Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 8 januari 2013

Av Evelina - 8 januari 2013 23:45

åååååh va jag längtar till den dagen som jag är frisk och kan börja träna igen! :D

Har hittat ett nyöppnat gym som verkar vara skitbra så jag är så grymt taggad på att börja träna så de e inte klokt! Det riktigt sprätter i kroppen och jag längtar efter att få pumpa ur kroppen max så man e alldeles darrig när man går därifrån för att sedan vakna och ha en grym träningsvärk efteråt åh då snöra på sig pjäxorna åh åka iväg på en skidtur! Jag älskar att träna!

Mitt mål är satt så nu är de bara att vänta ut halsontet åh hoppas att det går snabbt så jag hinner börja innan skolan drar igång! Till sommarn ska det vara en ny Evelina som visar upp sig! Yeah!

Nä nu ska jag sova åh hoppas att jag är frisk imorrn :)
Godnatt^^

Av Evelina - 8 januari 2013 10:40

Tisdag och min hals är värre än vanligt! jösses! Inte nog med det så börjar jag få ett redigt blåmärke på benet, när jag var ut med Molly imorse så hade jag träskor på mig, inte det optimala när det är is under snön, så tjofs sa de så låg jag där på backen och sprattla med armar och ben och hade en liten vovve som stog åh skratta åt mig! Helt ärligt, det såg faktiskt ut som att hon skratta, taskigt tyckte matte :P haha! sen fick jag lite skärsår på handleden oxå av skaren men det är fan benet som gör ondast :P haha!


Idag så har jag ingen aning om vad som händer, får väl se, blir väl några turer ut till innan det är kvällen! Men jag ska iaf ta det lugnt idag så att jag snabbt blir frisk och kan åka åh hälsa på min prins och mysa med honom, han är oxå lite förkyld så det blir till att hålla sig på behörigt avstånd! Är ju rätt jobbigt när dom små är sjuka! och jag har ingen lust att ha det på mitt samvete att det är jag som har gjort honom dålig.


Åh apropå min fråga som jag ställde i det förra? inlägget eller är det inlägget före det? aja skitsamma, det verkar som att dom flesta tycker att jag ska skaffa en iPad och jag hade en liten fundering på det jag åh, men tror jag ska ta och vänta lite grann och se innan jag bestämmer mig! Vore ju dumt om man inte hade sån stor användning av den när den e rätt dyr men ja vi får se :) Men ska jag ha en surfplatta så blir det en iPad den saken är klar :) om min ekonomi tillåter det då vill säga men det tror jag nog :P haha!


nä nu ska jag ta och kika runt lite grann och skörda på farmen och sånt där!
Adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards