Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under november 2011

Av Evelina - 18 november 2011 16:05

Idag då så var det äntligen dags. Efter snart fyra års (blir fyra i februari) väntan så fick jag äntligen ge mig ut på en intervallträning igen! :D För nu har mitt knä vart så pass bra så lång tid så nu var det bara att köra! Hade jag haft ont i knä förra veckan typ så hade det inte gått att köra det här idag, men det gjorde det och jag är sååå lycklig! :D

Iaf så körde jag intervalls träning i nästan 3 km, var typ 2.99 när jag vek in för att gå/springa den vanlig rundan som är på 2.5 km. och då sprang jag första ganska snabbt, kanske 80% av maxhastighet hela tiden en sträcka och sen tog jag i 100% när jag kom till en ganska brant uppförsbacke, och sen sprang jag nerför. Sen gick jag i snabbtakt till nästa backe kom, då gjorde jag samma sak där och sen jogga jag lite grann innan jag rusha uppför sista knixen innan man kommer hem.
Så nu är jag väldigt nöjd med mig själv, och att jag orkade! :) Blev förvånad faktiskt. Men jag har glömt bort vad man ska äta efter att man har tränat både styrka och konditon, någon som kan ge lite tips? Drack vatten och åt en mosad banan nu när jag kom hem. Bra elr dåligt val?


Igår så gick jag en promenad med Takkos på typ 5 km, fast sprang sista biten med han också då för jag blev tvungen att skynda mig för att maria skulle hämta mig så skulle vi iväg åh köpa present till broder, sen kom jag väl hem en halv sju typ. Så skrev lite på en läxa då och sen så spelade jag o pappa bingolotto. Men ingen vinst. Suck. Sen titta jag lite på skärgårdsdoktorn innan det var dags att sova.


Åh idag har jag vart på skolan åh haft religion och social omsorg, sen när jag kom till lightvalley så lyste bensinlampan, så innan jag kunde åka hem så fick jag åka iväg åh tanka, så då kände man sig vuxen kan jag meddela :P Dyrt men roligt var det! :) hehe.

Nä nu ska jag gå åh göra mat. Blir pannkaka idag. Kanske man inte får äta när man ändrar sin kost men det skiter jag i nu, jag vill ha pannkaka! Punkt.

Adios!

Av Evelina - 17 november 2011 13:35

Idag då så var det dags för det där omtalade nationella provet i svenska b, som vi har tillbringat varje svenska lektion sen vi kom tillbaka från praktiken med att träna oss inför. Och idag va det alltså dags, i fem timmar skulle vi sitta åh skriva en uppsats, men man fick gå efter två timmar om man var klar. Efter dom där två timmarna så var jag klar. Jag hade sån tur att jag lyckades hitta ett ämne som passa mig perfekt, nämligen man skulle skriva om datorspelsberoende, exempelvis cs, och jag som spelar cs och var nästintill beroende av det träffade mitt i prick. så fem sidor blev det till slut innan jag var nöjd så nu hoppas jag bara på att det blev godkänt :)


Idag är det heller ingen vanlig dag för idag blir världens bästa storebror 24 år! :D
Grattis!!

 


Nä nu ska jag ta och beställa hem lite filmer, och sen ska jag ta med min Takkos ut på en promenad!

Adios!


Av Evelina - 16 november 2011 19:45

Onsdag, och snart är det dags för bonde söker fru! :) åh sen efter det så äre berg flyttar in, och ikväll flyttar hon in hos Lotta Engberg så det måste man ju helt enkelt se! :D


iaf då så idag så vakna ja klockan nio helt själv och var utvilad, men då hade jag ju sovit typ 11 timmar åh så vad hade jag räknat med lixom :P så upp dårå åh käka frukost och dona på innan jag åkte iväg och hämta Susanne för att åka iväg till skolan, och hör åh häpna, vi kom i TID, herrejösses, det har ju inte hänt det här året, iaf inte om man åker med mig som är tidsoptimist åh tkr att jag har mer tid på mig än vad jag har :P hehe. men iaf så hade vi lektion från tolv till halv tre - tre ngn gång vi fick sluta lite när vi ville upptäckte vi :P hehe. Så skjutsa ner Johanna o Susanne ner på köpingen åh sen åkte jag hem .


Nu ikväll så har jag duschat Ludde och tyckt synd om mig själv för att jag fortfarande har ont i huvve! kanske ska prata med mamma o pappa om att beställa tid hos en optiker kanske? eller va tkr ni?
 
en nyduschad Ludde ! :)
nä nu äre dags för bonde söker fru

adios!

Av Evelina - 15 november 2011 12:21

Jag blev bara tvungen att kika in på statistiken innan jag skulle skriva ett inlägg och jag blev så glad när jag såg att den är på topp! :D 14 st som läste min blogg igår,det gillar vi! :D Fortsätt med det vetja, så ska ni få en julklapp :)


Iaf så idag så åkte jag bil till skolan, och sen när skulle jag svänga ut från grusvägen till landsvägen så får jag världens sladd så jag höll på att ställa mig på tvären rakt på vägen! Lite läskigt vare faktiskt måste jag erkänna, men det är bra att det hände samtidigt åh för nu vet man hur snabbt det går så man tar det lite lugnare :) sen så hämta jag Susanne och när vi skulle svänga ut från hennes gata så bara slira man :P så jah de var lite halt imorse! Sen så var framrutan så jävla skitig så jag gjorde rent den med spolarvätska, ja då blev den alldeles flammig och det typ blev is på rutan så fick dra på värmen för fulla muggar så satt och svettades där ett tag! Sen lyste solen mig rätt i ögonen med ett tag där så jag såg inte ett piss så jag höll på att köra i diket för att vägen svängde men inte jag :P hhaa

men men, nog om det nu!
Just nu sitter jag och har religion men vi jobbar självständigt så vi sitter inne på op och ska jobba med islam, så då kan man lika gärna passa på att blogga lite grann :)
Sen så sitter jag och lyssnar på musik, åh jag har fastnat för den här låten:

Känner ni igen den? Det är introlåten till Livvakterna för den som inte vet :) Grymt bra film måste jag säga!

Nä om man ska jobba lite kanske
adios!

Av Evelina - 14 november 2011 20:05

Nu är det måndag kväll, och det är bara fyra dagar kvar innan det blir helg igen! skönt!


iaf så idag så har jag inte gjort så himla mkt, efter att jag skrev här sist så  la jag mig o titta en stund på noll tolerans innan jag tog med mig Ludde på en promenad emot mamma för att hoppas att huvvevärken skulle släppa dårå, det gjorde den inte! Så nu blir det ett besök till optikern -.- bläh! vill inte det jag e! men iaf sen så när vi kom hem så prata vi bara och jag skala lite moröttter till morotsstuvningen innan jag åkte iväg åh hämta hem pappa från jobbet.


Nu ikväll så har jag inte gjort ett piss förutom att ligga framför tv;n åh titta klart på noll tolerans och klämma några andra avenyn avsnitt, igen. Nu sitter jag och snackar med sandra på msn åh hon får ngra bilder av mig!

Men nu så tror jag faktiskt att jag ska ta åh stänga av datorn och gå ner och vara lite social med föräldrarna!
Adios amigos!

Av Evelina - 14 november 2011 12:29

Så var det dags för en ny vecka igen då! :) åh idag är ingen dag som helst utan idag är det Thindras 5 års dag! :D
      

Hipp hipp hurra! På din födelsedag! :D
Grattis sötnos! :D   


iaf då så idag så hade vi hemtenta eftersom lärarna skulle bort på ngnting! så klev upp vid en åtta imorse och satte mig och gjorde den, sen var jag klar vid en tio så gick åh duscha då åh åt fruksot åh donade på sen tog jag med mig Takkos ut på en promenad för att försöka bli kvitt den där förbannade huvudvärken samtidigt som jag pratade med Liselott, åh Takkos var så duktig så, lydde min minsta vink :D, men huvudvärken försvann inte så nu har jag tagit min dunderkur och ska gå åh lägga mig framför tv;n med en film så hoppas vi att den släpper, så som ni kanske har upptäckt så blev de ingen skola för mig idag, eftermiddas lektionerna skulle vara som vanligt men nu så sitter jag hemma istället.

Har nyss pratat med mamma och bestämde med henne att vi ska ringa åh beställa tid för att kolla synen och se om det är det som spökar!


Nä nu ska jag ta och hämta lite fruktsallad och äta framför en film så hörs vi nå sen!
Adios!

Av Evelina - 13 november 2011 19:12

Hade tänkt vänta med att skriva ett inlägg till lite senare ikväll, men eftersom att det har blivit något knas med säkringarna i huset så kanske det är lika bra att skriva nu, så slipper ni bli besviken lixom ;)

iaf så löste det sig ganska bra med planeringen idag, vi var iväg då åh fixa de vi skulle, sen när vi kom hem så var det dags för lunch, och efter det så tog jag med mig Takkos ut på en promenad, medans pappa städa kojan,elementet och hundgårn! :) Så det var ju bra, så hann jag även gå åh lägga mig o vila bort huvvevärken ett tag innan jag tog itu med fruktsalladen som var dagens efterrätt och sen gjorde jag även en grönsallad till maten! :)
Efterrätten bestog av fruktsallad, glass, sockerkaka och vaniljvisp! :) Skitgott vare!

Sen nu imorn så ska ju jag,susanne o malin börja med vårat projektarbete, så vi ska ju börja träna också ska vi ändra om kosten, och jag var ju helt inne på atkinsmetoden men efter att ha läst lite om den så vet jag inte riktigt vad jag tkr om den längre, allra helst eftersom jag läste om en 16-årig tjej som hade dött av hjärtsvikt efter att ha gått efter den metoden i två veckor . så njae! plus att man kunde börja lukta illa av den? nä får nog leta vidare efter en bättre diet att gå efter! GI klarar ju inte jag av åh gå efter, eftersom jag inte äter ett skit av det som är med där. Men man kanske kan ta bort lite vad man vill så det blir som en liten blandning av en helhög med dieter? för samtidigt på atkinsmetoden så fick man ju inte äta frukt, och jag älskar ju frukt, så hur skulle jag kunna klara mig utan det i typ 6 veckor då? Frukt tar ju jag istället för godis på veckorna, så då kommer det ju aldrig gå!
Nä ska fortsätta leta vidare efter dieter nu!
Adios!

Av Evelina - 13 november 2011 10:16

Idag är det alla pappors dag! :D så Grattis till alla pappor som finns där ute! :D

nu är klockan kvart över tio och jag har precis ätit frukost och nu sitter jag och tittar på Madicken på Junibacken på tv! :) idag har jag en hel hög med grejer som ska göras och hur jag ska hinna med allting det har jag ingen aning om!
För det första så ska jag,mamma o pappa åka iväg åh fixa presenter till brorsan som fyller år på torsdag, och eftersom jag inte vet om han läser min blogg, vilket jag inte tror att han gör men man vet väl aldrig, ngn gång ska väl vara den första lixom! Så kan jag inte skriva vart vi ska för då räknar han nog ut vad han ska få! :P
Sen så är det ju damskidåkning klockan tolv som jag vill se, plus att jag ska ut och gå med Takkos och sen städa hundkojan och hundgårn och dammsuga hans element. Såå hmm.. hur ska jag hinna allt innan det blir mörkt?

plus att jag ska hinna göra efterrätten också till ikväll då brorsan och Maria kommer!


Nä man kanske ska sätta fart för att hinna med allting man ska göra :P kan ju vara en fördel det..

Ha en bra dag!
Adios!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards