Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under november 2011

Av Evelina - 7 november 2011 18:28

nu är jag hemma efter en inte allt för jobbig dag! :) både religionen och naturen gick ganska bra efter mkt om och men, eller ja iofs så gjorde jag väl inte så mkt på någon av lektionerna. På religionen satt jag först åh lyssna på lärarn och anteckna litegrann, men sen när vi skulle ta och arbeta själv så var varken jag, frida eller johanna särskilt entusiastiska, dom satt och filosoferade lite grann och jag satt o ritade tandborstar xD fråga mig inte varför, för jag vet inte själv faktiskt, bara nån idé jag fick! åh sen satt vi åh pratade också!

Nu ska jag ta och kolla lite grann på Bert innan det är dags att gå ner och göra fruktsallad så den är klar till klockan åtta då det är dags för fotbollsgalan! :D
och grattis till min underbara vän Susanne som klarade sitt körkort idag!   
Grattis min vän! :D


Adios!

Av Evelina - 7 november 2011 12:32

Nu var det måndag igen och idag började skolan efter en veckas lov, skulle lätt kunna haft minst tre veckor till, helst fyra! men man kan väl inte få allt. Synd nog så var det ingen som lyssna på mig så det blev bara en vecka.. men hoppas att jullovet blir längre då, men det blir väl inte längre än två veckor skulle jag väl tro, men då kommer man ju klaga på det med. Så ja, man blir aldrig nöjd.


iaf så imorse när jag kom fram till busshållsplatsen så kände jag på mig att det var ngt jag hade glömt, så gick igenom jackfickorna åh mobilen, plånboken och busskortet var med, men INTE skåpnyckeln. Hade ingen möjlighet att hämta den heller, så här är man nu på skolan utan ngra som helst grejer att ha med sig på lektionerna åh sånt. men det är ju ganska kul det med.. elr inte kanske!

aja, nu väntas det religion och sen naturkunskap så kommer jag hem vid fem!
ha en trevlig måndag allihop så hörs vi tonight! :)
Adios!

Av Evelina - 6 november 2011 18:54

Nu var det söndag IGEN , herre jösses! Nu är det ju dags för en ny skolvecka imorn ju, åh jag tycker det känns typ som om det var i fredags som jag gick på höstlov, men nej då! inte var det så e! Fast jag hade ju gärna varit hemma en vecka till, men det är ju bara 6 veckor kvar till jullov så :) Men vad säger jag? 6 VECKOR??!! Är det inte längre? :O Wow, dags att börja planera alla julklappar på riktigt kanske, åh inte bara slö fundera lite!


iaf så idag så har jag jagat Jazmine ute, hon satt och lura på fåglarna och ville ta ngn så jag jagade henne runt hela gräsmattan :P men kan ju säga att jag gav upp före henne xD, sen så tog jag och klippte ner en buske som vi brukar klippa ner inför vintern och la granris över den. Sen så när jag var klar med det och hade varit inne en stund så tog jag med mig Ludde ner på byn och titta om det fortfarande brann på gravarna och sen var vi in på dellan en sväng, handla lite grejer och skicka iväg ett paket!

Sen nu ikväll när jag satt och titta på världscupen i hästhoppning så kom världsettan Eric Lamaze  in med sin häst Hickstead, och kort efter att rundan är avslutad så kollapsar Hickstead och dör, drabbades troligtvis av en hjärtattack. Hickstead blev 15 år. Man fick se när det hände och när man såg det så tänkte jag på den underbara hästen som jag kände under 5 år, och som dog den 7 november 2010, och fick en sådan otrolig saknad efter honom. Samtidigt som jag tyckte grymt synd om Eric Lamaze!
Vila i frid Hickstead!
 

på bilden ovanför, Eric Lamaze och Hickstead

  
Jag saknar dig Sultan <3

Adios!

Av Evelina - 5 november 2011 23:53

Får väl skynda mig att göra ett nytt inlägg innan det blir 6 november 2011 :)
Har väl egentligen inte så mkt att säga mer än att det är otroligt va lätt man kan fastna framför datorn, skulle bara in

för att kolla en snabb sak och sen tänkte jag gå, men nu har jag redan suttit här i en timme! Herre jösses.. kan ju vara farligt det där om man ska iväg på nåt, för det går snabbt att tiden rinner iväg! Åh tjofs så är man försenad. men som tur är så brukar jag inte sätta mig med datorn när jag ska iväg ngnstans om jag inte vet att jag har en sisådär 3-4 timmar på mig för det slutar lika varje gång! :P hehe


det var ngnting mer jag tänkte säga åh, men det kommer jag inte ihåg nu så får väl se om jag kommer på det till imorn när man slänger in ett inlägg.
Men nu tänker jag ta med mig Jazmine o Ludde upp åh gå åh lägga mig o kolla på Bert! :)
Godnatt folket, sov gott!
Adios!

Av Evelina - 5 november 2011 20:54

Ja ikväll då så var det dags för den där ljuständning som görs i de flesta kyrkor runt om i Sverige, för att hedra de som har dött under året och det är en väldigt fin ceremoni måste jag säga!  Åh ikväll så var de min tur att gå på den, för att se ljuset tändas åt morfar<3 var även åh tände ett ljus på morfar & mormors grav, farmors & farfars grav och min underbara grannes grav innan vi gick in i kyrkan åh vänta på att det skulle börja.


Annars idag så har jag inte gjort så himla mkt, var fram på byn åh hämta ut ett paket som kom igår, och sen löste jag in mina lotter som jag funnit 95 kronor på, 75 på triss och 10 kr på 2 tianlotter, så tog nya lotter för det så köpte ja 7 st tianlotter till så jag,mamma o pappa hade ngra att skrapa! :) åh jag vann 50 spänn igen ;) först 10 kr på en tianlott åh sen 20 kronor till på en tianlott men då var de krona på den som de skulle vara så då dubblerades vinsten :) Så ibland har man tur! :)



Adios!

Av Evelina - 4 november 2011 21:52

tjofs så var det fredag igen då! och tjofs så var det slut på lovet, för lördag/söndag är man ju ledig när man går i skolan åh så det räknas inte med :P tycker jag iaf!


iaf då så idag så har jag inte gjort så mycket, var med mamma fram på byn och satte dit lycktorna på gravarna och tände ljus så det blev fint, ska tända mer ljus imorn  då vi ska till kyrkan på ljuständning. Sen så drog vi till Lightvalley och kika lite grann, men det var så in i helvete mycke folk så det var inte så rolig att vara där så vi åkte hem igen. Sen in på dellan åh handla innan vi åkte hem igen. Då när vi kom hem så städa jag bilen, för då hade råkostburken spruckit så att ättikspat hade runnit ur så det lukta ättika i hela bilen :P så då var jag snäll åh städa!


Sen nu så har jag o mamma o pappa precis tittat på Wallander - dödsängeln. Superbra film!
Nu har jag inget mer att berätta om så, sätter punkt här!
Adios!

Av Evelina - 3 november 2011 18:15

Här har det bloggas flitigt idag må jag säga, väldigt stolt över mig själv faktiskt! :) Sen om jag har skrivit ngt intressant överhuvudtaget idag det vet jag inte, men det hoppas jag! :) Tänk om man kunde få fortsätta skriva så här flitigt, ångrar mig faktiskt att jag köpte mig den där mobilen jag har nu och inte en htc elr liknande för att ha android, för tänk va lätt det har gått att blogga direkt nåt kul händer. Iofs så skulle jag ju kunna skicka ett sms/mms inlägg, men det känns lite onödigt att betala 5 spänn per inlägg, när man betalar en summa för appen och får använda hur många ggr som helst. Men men ska väl inte klaga kanske.


Iaf så blev det bara en promenad med Takkos idag, tog en lite längre promenad med han idag då jag hade lite dåligt samvete för att bara gått med han en gång under lovet och förut så brukade vi ta långa promenader varje dag han åh jag när jag hade lov. men inte nu inte! :( men får försöka kompensera det till veckan då :) åh gå innan skolan och efter skolan dom dagar jag börjar sent eller slutar tidigt! :)

Nu ska jag överge datorn för att gå åh lägga mig o kolla på en film, tror huvvet sprängs snart! Kanske dags att ringa åh beställa en synundersökning? men ett tag till står jag väl ut, har jag stått ut så länge så kan jag väl göra det ngn vecka till då! :P
Nä!
Adios!

Av Evelina - 3 november 2011 14:33

Nu har jag snart gjort klart alla måsten som jag hade idag!
Jag har städat, diskat, tagit reda på tvätten, rensat kattlådan, planerat maten - efter den är gjord och disken är borta har jag gjort klart allting jag skulle ha gjort idag,eller ja jag ska ju tvätta handdukarna också och tumla dom så efter DET är klart så är jag klar! blir väl typ ikväll ngn gång :P

Men nu ska jag ta en paus från alla måsten och ta en promenad med min stora pojk!

 

och sen blir det nog även en promenad med min lilla pojk!
 

Mattes älsklingar   

Adios!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards