra om jag kunde jobba nästa helg, så tackade ja till det dårå för det måste ha vart dåligt med folk om dom ringer till mig eftersom ja har sagt att jag går i skolan nu och inte kan jobba! Är ju bra att tjäna lite extra pengar åh nu när man läser åh ska köpa böcker åh skit!

apropå böcker så ska jag nog ta åh betala mina böcker nu så jag blir skuldfri för dom iaf! :)


japp det ska jag göra,

ha en trevlig kväll!

adjö!

Av Evelina - 4 februari 2013 17:51

Idag är det måndag och en ny fullspäckad vecka, enda dagarna jag inte har något planerat på är lördag och söndag, om inte skidåkning räknas vill säga! :)


Iaf så idag så ville Molly ut vid halv åtta så gick upp dårå åh va ut med henne och sen gjorde jag det vanliga! vid en kvart över nie så for ja åh mamma iväg till hälso för jag skulle träffa läkarn! så nu är remissen skickad så nu är det bara att vänta på tid :) Härligt! Sen va vi in på dellan en snabbis innan vi for hem, hemma käka ja frukost och sen så vid en kvart i tolv då for jag iväg till Carro så började vi med en examinationsuppgift, hann typ halvvägs innan vi gav upp för idag, for hem åh tog med mig mamma o Molly ut på en promenad! :)


Nu så gör jag inte så mkt direkt! hade tänkt ut åh åka skidor men då måste jag åka till elljusspåret åh där tkr jag inte om att åka, åh de andra spåret jag åker i har ju inga lysen så då vill jag ju inte åka själv!

Ska väl ta och kika runt lite grann och hoppas att jag slutar klockan ett imorn så att jag kan åka imorn eftermiddag istället,för nu har jag en riktig skidabstinens, blev ju bara massa Zebmys i helgen så då hanns det inte med nå skidåkning!


nä nu har jag inge mer åh säga så nu skiter jag i det här!
Adjö!

Av Evelina - 3 februari 2013 12:38

Idag är det söndag och idag är det faktiskt finväder ute :) solen lyser till o med in i köket och det brukar den ju inte göra den här tiden på året :) så det märks att man börjar gå mot våren nu :)


idag så vakna man av bebisskratt :) såå mysigt! Gick ut med Molly åh sen när vi kom hem var det matdags för Zeb så satte mig och gav han mat, sen lekte vi på golvet och hade det roligt innan det var dags för han att sova en sväng, under tiden han sov käka vi frukost och sen så vid tiotiden klädde jag på Zeb overall och allt så tog vi åh gick en och en halvtimmes promenad, och han sov hela tiden men det var härligt att vara ute åh gå ute i solen :)


Nu så sitter vi och diggar Mora Träsk men snart är det nog sovdags igen för den lilla grabben som det ser ut :)

nä nu har jag väl inge mer åh säga så ja ist för att sitta åh babbla en massa skit så sätter jag punkt här!


ha en fortsatt trevlig söndag eftermiddag!
adjöken!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards