Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 18 januari 2013

Av Evelina - 18 januari 2013 17:37

Fy fan va kallt det har vare idag! var -25 när jag var ut med  Molly vid halv åtta imorse och -28 när jag var ut med na en halvtimme senare! burr, så idag åkte långkalsongerna på om man ska klara av att gå ut med na! haha!


annars så idag har jag inte gjort så mkt, sökt studiebidrag till skolan börjar, dock gör ju den det på måndag men har glömt bort tidigare :P eller ja, ärligt talat så hade jag tänkt klarat mig utan studiebidrag nu första terminen eftersom jag ändå bor hemma och inte är ute och roar mig så mycket och är rätt snål av mig, har ju kvar typ hela sommarlönen så då tyckte jag att jag hade så jag klara mig men så kom jag på igår typ att man ju faktiskt har rätt till ett studiebidrag när man ska läsa på högskola så då tog jag och sökte ändå, för egentligen vet man ju inte vad som händer och de där pengarna jag har kanske måste gå till något annat som inte är riktigt planerat så :)


jo jag måste ju få skryta lite grann om Molly åh! Skulle träna lite inkallning på henne ida och träna att stanna och det gick ju skiitbra! :D Efter två ggr så hade hon begripit vad stanna betydde och inkallningen gick på första försöket!! Annars brukar dom ju vilja komma när man börjar sätta sig på huk, men näe, hon satt så snällt kvar åh vänta på att ja skulle ropa, hon till och med LA SIG NER helt FRIVILLIGT!! i väntan på att jag skulle ropa, stolt matte! :D Men det blir lite mer träning men mitt mål med att hon ska klara av sitt, ligg, stanna och kom/hit när vi börjar valpkurs verkar gå i uppfyllelse! :D sen så har jag haft lite krångel med att när hon får ha vattenskålen framme med vatten i så brukar hon vilja kissa inne och det har inte spelat ngn roll hur mkt man har vart ute med henne och hur mkt vatten hon har druckit åh att man har tagit upp vattenskålen när hon har druckit klart så har hon ändå kissat inne, men idag fick hon vatten efter träningen för att hon nog var törstig efter godiset och sen har hon kommit åh gnällt åh talat om att hon vill ut! :D hon har till och med fått haft större ytor och gått på idag och ändå vart så duktig! Nu är det tredje dan hon har större ytor att gå på åh hon blir duktigare och duktigare på att säga till när hon vill ut och hon bryr sig inte om att grinden är öppen! Så snart skulle jag säga att hon är rumsren :) Dock väntar vi minst en månad till innan vi tar bort grinden för det är så lätt att det kan bli bakslag men fortsätter det här så åker grinden bort innan sommarn! Grymt! :)

Min duktiga lilla tjej <3

    
Kärlek <3


Nä nu har det här blivit alldeles för långt så jag garanterar tråkar ut er!

adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards