Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 17 januari 2013

Av Evelina - 17 januari 2013 10:05

hej och hå, redan torsdag, snart är det slut på den här veckan och vi närmar oss skolstarten med stormsteg! Min sista lediga vecka har enbart spenderats med Molly, iaf än så länge! Det är lugnt på jobbfronten men det brukar det vara i januari, då det ska bli ett nytt schema för dem som arbetar så har de lite minustid som måste arbetas upp och då behövs inte vi timvikarier, bra på sitt vis det med kan man ju tycka! =) åh nu hinner ju jag förbereda skolstarten i lugn och ro ist för med massa stress :) hehe!


annars så idag så studsade jag och Molly upp glada i hågen kvart i sju för att skjutsa iväg mamma kvart över, hemma vid halv åtta, Molly fick mat och vi gick ut sen åt jag frukost! lika bra att passa på lixom! sen så tänkte jag städa direkt men eftersom jag fått en förfrågan om att sjunga på Zebs dop, som jag förövrigt inte kan men ja träna kan man ju även fast man inte ska göra det :P Hade jag kunnat sjunga så skulle jag ha gjort det, eller ja sjunga kan jag väl men sen hur  det låter är väl en annan femma och jag kan ju säga som så här, det låter inte vidare bra! :P tro mig, ni vill inte ens höra! :P haha!


men nu är klockan lixom redan tio och jag ska hinna städa och åka skidor innan det är dags att hämta mamma igen vid typ tolv, så ja det är kanske bäst att sätta fart om man ska hinna med allt! Måste ha åkt klart till typ kvart i tolv så det är väl bara till att sno på då!

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards